Jump to content



Olympus VR-310


PGM

Recommended Posts

Ημερομηνια αγορας 31.12.11 απο MediaMarkt

Σε αριστη κατασταση !!! Ηταν για δωρο αλλα αργησα και ηρθα 2ος. :(

pop_bg_olympus_vr310.jpg

Η Olympus VR-310 είναι μια ψηφιακή μηχανή που χωρά άνετα στην τσάντα σας και συνδυάζει εύκολο χειρισμό και την τελευταία τεχνολογία σε εξαιρετικά προσιτή τιμή.

Με το λεπτό μεταλλικό της σώμα (μόλις 19.3mm πάχος) προσφέρει κομψή και πολυτελή εμφάνιση, ενώ η ανάλυση των 14 Megapixel και η εγγραφή ταινιών HD 720p εξασφαλίζει λήψεις με εντυπωσιακή λεπτομέρεια, ακόμη και όταν τις προβάλλετε στην μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σας.

Χάρη στον ευρυγώνιο φακό με το πανίσχυρο οπτικό zoom 10x (24-240mm) μπορείτε να αποτυπώσετε τέλεια πανοραμικά τοπία αλλά και εντυπωσιακά close-ups με ευκολία. Επιπλέον, η διπλή σταθεροποίηση εικόνας αντισταθμίζει τις κινήσεις της μηχανής για φωτογραφίες χωρίς ίχνος θολώματος, ενώ η μεγάλη οθόνη 3" απλουστεύει το καδράρισμα των λήψεων και την προβολή τους.

Στην VR-310 θα βρείτε επίσης μια σειρά από 7 Μαγικά φίλτρα που σας επιτρέπουν να δώσετε στις εικόνες σας μία καλλιτεχνική αίσθηση, χωρίς να τις επεξεργαστείτε στον υπολογιστή σας. 'Αλλα έξυπνα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αυτόματες βοήθειες, όπως λειτουργία Intelligent Auto (i-Auto), προηγμένη ανίχνευση προσώπων (μέχρι και 12 άτομα στο κάδρο) και παρακολούθηση AF, η οποία εγγυάται ότι το θέμα σας είναι απόλυτα εστιασμένο ακόμη και αν κινείται!

τιμη 90€

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.