Jump to content

jogi

Premium Members
  • Posts

    1.515
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About jogi

  • Γενέθλια 10/03/1983

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Λονδίνο
  • Επάγγελμα
    Σύμβουλος επιχειρήσεων

jogi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. jogi

    Ανοιγμα μαγαζιού ηλεκτρονικών υπολογιστών

    Απο περιέργεια, τι έγινε άνοιξε το μαγαζί?
  2. jogi

    Διόρθωση μυωπίας-αστιγματισμού με laser

    Παιδιά και εγώ ήμουν σε φάση να κάνω LASIK πέρσι τα χριστούγεννα. Τελικά αποφάσισα να δοκιμάσω silicon hydrogel φακούς επαφής, που μπορείς να τους φοράς μέχρι και 30 μέρες συνεχόμενα (και το βράδυ) και άλλαξα γνώμη. Το κόστος τους Αγγλία ειναι περί τα 70 ευρώ το εξάμηνο και ειναι οι ποιο άνετοι φακοί που έχω δοκιμάσει ποτέ - δουλειά 8άωρο σε υπολογιστή και πάνω απο 12 ώρες την μέρα να τους φοράς και δεν καταλαβαίνεις τίποτα, λόγω της υψηλής διαπερατότητας σε οξυγόνο. Βλέποντας αυτά τα βιντεάκια στο youtube και σκεφτόμενος ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά με τα μάτια σου και να στερηθείς αυτή την βασική αίσθηση, προτιμώ τους φακούς - και ειναι και φτηνότερα (200 ευρώ τον χρόνο - σε 15 χρόνια ειναι το κόστος της εγχείρησης - μετα απο 15 χρόνια θα έχω και πρεσβειωπία οπότε...)
  3. jogi

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Λονδινο, canary wharf. Αλλα δυστηχώς σε ενοικιο.. Ναι, φυσικά μόνος... Μικροί είμαστε ακόμα ... (25 ) Oσο για το ψυχρό, αυτό ειναι καθαρά θέμα γούστου... Το σπίτι μου στην αθήνα εχει περισσότερο ξύλο και βιβλιοθήκη, που εδώ δεν μπορώ να εχω... (Δεν εχω και βιβλία εδω )
  4. jogi

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Προσωπικά μαρέσει η λιτότητα στο decor... Γιαυτό και μόνο laptop στο σπίτι και απλές καθαρές γραμμές με ξύλο και γυαλί. ΥΓ. Γραφείο δεν εχω σπίτι γιατι πολύ απλά δεν χρειαζεται.. Οταν γυρίζω απο δουλειά το μόνο που δεν θέλω ειναι να συνεχίζω να δουλευω... Οσο για τα ποδια... Τα απλώνεις, αλλα χωρίς παπουτσια Κανα δυο photos ακόμα. H βλακεία ειναι οτι τουχρόνου γυρίζω ελλαδα ....
  5. jogi

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Στο καινουριο σπιτι...
  6. jogi

    Ας κάνουμε το Εργαστήρι καλύτερο!

    Πιστευω οτι η ιδεα του Tony_Montana ειναι αρκετα καλη. Μπορούν να υπάρχουν 2-3 thread με τις προτασεις των χρηστών για low end, medium, high end pc και να μην δημιουργούνται threads καθε λίγο και λιγακι.... Η αναζητηση πολλές φορες δεν δουλευει γιατι ο χρηστης πιστεύει οτι τοδικό του συστημα/περίπτωση ειναι μοναδική γιατι αντι για 1200 ευρω δινει 1100....
  7. jogi

    HTPC - HOME CINEMA

    Την εχω και στο HDMI δεν υποστηριζει πληρη αναλυση και η εικονα απο PC και Mac που δοκιμασα ειναι με απιστευτα εντονο contrast και δεν διορθώνεται. Καλυτερα με VGA καλώδιο και powerstrip για wndows μηχανημα. Γλιτώνεις και τα εξοδα του DVI.
  8. jogi

    FSX Thread.

    Εμενα παλι δεν με εντυπωσιάζουν καθόλου. Τα σπίτια φαίνονται απιστευτα ψεύτικα, ο πιλότος το ίδιο. τα δέντρα ξεφυτρώνουν απο το πουθενα, χωρίς να υπάρχει συνάφεια με το εδαφος κλπ κλπ. Το far cry είχε κλάσεις καλύτερα γραφικα
  9. jogi

    HTPC - HOME CINEMA

    Το demo είναι αρχες Φεβρουαρίου, οπότε μπορεις να το περιμένεις κάπου εκεί κοντά να βγεί στην παραγωγή. Το μόνο που θα μας κολλήσει είναι η δορυφορική τηλεόραση. Πάντως φαντάσου ένα μηχανάκι σε μέγεθος λίγο μεγαλύτερο απο σκληρό δίσκο, (με p4 mobile στα 1.6 ghz, 128mb κάρτα γραφικών 512 ram, 300 σκληρό,dvd recorder, cf reader κλπ όπως πήρε το μάτι μου τις προάλλες στην εταιρία) που θα κοστίζει γύρω στα 300 ευρώ (χωρίς τον τεράστιο δίσκο) και θα μπορεί να κάνει τα πάντα! Ε αυτό είναι κ@υλα, γιαυτό άλλωστε και έχω πορωθεί τόσο με το θέμα! Φαντάσου το izak της unibrain απλώς πολύ πιο σταθερό και με πολλαπλάσιες δυνατότητες.
  10. jogi

    HTPC - HOME CINEMA

    ..
  11. jogi

    HTPC - HOME CINEMA

    .
  12. jogi

    HTPC - HOME CINEMA

    asus digimatrix... Αναπτήσω μια εφαρμογή για htpc σε linux για λογαριασμό μεγάλης εταιρίας (δεν μπορώ να δώσω όνομα) η οποία θα γίνει embedd σε pc μικρότερο απο 3.5 ιντσες... Θα μπορεί να γράφει dvd, να παίζει τα πάντα (mp3, xvid, divx, μέσω λαν, αποθήκευση dvd σε δίσκο, προβολή φωτογραφιών απο κάμερα και πολλά άλλα...)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.