Jump to content



Προβλημα με Sony Ericsson Xperia


Nick61

Recommended Posts

Λοιπόν, παίδες καλησπέρα. Θέλω την βοήθειά σας. Που λέτε έχω το τηλέφωνο του τίτλου (πρεπει να είναι το mini (το μικρό). Κάποια στιγμή το μεσημέρι, ο πατερας μου πείραξε κάπως τους ήχους, ήθελε να επιλέξει για ήχο κλήσης κάποιον άλλον.

Δεν ξέρω τί έγινε και πως, από τοτε και στο εξης όμως δεν ήχο από το μικρόφωνο. Κάλεσα από το σταθερό στο κινητό, δεν ακουγεται τίποτα, ούτε ήχος κλήσης, τίποτα απολύτως.

πειραξα και ξαναελεξα τις ρυθμισεις, εκανα επαναφορα στις εrγοστασιακες τίποτα, ήχος όταν με καλουν δεν ακουγεται. Πήρα τηλεφωνο εγώ ο ίδιος στο σταθερό, άνοιξα το μεγαφωνο, παλι τίποτα.

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι χαλασε το μικρόιφωνο; Γιατί; Πριν από ώρες δούλευε μια χαρά ... Είναι android η συσκευή και λεω μήπως θελει καμια αναβαθμιση το λειτουργικο για να επανέλθει;

Αν μπορουσατε και γνωρίζετε να ρίξτε καμια ιδεα. Θα σας είμουν ευγνώμων.:)

Το android που φοράει είναι έκδοσης 2.1

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.