Jump to content



dvd info pro απορια


d0t

Recommended Posts

το ερώτημά σου με 100% βεβαιότητα μπορεί να το απαντήσει αυτός που έγραψε το πρόγραμμα . δοκίμασέ το και με σε άλλο drive, έστω σε κάποιου φίλου σου. υπάρχουν περιπτώσεις όπου κάποια συσκευή κολλάει σε κάποια σημεία ενός δίσκου ενώ μια άλλη συνήθως recorder τα διαβάζει. όσες φορές πάντως μου έβγαλε εμένα read errors το DVDinfo ήταν πραγματικά.

Link to comment
Share on other sites

Υπαρχει αυτο το ενδεχομενο.Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να δοκιμασεις το εν λογο δισκακι σε καποια αλλη συσκευη αναγνωσης για να εισαι σιγουρος.

Link to comment
Share on other sites

Το βρισκω παρα πόλυ πιθανο το προβλημα να εγκειται κατα την αναγνωση του δισκου και οχι στο ιδιο το δισκο, αφου το Nec2500 εχει δωσει αρκετες ενδειξεις οτι δεν προκειται για το καλυτερο drive στο κοσμο οσον αφορα στην αναγνωση δισκων.

Αυτο δεν αποκλειει φυσικα την παρουσια φυσικων λαθων στην επιφανεια του εν λογω δισκου. Αν θες να απευθυνθεις στον συγγραφεα του προγραμματος μπορεις να τον βρεις εδω:

NicW - Author of DVDInfo Pro

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.