brwmogazos Posted July 1, 2004 #1 Share Posted July 1, 2004 Επεσα πανω στις φωτογραφιες απο το μοτορι μου του οποιου η αγορα εγινε προσφατα και ειπα να τις μοιραστω μαζι σας... ¨ Μαλιστα μου δωσανε και δωρο μαζι με την μηχανη....οχι οχι...δεν ειναι μπουφαν και γαντια...αλλα.... ωραιος συνεπιβατης ε? χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Posted July 1, 2004 Author #2 Share Posted July 1, 2004 μιας και ειμαστε στον φακελο αυτο για παρτε και το παλιο μοτορι... να μην ξεχασω και τον γκαζοφωνια...το 2ο σχολειο μου οδηγωντας δικυκλα...βεββαια ηταν για λιγους μηνες ξεβρακωτο με sebring και τα γνωστα καβουραικα mods αχαχ Το αμαξι ειναι με το εργοστασιακο χρωμα...συντηρημενο τοσα χρονια απο τον πατερα μου που ειναι ψειρας φυσικα... Εγω BMWδακιας? ΠΟΤΕ... :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Posted July 1, 2004 #3 Share Posted July 1, 2004 Ωραίος ! Μεγειά το εργαλέιο ! Να σου πώ... κράτα εσύ τον συνεπιβάτη και κρατάω εγώ την Ninja ΟΚ ? Καλά ταξίδια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nycos Posted July 1, 2004 #4 Share Posted July 1, 2004 Μεγιες και καλες βόλτες!!!(Παντα ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!)Συγχαριτήρια για το ΜΠΕΜΠΕ, το δικό μου το είδες?http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=54309#post54309Μονο BMW θα ξαναπάρω, έχω βάλει στο μάτι ενα r100 !!!που θα μου παει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Posted July 1, 2004 Author #5 Share Posted July 1, 2004 κωστα μου τα χαλας εδω...που 8α ξαναβρεις τετοια αγκυρα ρε συ? ξερεις ποσο πανε?νικολα....το μπεμπε σου το ειχε και ο πατερας μου...υπηρχε ρ50? δεν 8υμαμαι ειχε τα φλας στις ακρες στο τιμονι παντως...εκει που εχουν τα αντιβαρα σημερα οι μηχανες....ας ειναι καλα ο πατερας μου παντως....απο πιτσιρικας μηχανοβιος...απο το χερακι μας πηγε για να βγαλουμε μεχρι και διπλωμα....χεχε...ουτε γκρινια περι μηχανων κτλπ...Ειμαι τυχερος που απο μικρος μπηκα στους 2 τροχους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nycos Posted July 1, 2004 #6 Share Posted July 1, 2004 Ωραιος ο μπαμπας, R50!!! ωραία πράγματα!!! Το δικό μου είναι R75 μεταγενέστερο του R50.Εγω τί να πώ? που οταν έγινα 17 είχα το μπεμπε δικό μου? και στην Κρήτη που τώρα σπουδάζω μαζί...! Ο μπαμπας δεν μπορούσε να το σηκώσει βλέπεις (καθότι 220kg) και πηγε και πήρε ένα ελαφρύ KLE 500... παλιογιαπωνέζικα....Να φανταστείς σαν παιδί και εγω είχα οδηγήσει 5-6 φορες κανενα παπάκι φίλου μου, και το πρώτο μηχάνημα που καβάλησα δικό μου (μετά το πανεμορφο ποδήλατό μου) ήταν το BMW! εε? δεν με συγκινει τπτ άλλο, γιατι αυτό που καβαλάς πρεπει να έχει χάρη!!! ΧΑΡΗ!!! ακους εκει Ninja.... καλό αλλα για αυτους που θεωρούν οτι έχει χαρη...!Οσο για την γκρίνια έχεις δίκιο! Πολυς κόσμος έχει πρόβλημα! Η παιδεία μας φταίει για όλα! τπτ αλλο...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Posted July 1, 2004 #7 Share Posted July 1, 2004 Εμενα το δικο μου το kle500 μπορει να ειναι βαρυ και αργο αλλα με 120χλμ και δυο ατομα πηγαινω οπου 8ελω! Με γεια το εργαλειο αδερφε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Posted July 1, 2004 #8 Share Posted July 1, 2004 Αρχική απάντηση από Brwmogazos κωστα μου τα χαλας εδω...που 8α ξαναβρεις τετοια αγκυρα ρε συ? ξερεις ποσο πανε? Αχαχαχαχα !!!! :D :D Δέν το είδα απο αυτή την μερία Link to comment Share on other sites More sharing options...
nycos Posted July 1, 2004 #9 Share Posted July 1, 2004 Unseen το KLE δεν είναι αργό κ βαρύ! μπροστά στο BMW είναι ποδήλατο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokopas Posted July 1, 2004 #10 Share Posted July 1, 2004 Brwmogazos καλοτάξιδο το BMW σου. Αλήθεια πως και δεν το πήρες στα χρώματα του Dakar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Posted July 1, 2004 #11 Share Posted July 1, 2004 Δείτε τι εργαλεία έχει η αστυνομία..... ποιο μοντέλο είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nycos Posted July 1, 2004 #12 Share Posted July 1, 2004 Ποιό είναι αυτό??? Πανεύκολο! Λοιπον, διακρίνω τον αριστερό κύλινδρο του Boxer κινητηρα του, οποτε είναι σειρας R, για να είναι ντυμένο όμως με τόσα φεριγκ είναι ενα RT, αρα είναι ενα BMW RT 1xx0, το ποσα κυβικά είναι εξαρτάται απο την χρονολογία, 1150, 1200 κτλ... ή 850 που δεν νομίζω. αχχχχ κουκλι είναι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nycos Posted July 1, 2004 #13 Share Posted July 1, 2004 Ποιος ομως κοιταει το μπατσικο! Δες εδω ομορφιές!!! Το απόλυτο touring εργαλείο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.