Jump to content



Κινητά - Tablet 7"


Gr_God

Recommended Posts

Υπό περίεργες συνθήκες βρέθηκα με πολλά κινητά μεγάλου μεγέθους. Οπότε πωλούνται τα 2 παρακάτω παρόμοια μηχανάκια που λειτουργούν ως tablet και κινητά ταυτόχρονα:

---

Zte Smart Pad V9 7". Σε καλή κατάσταση, έχει ψιλογρατζουνίτσες όμως από την χρήση οι οποίες είναι αναπαίσθητες και δεν επηρρεάζουν αλλά είναι τόσο αμυδρές που δεν μπορώ να τις πιάσω στην κάμερα οπότε καλό θα ήταν να το δει κάποιος από κοντά πρώτα. Δίνεται με τα παρακάτω:

Κουτί και ότι αυτό περιείχε

Universal screen protector τοποθετημένο

Θήκη pouch της Puro

Είναι Ελληνικότατο, από Cosmote.

Τιμή 140€

---

Samsung Galaxy Tab 7". Σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, έχει μόνο μία γρατζουνιά στο πίσω μέρος (άτιμο δαχτυλίδι...) η οποία επηρρεάζει μόνο αισθητικά. Κατά τα άλλα είναι πεντακάθαρο. Με απόδειξη και εγγύηση Πλαίσιο. Δίνεται με τα παρακάτω:

Κουτί και ότι αυτό περιείχε

Screen Protector Zagg Invisible shield τοποθετημένο

Θήκη Puro

Σώμα/θήκη casemate σιλικόνης

Γνήσια βάση αυτοκινήτου με ενσωματωμένο φορτιστή, αξίας πάνω από 50€

Τιμή 260€

Για αποστολή εκτός Αθηνών, γίνεται με όποιο μέσο επιθυμεί ο αγοραστής αλλά αφού πρώτα καταβληθεί το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω PayPal (+4%).

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.