Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

techfrontend.jpg

tesselation.jpg

:hehe:

Καλημερα σκιουρακο μου.

Τι εγινε ;

Τωρα που δεν εχουμε ποια θεματα με min fps και αλλα τετοια πιασαμε την λασπη για το tesselation ;

Οποιος βρει που πρεπει να ποσταρω τον 970 μου με ΜΑΜΑ την καρτουλα για να δω 32000 στο vantage κερδιζει πλουσια δωρα.

giga1s.jpg

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Καλημερα σκιουρακο μου.

Τι εγινε ;

Τωρα που δεν εχουμε ποια θεματα με min fps και αλλα τετοια πιασαμε την λασπη για το tesselation ;

Οποιος βρει που πρεπει να ποσταρω τον 970 μου με ΜΑΜΑ την καρτουλα για να δω 32000 στο vantage κερδιζει πλουσια δωρα.

raour :hehe:

Xαιρομαι που με ακουσες και εβγαλες το dof μπας και παρεις κανα frame.

Tωρα που εισαι κομπλε με τα min παρε χαρτι και μολυβι και σημειωνε τους drivers που χρειαζετε το καθε bench γιατι μετα δεν θα τα θυμασαι.

Ελα να σε βοηθησω λιγο.

unigine 12.2

metro 11.2

battlefield 3 12.1

Με κίνδυνο να στείλω το πιο ουσιαστικό μύνημα στο thread.

Τολμάω να ξεδιπλώσω το ταλέντο μου:

• Κεπλερ κέπλερ είσαι εδώ;
  • Γιατί λείπεις τόοοοσοοο καιρό;
  • Ρίχνουν κλάμα οι πρασινούλιδες εδώ.....
  • Γιατί η 580 κάνει μια τρύπα στο νερό!

74729362.jpg

ΔΕΕΕΕΕΕΝΝΝΝΝ ΠΕΙΙΙΙΡΑΑΑΑΑΑΑΖΕΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙ...... :p :P :p

Ποσταρε το στο αναλογο νημα.

Πορωσε με αγορι μου με το ΤΟΥΜΠΑΝΟ :clap:

Να βρεις ομως και τους καταλληλους Drivers γιατι απ οτι βλεπω για καθε μπετσμαρκ εχει και αλλους!! :shout:

raour :hehe:

Xαιρομαι που με ακουσες και εβγαλες το dof μπας και παρεις κανα frame.

Tωρα που εισαι κομπλε με τα min παρε χαρτι και μολυβι και σημειωνε τους drivers που χρειαζετε το καθε bench γιατι μετα δεν θα τα θυμασαι.

Ελα να σε βοηθησω λιγο.

unigine 12.2

metro 11.2

battlefield 3 12.1

Μα καλα δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι τις τελευταιες μερες σας παιζω με τους ΠΡΩΤΟΥΣ Beta Drivers (8.921.2 RC11) http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/RC11Driver.aspx :hehe:

Εδω μια παλι ολα μαζι νοικοκυρεμενα.

unibest.jpg

unigine.jpg

metromamadofoff.jpg

stalkerset.jpg

stalkern.jpg

Zpaf δεν μας τα λες καλα, λυπαμαι το φουκαρα που θα παρει 7970 βλεποντας τα νουμερα που μας δινεις... και θα θελει 5 partition με λειτουργικα και 5 διαφορετικους drivers για να παιξει...ακρίβυναν και οι δίσκοι! Σας φαγανε οι πλημμύρες :hehe:

προσωπικά με αφήνουν παγερά αδιάφορο οι "μεγαλες" καρτες γραφικων ο κοσμάκης πλέον ψάχνει μια κάρτα value for money να του παίζει τα παιχνιδάκια του νορμάλ σε μια οθόνη και μην ακούσω οτι η 7970 και η 580 είναι vfm γιατί θα πηδηχτώ απτο παράθυρο. μια φορα τα εσκασα για την 8800gtx και δεν το ξανα κανω .

ωραιο game πρεπει νανε αυτο το heaven :D

Aσε τις photo και ελα να με δεις απο κοντα γιατι κόβουμε πίτα σε λιγο στο NV...

Aμα κοψετε παστελι θα παρω το zpaf αλα μπρατσετα και θα ρθουμε.

Δεν θελει αλλα ποτα σημερα.

Ο παππους ειπε οτι ειναι φουλ απο τον ελληνικο καφε και το κονιακακι απο την κηδεια της 580.

Φαρμακι ηταν ο ελληνικος λεμε.

Zpaf δεν μας τα λες καλα, λυπαμαι το φουκαρα που θα παρει 7970 βλεποντας τα νουμερα που μας δινεις... και θα θελει 5 partition με λειτουργικα και 5 διαφορετικους drivers για να παιξει...ακρίβυναν και οι δίσκοι! Σας φαγανε οι πλημμύρες :hehe:

Ε ι ν α ι ο λ α μ ε τ ο ν ι δ ι ο d r i v e r .

Δεν θελει αλλα ποτα σημερα.

Ο παππους ειπε οτι ειναι φουλ απο τον ελληνικο καφε και το κονιακακι απο την κηδεια της 580.

Φαρμακι ηταν ο ελληνικος λεμε.

Ηταν πολυς κοσμος εκει αλλα δυο συνανθρωποι μας μου εκαναν εντυπωση.

Ο ενας ηταν ο αλεξ δεν μπορεσε να αντεξει (πουλησε) και εφυγε.

Ο δευτερος ηταν ο σεβ που ειχε παρει αγκαλια το αψυχο κουφαρι της και δεν ελεγε να το (πουλησει) αφησει με τιποτα.

Ευχομαι στα 40 στο μνημοσυνο να τους ξαναδω με νεα γκομενακια διπλα τους γιατι θα ειναι ασχημο να φυγουν παλι μονοι τους.

Καλο ΣουΚου παιδια και κουραγιο.

Έκανα ένα run ακόμα και πέρασα για λίγο το tri-sli του takis-pa στα 1265-1790...

unigine25894600extremet.jpg

Πιστεύω οι κάρτες μου θα παίζουν και στα 1300-1790 αλλά δεν θέλω να τις ζορίσω ακόμα, είναι καινούργιες να στρώσουν πρώτα.... :p

[MENTION=14033]KostasNK[/MENTION] , βαλε και τις δυο γεφυρες για την αναλυση που παιζεις, επιμενω !!!

Εισαι "χαμηλα" ....

@KostasNK , βαλε και τις δυο γεφυρες για την αναλυση που παιζεις, επιμενω !!!

Εισαι "χαμηλα" ....

Εγκατέστησα πριν περάσω τον καινούργιο driver και την δεύτερη cf-bridge. Γιατί λες είμαι χαμηλά;

Εδώ πέρασα 3 sli-gtx580...

Πόσταρε και εσύ με το δικό σου τέρας στα 1265-1790 να δούμε πόσο βγάζεις...

Επισης 7970 γνωστου ocer με 1,35v ειχε τα 1500mhz στο πυρηνα....εφαγε αμεσα degrade και θελει για τα 1500mhz 1,5v!

οποτε παιδες χαλαρα με το ρευμα, γιατι δεν εχετε και καλη ψυξη!!!

Γιατί λες είμαι χαμηλά;

Εδώ πέρασα 3 sli-gtx580...

Πόσταρε και εσύ με το δικό σου τέρας στα 1265-1790 να δούμε πόσο βγάζεις...

Δεν πει εκει πανω με default ψυξη αυτη.

Καλα εισαι, δεν ειχα προσεξει καλα.... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.