Jump to content



Αποθήκευση εικόνων σε IE (.bmp???)


Shaman

Recommended Posts

Hello!

Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί τα τρομερά μυαλά της Microsoft αποφάσισαν ότι ο Internet Explorer θα αποθηκεύει εικόνες μόνο σε .bmp format???? :whip:

Ακόμα και .jpg να είναι η εικόνα, κατά την αποθήκευση τη μετατρέπει σε bmp!!Με το συγκεκριμένο format οι εικόνες - ακόμα και οι ποιο απλές - βγαίνουν τεράστιες!!!

:dots:

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορείς να αποθηκεύεις σε άλλο format?Στον Firefox ισχύει το ίδιο κόλλημα?

Καλημέρα!!! :hi:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Voudas

εμένα σπάνια μου το κάνει αυτό. συνήθως με το κανονικό τους φορματ τις αποθηκεύει. για το save picture as μιλάμε ε?

Ναι!Μου εμφανίζει μόνο το bmp στα διαθέσιμα format...Ρώτησα και τον κολλητό μου και του κάνει το ίδιο...Θα δοκιμάσω αυτό που είπες Τόλη..

Link to comment
Share on other sites

Συνήθως αυτό το κάνει ο IE όταν δεν έχει κατέβει σωστά η εικόνα και δεν μπορεί να καταλάβει το format της. Αν στο κάνει σε όλες κάτι άλλο τρέχει.. Δοκίμασε και αυτό που είπε ο apotsi :)

Link to comment
Share on other sites

Shaman το έχω πάθει και εγώ. Για να μην σου εμφανίζει μόνο την επιλογή .bmp πρέπει να αλλάξεις κάποιες ρυθμίσεις στον Internet Explorer. Είχα διαβάσει ένα σχετικό how-to κάπου. Θα ψάξω μήπως το βρω, έχει περάσει καιρός από τότε, και θα ενημερώσω.

Link to comment
Share on other sites

Τελικά έκανα αυτό που είπε ο apotsi και τώρα πλέον μου εμφανίζει στα διαθέσιμα format και το αρχικό της εικόνας και το bmp!!Thanx man!!Ξέρει κανείς τι ακριβώς είχε στραβώσει???Συμβαίνει το ίδιο και στο 2ο PC μου αλλά και στα 2 pc του κολλητού μου σε σημείο που νόμιζα ότι είναι default αυτό στον IE!Φαντάστικα πως είναι καμμία συμφωνία της MS με τους κατασκευαστές σκληρών δίσκων με σκοπό να μας γεμίζουν γρήγορα οι δίσκοι...

Ορισμένοι κακοπροαίρετοι αμέσως να κατηγορήσουν το μυαλό μου....Τς,τς......:p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.