Georgesod Posted July 2, 2004 #1 Share Posted July 2, 2004 Καλά δεν έχουν άλλα άτομα στην ocz να τεστάρουν τη συμβατότητα με τα διάφορα mobos; Μάλλον το αντίστοιχο thread στο extreme μόνο διαφημιστικούς λόγους ύπαρξης είχε, βασιζόμενο στη λαχτάρα των μελών για "extra volts". Προσωπικά δεν θα μου φαινόταν καθόλου παράξενο αν φτάσουν εν τέλη την τιμή στα 100-150ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Posted July 2, 2004 Author #2 Share Posted July 2, 2004 Hipro από όσα έχω "ακούσει" για τις γνώσεις και δυνατότητές σου πιστεύω ότι μόλις κυκλοφορήσει θα μπορούσες να το "αντιγράψεις" για χρήση σε "στενό οικογενειακό κύκλο" (του forum βασικά) κάτι που έθιξε από ότι θυμάμαι και ο root Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Posted July 2, 2004 #3 Share Posted July 2, 2004 Μένει να βγει στην αγορά, να δούμε πόσο θα έχει και αν συμφέρει να το πάρουμε και να το κοπιάρει ο hipro(εφόσον μπορεί).Όσον αφορά τον bigtoe, δεν ξέρω, το παλικάρι γνώσεις έχει, στα φόρα τον ξέρουν, δεν αφήνει τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Posted July 2, 2004 #4 Share Posted July 2, 2004 Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 15:11] Hipro από όσα έχω "ακούσει" για τις γνώσεις και δυνατότητές σου πιστεύω ότι μόλις κυκλοφορήσει θα μπορούσες να το "αντιγράψεις" για χρήση σε "στενό οικογενειακό κύκλο" (του forum βασικά) κάτι που έθιξε από ότι θυμάμαι και ο root Πρώτον ΔΕΝ είμαι αντιγραφέας - είμαι κατασκευαστής.........και δεύτερον ΔΕΝ είναι και τίποτα το ιδιαίτερο........Το μεγάλο ολoκληρωμένο πού έχει πάνω το pcb είναι ΜΟΝΟ γιά να δουλέψει τα Led display να δείχνουν την τάση...........ΑΡΑ....ΤΙ έμεινε πάνω στην πλακέτα???........Τα Mos-Fets και το trimmer........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Posted July 2, 2004 Author #5 Share Posted July 2, 2004 Καλά μπορεί να είναι το πιό απλό πράμα στον κόσμο για σένα, αλλά για μας τους "κοινούς θνητούς" θα είναι όπλο στα χέρια μας να στείλουμε στον παράδεισο τις υπάρχουσες μνήμες μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Posted July 2, 2004 #6 Share Posted July 2, 2004 Εμμμ........Μαζευτείτε τότε κάμποσοι να αξίζει ο κόπος του σχεδιασμού και τις υλοποίησης και το ξανασηζητάμε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Posted July 2, 2004 #7 Share Posted July 2, 2004 Για τι πραγμα λετε???? :o :o @georgesod δωσε κανενα λινκ για το thread που λες.... :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Posted July 2, 2004 #8 Share Posted July 2, 2004 ΧΕΧΕ..... να' σαι σίγουρος ότι θα σε στηρίξουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Posted July 2, 2004 #9 Share Posted July 2, 2004 link στο labκαι link στο XS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Posted July 2, 2004 #10 Share Posted July 2, 2004 Και εγώ είμαι μέσα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Posted July 2, 2004 #11 Share Posted July 2, 2004 RootX ευχαριστω....τα διαβασα κ τα δυο....αν ποτε κανετε κατι....κ εγω μεσα....!αν με θελετε βεβαια....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Posted July 2, 2004 #12 Share Posted July 2, 2004 Δηλάδη Hipro μπορεις να φτιάξεις αυτο το πράγμα ; Και ποσο θα σου στοιχίσει ; Μαύρη αγορα του thelab Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Posted July 2, 2004 #13 Share Posted July 2, 2004 Α τωρα ειδα 50 Ευρο ; Μονο ; Ολο αυτο το πράγμα 50 ΕΥρο ; Πρέπει να έχω ήδη μνήμης και να περάσετε πάνω σε αυτες ; Σορρυ για τις N00b ερωτήσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.