Jump to content

Προσφατα εγινα ακομα πιο βρωμογκαζος..χαχα

brwmogazos

Recommended Posts

Επεσα πανω στις φωτογραφιες απο το μοτορι μου του οποιου η αγορα εγινε προσφατα και ειπα να τις μοιραστω μαζι σας...:jump: ¨

bmwf650gs1.JPG

bmwf650gs4.JPG

bmwf650gs2.JPG

Μαλιστα μου δωσανε και δωρο μαζι με την μηχανη....οχι οχι...δεν ειναι μπουφαν και γαντια...αλλα....

0fat_dates.jpg

ωραιος συνεπιβατης ε? χαχα

μιας και ειμαστε στον φακελο αυτο για παρτε και το παλιο μοτορι...

377A0017.jpg

37790007.jpg

bmw+athens.JPG

astrea+grand.JPG

να μην ξεχασω και τον γκαζοφωνια...το 2ο σχολειο μου οδηγωντας δικυκλα...βεββαια ηταν για λιγους μηνες ξεβρακωτο με sebring και τα γνωστα καβουραικα mods αχαχ

Το αμαξι ειναι με το εργοστασιακο χρωμα...συντηρημενο τοσα χρονια απο τον πατερα μου που ειναι ψειρας φυσικα...

Εγω BMWδακιας? ΠΟΤΕ...

:tomato: :tomato:

Μεγιες και καλες βόλτες!!!

(Παντα ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!)

Συγχαριτήρια για το ΜΠΕΜΠΕ, το δικό μου το είδες?

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=54309#post54309

Μονο BMW θα ξαναπάρω, έχω βάλει στο μάτι ενα r100 !!!

που θα μου παει???

κωστα μου τα χαλας εδω...που 8α ξαναβρεις τετοια αγκυρα ρε συ? ξερεις ποσο πανε?

νικολα....

το μπεμπε σου το ειχε και ο πατερας μου...υπηρχε ρ50? δεν 8υμαμαι ειχε τα φλας στις ακρες στο τιμονι παντως...εκει που εχουν τα αντιβαρα σημερα οι μηχανες....ας ειναι καλα ο πατερας μου παντως....απο πιτσιρικας μηχανοβιος...απο το χερακι μας πηγε για να βγαλουμε μεχρι και διπλωμα....χεχε...ουτε γκρινια περι μηχανων κτλπ...

Ειμαι τυχερος που απο μικρος μπηκα στους 2 τροχους...

Ωραιος ο μπαμπας, R50!!! ωραία πράγματα!!! Το δικό μου είναι R75 μεταγενέστερο του R50.

Εγω τί να πώ? που οταν έγινα 17 είχα το μπεμπε δικό μου? και στην Κρήτη που τώρα σπουδάζω μαζί...! Ο μπαμπας δεν μπορούσε να το σηκώσει βλέπεις (καθότι 220kg) και πηγε και πήρε ένα ελαφρύ KLE 500... παλιογιαπωνέζικα....

Να φανταστείς σαν παιδί και εγω είχα οδηγήσει 5-6 φορες κανενα παπάκι φίλου μου, και το πρώτο μηχάνημα που καβάλησα δικό μου (μετά το πανεμορφο ποδήλατό μου) ήταν το BMW! εε? δεν με συγκινει τπτ άλλο, γιατι αυτό που καβαλάς πρεπει να έχει χάρη!!! ΧΑΡΗ!!! ακους εκει Ninja.... καλό αλλα για αυτους που θεωρούν οτι έχει χαρη...!

Οσο για την γκρίνια έχεις δίκιο! Πολυς κόσμος έχει πρόβλημα! Η παιδεία μας φταίει για όλα! τπτ αλλο...!

Εμενα το δικο μου το kle500 μπορει να ειναι βαρυ και αργο αλλα με 120χλμ και δυο ατομα πηγαινω οπου 8ελω! Με γεια το εργαλειο αδερφε...

Αρχική απάντηση από Brwmogazos

κωστα μου τα χαλας εδω...που 8α ξαναβρεις τετοια αγκυρα ρε συ? ξερεις ποσο πανε?

Αχαχαχαχα !!!!:p:D :D :D :D Δέν το είδα απο αυτή την μερία :p

Ποιό είναι αυτό??? Πανεύκολο!

Λοιπον, διακρίνω τον αριστερό κύλινδρο του Boxer κινητηρα του, οποτε είναι σειρας R, για να είναι ντυμένο όμως με τόσα φεριγκ είναι ενα RT, αρα είναι ενα BMW RT 1xx0, το ποσα κυβικά είναι εξαρτάται απο την χρονολογία, 1150, 1200 κτλ... ή 850 που δεν νομίζω.

αχχχχ κουκλι είναι!!! :inlove:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.