Jump to content



Ερώτηση σχετικά με flash


whitesnake

Recommended Posts

Έχω φτιάξει κάποια flashάκια απλής μορφής (αλλάζει το χρώμα ενός αντικειμένου κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο κουτί χρώματος) και προσπαθώ να τα κάνω να παίζουν fullscreen. Έχω ενσωματώσει ένα button το οποίο το έχω ρυθμίσει να γυρνάει σε fullscreen την προβολή. Αν και γίνεται κανονικά η εναλλαγή, δεν έχω καταφέρει να κάνω το background και το περιεχόμενο του flash να ακολουθούν την αλλαγή, το παράθυρο γίνεται μεν 1920x1080 αλλά όλο το περιεχόμενο μένει στο αρχικό 680x420. Δοκίμασα από τις επιλογές του publish να το βάλω σε noscale, exact fit κλπ αλλά δεν κατάφερα κάτι.

Καμιά ιδέα;

Link to comment
Share on other sites

Καντο με την postscript τη γλωσσα του flash, σε καινουριο layer θα φτοιαξει ενα action που θα εχει κουμπι για να στο κανει fullscreen.

Μου ειναι δύσκολο να στο εξηγήσω γιατι το ειχα κανει το προηγούμενο εξαμηνο και δεν το θυμάμαι ακριβώς, αν ψαξεις λιγο στο youtube κατι θα πετύχεις φανταζομαι

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.