Jump to content

unseen

Administrators
  • Posts

    9.938
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    5

Everything posted by unseen

  1. unseen

    Ανέκδοτα & Αστεία

    Δεν ξερω αν διαλεξε τυχαια τον αριθμο 13 ο δημιουργος της εικονας αλλα οι περισσοτερες αεροπορικες δεν εχουν σειρα 13... Why Most Airlines Don't Have A Row 13 On Their Planes SIMPLEFLYING.COM Very superstitious. Writing's on the wall.
  2. unseen

    Προτεινετε κοινωνικα χομπι

    Δε ξερω που βρισκεσαι αλλα αν σου αρεσει να φτιαχνεις πραγματα δες για κανενα hackerspace Greece - HackerspaceWiki WIKI.HACKERSPACES.ORG
  3. unseen

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Χαχαχα, δες τιμη το κιλο αμα ζεις σε χωρα που τα παντα ειναι εισαγωμενα...
  4. unseen

    COVID-19

    Cognitive ability, health policy, and the dynamics of COVID-19 vaccination - ScienceDirect WWW.SCIENCEDIRECT.COM We examine the relationship between cognitive ability and prompt COVID-19 vaccination using individual-level data on more than 700,000 individuals in … Και ενα tl;dr
  5. unseen

    Κοινοβουλευτικές Εκλογές 2023

    Δεν διαφωνουμε σε αυτο, ενα μοντελο συνδεσης μισθου - αποδοτικοτητας σε συνδιασμο με διαφανεια και αξιολογηση απο τους πολιτες πιστευω θα ειχε θετικα αποτελεσματα. Για τον καρκινο σας ασθενεια παντως προτεινω το παρακατω, εμαθα πολλα και τωρα καταλαβαινω καλυτερα τις δυσκολιες που αντιμετωπιζουν οι ασθενεις, οι γιατροι, το νοσηλευτικο προσωπικο και γενικα οσοι εργαζονται σε ενα συστημα υγειας.
  6. unseen

    Κοινοβουλευτικές Εκλογές 2023

    Τι να σου πω, δεν ειμαι σιγουρος. Προσπαθω να μην εχω binary λογικη. Οι "Α" φαγανε και οι "Β" παναγιτσες. Οταν καπου υπαρχει μεγαλη διακινηση χρηματος αναμενομενο ειναι οτι θα υπαρξουν περιπτωσεις κακοδιαχειρησης και λαμογιας. Αυτο δεν νομιζω οτι εχει να κανει τοσο με την πολιτικη τοποθετηση αυτων που διαχειριζονται τους πορους. Πιστευω καποιοι ανθρωποι απο την φυση τους εχουν αλλα ορια οταν μιλαμε για ευκολο χρημα. Εκτος αν εχεις κατι που να αποδεικνυει την συσχετιση των δυο.
  7. unseen

    Κοινοβουλευτικές Εκλογές 2023

    Αστεια πραγματα. Πιστευω ως κοινωνια μπορουμε να αντεξουμε το οικονομικο βαρος για να ζησει ενας συνανθρωπος μας μερικες επιπλεον μερες. Δεν μπαινει "τιμη" σε αυτο. Και στο τελος της μερας εχουμε εξαντλησει ολους τους αλλους διαθεσιμους τροπους για εξοικονομηση πορων; Στην μεγαλη εικονα τωρα το κυριως θεμα κατα την γνωμη μου βρισκεται στο οτι πλεον τα συστηματα υγεια σε ολες τις χωρες ειναι υπερφορτωμενα. Και αυτο δεν εχει να κανει μονο με την πανδημια αλλα και με το γεγονος οτι οι ανθρωποι πλεον ζουν περισσοτερο. "As life expectancy increases, the proportion of the population that is elderly also increases. This demographic shift results in a higher demand for healthcare services because older individuals tend to have more health issues and require more medical care than younger people." Ενδεικτικα να σας πω εδω στην Ιρλανδια, απο τις πιο πλουσιες χωρες της Ευρωπης, για τον 5χρονο γιο μου περιμεναμε πανω απο ενα χρονο για τεστ αλλεργιας...
  8. unseen

    windows 11 κοινοποίηση ιστοσελίδας.

    Υποθετω εισαι σε Microsoft Edge. Σε εμενα αν κανω δεξι κλικ καπου στην σελιδα εχει τις επιλογες για κοινοποιηση
  9. unseen

    Ανέκδοτα & Αστεία

    "This could have been an email..."
  10. unseen

    διαφημίσεις stop!!!

    Τσεκαρε τον Brave browser. Τον χρησιμοποιω 100% πλεον ακομη και στη δουλεια. Κοβει σχεδον τα παντα. Ακομη και διαφημισεις στο youtube.
  11. MSG Sphere | taking immersive to new levels | 7thSense | blooloop BLOOLOOP.COM The MSG Sphere is expected to become the largest spherical structure in the world & will include the world’s highest resolution LED screen.
  12. unseen

    εξαιρετικά πολύτιμη βοήθεια...!!!

    Το να τους καλεσεις και να μιλησεις ανοιχτα για το τι συνεβει χωρις φωνες υπαρχει σαν ιδεα;
  13. Φιλε @dukepapas παντως να ξερεις και εδω που μπηκες εμεις εχουμε ηδη αποθηκευσει ολα σου τα στοιχεια!!!
  14. Ωραιος, βγαινει και σε πιο σκουρο χρωμα το πολυκαρβονικο; Για να ταιριαζει με τα υπολοιπα χρωματα της μηχανης. Ή ισως μια αυτοκολλητη φιμε ζελατινα απο πανω;
  15. Δεν θυμαμαι φιλε το ονομα της εταιριας. Μια απο αυτες Ειχαν εκτυπωσει μερικα demo σαν αυτα εδω https://www.3dhub.gr/shop/3d-printers/industrial/ep-m260-metal-3d-printer/
  16. Ειχα παει πριν μερικες εβδομαδες σε μια εκθεση και ειχε 3d εκτυπωτες μεταλλου. Δεν ξερω αν υπαρχουν στην Αθηνα εταιριες που προσφερουν αυτη την υπηρεσια και σε τι κοστος. Απλα μου ακουγεται σχετικα ευκολος τροπος για την βελτιστοποιηση του σχεδιου. Που ξερεις ισως να υπαρξουν και αγοραστες στo μελλον και να χρειαστεις ποσοτητες.
  17. Ωραια κατασκευη Αληθεια σε 3d εκτυπωτη θα μπορουσε να γινει αυτο;
  18. unseen

    Οι αγορές μας..!!

    Να μάθω πρώτα το smoke on the water και μετά.
  19. unseen

    Οι αγορές μας..!!

    Αλλαγή στη ροή του θέματος. Fender Stratocaster Plus, με noiseless pickups και locking tuners.
  20. unseen

    Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

    Achievement unlocked
  21. unseen

    Official ΦαγητοThread v2.0

  22. unseen

    Αυτοκίνηση

    Aποφασισα να παω σε full electric. Hyundai Kona με την μικρη μπαταρια (39kw). Για τις καθημερινες μετακινησεις, παιδια σχολειο, δουλεια, σουπερ μαρκετ κλπ ειναι μια χαρα. Γυρω στα 310 χλμ βγαζει με προσεκτικη οδηγηση. Φορτιζω στη δουλεια τζαμπε και στο σπιτι εχω ηλιακα πανελ οποτε το μηνιαιο κοστος για τις μετακινησεις εχει πεσει αρκετα.
  23. Ας ειμαστε ελαστικοι με οσους τωρα ξεκινανε το ταξιδι στον προγραμματισμο. Για αρχη θα πρεπει να δεις τα βηματα που πρεπει να ακολουθησεις και επειτα το πως. Προσπαθησε να "σπασεις" το προβλημα σε μικρα tasks. Εγω δεν εχω επαφη με c++ αλλα ενδεικτικα αυτο που βλεπω ειναι οτι πρεπει: 1. Function για να διαβαζεις τις παραμετρους απο command line, πχ το path του αρχειου 2. Function για να κανεις ελεγχο οτι υπαρχει το αρχειο που εδωσες ως παραμετρο, ειναι αρχειο c και μπορει να διαβαστει. Διαφορετικα να δειχνεις ενα μυνημα στον χρηστη 3. Function που να διαβαζει το αρχειο και να βρισκει τα comments 4. Function που να κανει τις αλλαγες στα comments 5. Function που να γραφει το νεο αρχειο 6. Function που να ενημερωνει τον χρηστη για το αποτελεσμα (πχ error ή βρεθηκαν και αλλαχθηκαν 5 comments ή δεν βρεθηκαν comments) Τωρα θες να τα κανεις ολα σε μια function, θελεις σε πολλες μικρες οπως περιεγραψα, το αφηνω σε εσενα.
  24. unseen

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Homemade Chicago deep dish. Ενταξει καλη ηταν. H ωραιοτερη σαλτσα ντοματας κονσερβα που εχω βρει ειναι αυτη Amazon.de WWW.AMAZON.DE Βεβαια αυτο για οσους δεν εχουν προσβαση σε κανονικες ντοματες αλλα σε πορτοκαλι ολλανδικα μπαλακια του τεννις.
  25. unseen

    COVID-19

    Επειδη παλαιοτερα σε αυτο το thread αναφερθηκαμε στην καταμετρηση θανατων απο/με covid σχετικα με το κατα ποσο τα νουμερα ειναι κοντα στην πραγματικοτητα, ο καθηγητης εδω νομιζω τα εξηγει αρκετα καλα. Καντε τον κοπο να διαβασετε αυτο το μικρο twitter thread
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.