Jump to content



Πωλείται μητρική ASUS Maximus IV Extreme-Z Z68 (καινούρια)


George_o/c

Recommended Posts

Πωλείται Z68 μητρική ASUS Maximus IV Extreme-Z, καινούρια, στο κουτί της, με όλα τα παρελκόμενα. Ανοίχτηκε μόνο για να βγει φωτογραφίες για το PhotoBox preview εδώ ASUS Maximus IV Extreme-Z - ( HWBOX ) O/C on first boot - δεν δούλεψε ποτέ όμως ;) Είναι review sample οπότε δεν έχει εγγύηση.

Στο skroutz ξεκινά από 330€. Εγώ την δίνω στα 230€.

Μένω Χανιά. Στέλνω σε όλη την Ελλάδα με μεταφορικά που επιβαρύνουν τον παραλήπτη (ΕΛΤΑ συστημένο γύρω στα 6-7€ γιατί είναι βαριά η συσκευασία, ACS Courier ~18€).

4614eb095384a284.jpg

Link to comment
Share on other sites

Να ενημερώσω / προειδοποιήσω οτι σε πρόσφατο ζήτημα εγγύησης, η ASUS δεν παρέχει RMA απευθείας στον τελικό χρήστη, αλλα μόνο μεσω του reseller. Απαιτείται, δηλαδή, η απόδειξη/εγγύηση.

Link to comment
Share on other sites

Oh ok, my bad τότε! Είχα μείνει στα περυσινά με την Maximus III Formula μου, που είχα στείλει mail @ ASUS αλλά τελικά δεν προχώρησε η διαδικασία μαζί τους γιατί την έφτιαξα.

Thanks για την διευκρίνηση ;)

To διορθώνω κιόλας στην αγγελία για να μην μπερδευτεί κανείς!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.