Jump to content



Κοιτάξτε τι έφτιαξα!


jogi

Recommended Posts

Ε και εγώ σαν παιδί που είμαι (και λόγω μιας εργασίας στο πανεπ) εφτιαξα αυτό το προγραμματάκι σε c++ (με χρήση winapi) & direct show που ανοίγει βιντεάκια και σου εφαρμόζει ψηφιακά εφέ σε πραγματικό χρόνο. To καλύτερο απόλα είναι η ανίχνευση ακμών του Sobel, που χρησιμοποιείται και σε τεχνικές μηχανικής όρασης. Για ρίχτε μια ματιά!

(ίσως να τρέχει μόνο σε directx 9 αφού εκεί είναι compiled το direct show που χρησιμοποιεί)

Τα φίλτρα blur είναι αρκετά βαριά, γιαυτό προσοχή με τα μεγάλα βίντεο (πχ απο divx με ανάλυση dvd ) γιατί θα χάνει καρέ.

Αν βρείτε κανένα bug πείτε μου. O κώδικας είναι διαθέσιμος για όποιον τον θέλει

www.xalara.net/projects/multi.exe

ΥΓ. δεν είναι ιός ούτε κάνει κάτι κακό

Link to comment
Share on other sites

http://www.xalara.net/projects/multi_proj.rar

το project για visual studio 2003 (net). Αλλά χρειάζεται και το directx sdk απο την microsoft (είναι 120 mb περίπου). Πάντως γενικά για τους αλγόριθμους και την φιλοσοφία θα πάρεις μία ιδέα απο τον κώδικα ακόμα και αν βαριέσαι να κατεβάσεις το sdk

Link to comment
Share on other sites

(κάνε μια καλή και αν θές να το χρησιμοποιήσεις σε εργασία στο πανεπιστήμιο πειραιά να μην το κάνεις γιατί θα μας πάρει πρέφα ο καθηγητής)...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.