Jump to content



[ MSIDIA Edition ]


EvgaFTW

Recommended Posts

dsc01483ix.jpg

Καλησπέρα και πάλι, μετά από αρκετό καιρό αποχής από το "άθλημα" πιστεύω ήρθε η ώρα να φτιάξω ένα σύστημα και αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας το Worklog του Project! Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν οι κατασκευές..!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εταιρίες Phobya και Bitspower για την παραχώρηση υλικού για τo Project!

phobyalogox.jpg bitspower.jpg

Φιλικά, Γιάννης

Link to comment
Share on other sites

:eek: που είναι το bow που είναι τα προσκυνητά? :worship::worship::worship:

Γιωργάρα με έφτιαξες πολύ άσχημα.. είμαι άυπνος απο εχτές.. μπήκαν κλέφτες στο σπίτι εχτές το βράδυ.. είμαι κομμάτια.. πίνω Redbull για να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά.. όλη μέρα βάζω σύρτες και πύρους στα αλουμίνια.. αλλα τώρα! Μπορώ να πώ οτι μου σηκώθηκε .. απο πίσω! ( Δεν ξέρω αν με πιάνεις.. )

Δεν έχω λόγια Γιώργο.. απλα Restecpa

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μου ήρθε το δέμα από Aquatunning! Γιώργο τελικά οι φτερωτές από τους ανεμιστήρες βγαίνουν.. θα περάσω αύριο να στις φέρω! Αρχίζω να ασχολούμαι με το που και πως θα μπεί το κάθε ψυγείο! Σύντομα και οι φωτογραφίες!

Link to comment
Share on other sites

Ένα μικρό update...!

Μίκρυνα το κλουβί των δίσκων στις 2 θέσεις και το τοποθέτησα προσωρινά πίσω απο τις αντλίες μιας και εκεί θα είναι η θέση του ώστε να μπορέσω να κάνω μετρήσεις για το κάπακι του πάτου του κουτιού! ( περισσότερα για το κλουβί των δίσκων αργότερα! )

dsc01669s.jpg

dsc01678o.jpg

Χρησιμοποίησα μακετόχαρτο για να φτιάξω "πατρόν" και να μπορέσω να μετρήσω για τα κομμάτια που θα χρειαστεί να κόψω.

dsc01682rl.jpg

Link to comment
Share on other sites

Μικρό Update!

Πήρα ένα μικρό Project Box και στέγασα μέσα τις 2 τροφοδοσίες για τις αντλίες.. έτσι 2 αντλίες παίρνουν ρεύμα από ένα 4pin molex, χρησιμοποίησα διάτρητη πλακέτα για κυκλώματα και έβαλα πάνω τα 2 + και τα 2 - των αντλιών και τα κόλλησα με τα αντίστοιχα + και - του 4pin!

dsc01691ad.jpg

dsc01689wi.jpg

dsc01688s.jpg

Σύντομα το επόμενο Update και θα είναι μεγάλο!

Link to comment
Share on other sites

Πήρα σήμερα στα χέρια μου τα πρώτα κομμάτια από την υδροκοπή, είναι περισσότερο dummies για να δω τυχόν λάθη που ίσως να έχω κάνει στα μετρήματα.. είδα και κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν σχεδιαστικά και θα τα αλλάξω..

Πάνω κάτω έτσι θα δείχνει το κάλυπτρο του πάτου, μόλις τελειώσω με όλες τις αλλαγές θα ξαναπάω να μου τα κόψουν - αυτήν την φορά σε αλουμίνιο 2 mm έτσι για πιο όμορφο φινίρισμα..!

dsc01693dy.jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέλιος από την εταιρία Γελαδάκης που έγινε η υδροκοπή και η στράντζα με εξυπηρέτησε πολύ σωστά.. Ενώ το μαγαζί ήταν γεμάτο κόσμο εκείνος έκατσε να μου εξηγήσει το τι και το πώς.. όλες τις λεπτομέρειες και συμβουλές για πιο όμορφο αποτέλεσμα και όλα αυτά για μια δουλειά των 50 ευρώ.. δεν του κάνω διαφήμιση.. απλά ενώ πολλοί του είδους δεν αναλαμβάνουν καν τέτοιες δουλειές και όσοι το κάνουν σου παίρνουν και το πορτοφόλι μαζί με τα λεφτά εκείνος σαν σωστός επαγγελματίας ασχολήθηκε με μία δουλειά που δεν είχε και πολλά να του προσφέρει και μάλιστα το αποτέλεσμα ήταν πολύ ποιοτικό.

Ευχαριστώ πολύ, σε μερικές μέρες Great Update!

Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά φαίνεται πως εκείνο το μεγάλο update θα αργήσει λίγο ακόμα! Μέχρι τότε θα σας δείξω την μέχρι τώρα πρόοδο..!

Στην μεταλλική κατασκευή που είδατε στο προηγούμενο Update έγιναν οι επιθυμητές τροποποιήσεις και διορθώσεις και πήγα πάλι στην υδροκοπή και κόψαμε καινούργια κομμάτια - αυτήν την φορά σε φύλλο αλουμινίου 2mm. Όπου χρειάστηκε έγιναν τρύπες με σπειρώματα και ψιλοδιορθώσεις και τα κομμάτια είναι έτοιμα για τρίψιμο και ηλεκτροστατική. Μέχρι όμως να ξεκινήσω με το τρίψιμο θα ασχοληθώ με το πως και που θα στερεωθεί ο κρυφός φωτισμός.. Πάνω στην ώρα πήρα και τα 2 κομμάτια plexi από τα οποία δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιο θα χρησιμοποιήσω.. Στις φωτογραφίες φαίνεται το ημιγαλακτερό, όταν πάρω στα χέρια μου το αυτοκόλλητο βινυλίου θα παίξω με διάφορους συνδιασμούς για να αποφασίσω ποιο τελικά θα χρησιμοποιήσω!

Από κάτω μερικές φωτογραφίες με την μέχρι τώρα πρόοδο!

dsc01701i.jpg

dsc01704d.jpg

dsc01705kx.jpg

dsc01706np.jpg

dsc01707cr.jpg

Ευχαριστώ πολύ, Γιάννης

Link to comment
Share on other sites

Αν και είναι η πρώτη φορά που κάνω single cable sleeving μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα είναι αρκετά όμορφο.. πέρα από κάποιες ατέλειες με το θερμοσυστελόμενο (σε κάποια σημεία έχουν βγει πιο μακριά από τα άλλα) κατά τα άλλα μπορώ να πω ότι είναι κομπλέ! Και το τέντωμα και όλα!

Πείτε μου την γνώμη σας.. σίγουρα θα κάνω κάποιες διορθώσεις, μέχρι τότε όμως πάρτε μερικές φωτογραφίες..

dsc01808ub.jpg

dsc01826di.jpg

dsc01833d.jpg

(Συγνώμη για την σκόνη στις φωτογραφίες!)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.