Jump to content

Κοπρίτης

Premium Members
  • Posts

    5.942
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    11

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

Πρόσφατοι Επισκέπτες

5.114 Εμφανίσεις προφίλ

Κοπρίτης's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Κοπρίτης

    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

    πολυ καλη! και απροσδοκητα κοντα στην Ελληνικη ιδιοσυγκρασια imho...
  2. τα non express της DHL συνηθως παραδιδονται απο ΕΛΤΑ courier (πορτα πορτα) κι οχι απο το ταχυδρομειο. δες μηπως εχει γινει εκει το μπερδεμα το tracking του site τους τους σπανια δουλευει αλλα στο τηλεφωνο συνηθως εξυπηρετουν αμεσα κανε μια δοκιμη.
  3. Κοπρίτης

    Grand Theft Auto V [GTA V]

    @javaneze: ποιος τον ακουει τωρα τον Νικολα....
  4. τσεκαρε τα specs του απορροφητήρα σου εκει πιθανοτατα θα αναφερει την καταλληλη διατομη του σωληνα που θα πρεπει να χρησιμοποιηθει απο οσα μου εχει πει γνωστος που εργαζεται σε εταιρια κλιματισμου/εξαερισμου Φ100 και ακαμπτος pvc κιολας ειναι συνηθισμένη αιτια για ανεπαρκη λειτουργια απορροφητήρων συνηθως το χρησιμοποιουν γιατι υπαρχει ηδη περισσευμα απο αλλες εφαρμογες. εξισου σημαντικη για τη σωστη λειτουργια του παντως, ειναι κι η διαδρομη καθως και το πληθος των γωνιων 90 & 45 μοιρων για σαλονοκουζινα θες το καλυτερο δυνατο imho, οποτε μην το αμελησεις εαν δεν θες να μυριζει ο καναπες σου κεφτεδακια
  5. με καθε 10ρικο που βαζεις online (paypal πχ) στην καρτα εχεις απευθειας 1000mb και 1000λεπτα προς Wind/Q για ενα μηνα απο αυτα τα 10 τραβας οnline ή μεσω του app 3€ και εχεις 100λεπτα προς ολους ή 4,4€ για 160 λεπτα προς ολους ολα με χρεωση ανα δευτερολεπτο στην πραξη με νορμαλ χρηση με ενα 10ρικο καθαριζεις για 2μηνο εαν δε βαλουν 2-3 ατομα της ιδιας οικογενειας, ζευγαρι κτλ το κερδος σε σχεση με οικονομικου παγιου προγραμματα ειναι θεαματικο οσο αφορα το σημα δεν εχω αντιμετωπισει καποιο σοβαρο προβλημα μεχρι στιγμης, υπαρχουν σημεια που εχω σημα ενω δεν εχει Voda/Cosmo και αντιστροφα φυσικα... η Q παιζει με roaming μεσω της WIND oποτε θα εχεις και αντιστοιχη σημανση στο κινητο και απλα οι προτεινομενες ρυθμισεις για 3G στο site τους δεν παιζουν σε ολα τα κινητα, θελει λιγο ψαξιμο στο σεταρισμα των APNs
  6. Κοπρίτης

    Official ΦαγητοThread v2.0

    καλα με τα burgerαδικα εχει γινει της ποπης... οτι επαιζε με τα donuts, frozen yogurt κτλ κατα καιρους γινεται τωρα με αυτα κι η κουτση Μαρια εχει ανοιξει πλεον ενα κι ολοι ισχυριζονται οτι εχουν το τελειο προιον !@$$%% χθες βλεπω πακετακι φυλλαδιων delivery να σκαει κατω απο την πορτα στο εργαστηρι Τσουπ! 3 διαφορετικα Φυλλαδια για καταστηματα διανομης φαγητου ενα αμιγως wannabe αμερικανικο tex mex burgerαδικο με παρανοικες αρχικες τιμες διεγραμμενες και πλασματικη 50% εκπτωση σε ολα τα Burgers... ενα generic φαγαδικο με πιτσες, κρεπες αλλα και burgers και club κτλ κι ενα τριτο με σφολιατες καφεδες αλλα και club, κρεπες κτλ λεω "ωραιος ο διανομεας, με μια βολτα βολεψε τρεις δουλιτσες" κοιταω λιγο καλυτερα... ιδια διευθυνση σε ολα! διαφορετικα τηλεφωνα, websites κι επωνυμιες βεβαια.... και διαφορετικες τιμες σε καποια προιοντα αναλογα απο πιο φυλλαδιο το παραγγελνες! (παιζει να ηταν και τυχαιο αλλα μπορει κι απλα να ειναι μια ακομα αρπαχτη) Ετσι για την ιστορια, δοκιμασα κιολας πιο πολυ για να επιβεβαιωθω λεω ρε φουστη, βρωμας απο μακρια οτι μονο σωστο burgerαδικο δεν εισαι, αλλα πριν σουταρω ολα τα φυλλαδια σου μονομιας, θα κανω μια δοκιμη ετσι για την αμφιβολια το burger ονομαστικης αξιας 9.55 παρακαλω! (10 με τις πατατες) ηταν ενα κακεκτυπο goodys με κακο προκατ μπιφτεκι το διπλο μπεηκον και τσενταρ ηταν 4 φετες (αντι για 2?) και μαλλον μια εξτρα κουταλια orange cheesy sauce (για κανονικο τυρι ουτε λογος πλεον) πατατες λιγες, προκατ και μαλακες, παραδοξως το ψωμακι του ηταν αξιοπρεπεστατο... και μονο αυτο αξιζε αλλα τι να το κανεις... οποιος παρελαβε την εν λογω τριπλετα φυλλαδιων Καλλιθεα και περιξ, consider himself warned για τα Burgers τουλαχιστον, τα αλλα προιοντα προφανως και δεν τα δοκιμασα....κι ουτε προκειται φυσικα κριμα τα λεφτα που σκανε για εξοπλισμο, στησιμο, διαφημιση κτλ αναρωτιεμαι αραγε εαν οι ιδιοι οι ιδιοκτητες εχουν δοκιμασει τι πουλανε και εαν το ιδιο το προσωπικο εχει κανει μια βολτα να φαει σε καμια 10αρια στεκια πριν αποφασισει να βαλει την ποδιά
  7. Κοπρίτης

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Ατιμε γατε...τι μας εκανες... το θελω ΤΩΡΑ!
  8. τα Patagonia δεν τα εχω δει ακομα, αλλα το cars of the people με τον May ηταν απολαυστικο τα perfect roadtrip ηταν απλα για να περνα ευχαριστα η ωρα χαζευοντας ομορφα τοπια και οχηματα (ετσι και να σου μπαινουν ιδεες για πιθανες εξορμησεις)
  9. και για να μην ξεχνιομαστε εχουν ηδη κυκλοφορησει τα δυο νεα Top Gear Patagonia Special και για τυχον αφηρημενους κυκλοφορουν εδω και καιρο το Perfect Roadtrip Pt.I & II (Clarkson & Hammond) και το Cars of the people Pt.I,II & III (James May)
  10. Κοπρίτης

    προβλημα:τι ειναι αυτα;

    for future reference, για το συγκεκριμενο θεμα απλα πας στο task scheduler και διαγραφεις τα active tasks στον υποφακελο της Asus αυτο συνηθως προκυπτει οταν γινει εγκατασταση chipset/Management engine interface απο αφαιρουμενο μεσο και αυτο αποσυνδεθει πριν την πρωτη επανεκκινηση οποτε και ολοκληρωνεται ουσιαστικα η εγκατασταση.
  11. Κοπρίτης

    Αυτοκίνηση

    μπες insurance market συμπληρωσε στοιχεια και τσεκαρε αναλυτικα τα παρεχομενα πακετα απο τις εταιρειες δες τον βασικο αριθμο καλυψεων αλλα και αναλυτικα τις απαλλαγες και τα ποσα καλυψης γιατι διαφερουν αρκετα σε φαινομενικα ιδια πακετα. εχουν ριξει μεν τις τιμες αλλα εχουν βγαλει εκτος πακετων πολλες καλυψεις που μεχρι προτεινος ηταν βασικες Στην αξια ολικης κλοπης, επελεξε το προτεινομενο, οτι παραπανω κι αν βαλεις, τσαμπα θα το πληρωσεις. επισης πολλες εταιρειες παρεχουν και δωρεαν εκπτωτικες καρτες εξετασεων σε διαγνωστια κεντρα πχ, για βασικες εξετασεις, check-up κτλ καποιο μπορει να σου φανει χρησιμο (απο εκει ειχα επιλεξει προ διετιας την Ιnterlife και σε οτι εχει χρειαστει so far εχουν βγει μια χαρα.)
  12. Κοπρίτης

    Drivers για XFI TI

    τα ιδια τραβηξα κι εγω προσφατα με την ιδια καρτα με μπλε οθονες κτλ... με εκδοση driver που μεχρι προτεινος επαιζε μια χαρα για σχεδον ενα χρονο!(2.17.0009) δοκιμασα κι εγω δυο τρια διαφορετικα driver versions πιστευοντας οτι θα εστρωνε αλλα ματαια.... απο οτι αποδειχθηκε ολο το θεμα ηταν να γινει πληρης απεγκατασταση και καθαρισμος registry απο παλαιοτερα entries αλλαγη θεσης καρτας στη μητρικη κι εγκατασταση του 2.17.0008c (beta) και μονο Console launcher & DTS/DDL... ουτε web update ουτε τπτ...so far so good τωρα τι τις επιασε ολες και αρχισαν να σκανε σε παρομοιο χρονικο διαστημα?
  13. Κοπρίτης

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    @jax7480 2.4ΤΒ SSD σε προσφορα με εκπτωση 4000$! @Newegg ψηνεται κανεις για ομαδικη? pr0n library pack everything up and get ready to move! ξερουμε κανενα τελωνειακο?
  14. Κοπρίτης

    Πολύ σοβαρή καταγγελία για ASUS

    Φιλε Νικο ενδεχεται να εχεις μπλεξει σε μια πολυ περιεργη συγκυρια καταστασεων Το multicore enhancement πιθανοτατα δεν σου δουλευει λογω non K CPU. Ισως σε παλαιοτερη εκδοση bios της μητρικης να υπηρχε σαν επιλογη αλλα παρολο που το ενεργοποιουσες να μην εκανε τπτ σε non K CPU κι εφοσον πλεον δεν υποστηριζεται σε αυτα τα cpu να αφαιρεθηκε και σαν option εξολοκληρου στα τελευταια Bios. Τουλαχιστον αυτο το ειχα παρατηρησει προσωπικα σε αντιστοιχη asus B85. (χαθηκε η επιλογη μετα απο bios update) Εχεις τη δυνατοτητα να δοκιμασεις με εναν 4690K/4790K να δουμε εαν εκει παιζει ή μηπως εχει αφαιρεθει εξολοκληρου η δυνατοτητα αυτη του ατυπου free overclocking στο συγκεκριμενο chipset γενικοτερα?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.