Jump to content

Dorian

Premium Members
  • Posts

    747
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Dorian's Achievements

  1. 1. XBOX series X Σε άριστη κατάσταση, εντός εγγύησης από Κωτσόβολο, εγγύηση μέχρι Ιούλιο 2024. (ένα controller, βασικό πακέτο) 2. Microsoft wireless ακουστικά https://www.xbox.com/en-US/accessories/headsets/xbox-wireless-headset, εντός εγγύησης από Κωτσόβολο 3. Βάση φόρτισης speedlink jazz usb charger. https://www.speedlink.com/en/JAZZ-USB-Charger-for-Xbox-Series-X-S-black/SL-260002-BK με δύο μπαταρίες επαναφορτιζόμενες, εγγύηση eshop 4. 3 αυθεντικά καινούρια παιχνίδια σε δίσκο. Fifa 22 Cyberpunk 2077 Red dead redemption 2 χερι χέρι περιοχή Ηράκλειο Κρήτης και πέριξ. Αποστολή +μεταφορικά μετά από κατάθεση για άλλες περιοχές. Πωλείται επειδή τελικά παίζω ελάχιστα, κάθεται.
  2. Eχει τις μετρήσεις εδώ σχεδόν ίδιες με τις δικές μου στο before. οπότε είναι θέμα firmware, για 1ΤΒ δεν υπάρχει πουθενά τίποτα, ούτε το παραμικρό στην ΗP. Μου έκατσε σαβουροδίσκος, σε 4-5 review κανείς δεν είπε τίποτα.
  3. To ίδιο βγάζει. 4Χ και τρέχει σε 4χ Σε live linux καλύτερες επιδόσεις αλλά πάλι κάτω από το write Δεν ξέρω τι άλλο κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και φορματ με rst στο uefi και βλέπουμε αν και μάλλον μου κατσε πατάτα.
  4. Lenovo Legion Y540-15IRH-PG0, i5 9300h HM370 Μητρική, 1650. είχε ένα noname 128gb NVMe 1,χρόνο και κατι ούτε που τον είχα τεστάρει. Νομίζω βρήκα το θέμα, στις ρυθμίσεις UEFI storage options έχει ACHI mode και RST mode. οταν πάω να το αλλάξω βγάζει μήνυμα προειδοποίησης ότι θα διαγραφούν τα δεδομένα όλων των δίσκων. Οπότε για αυτό δεν εγκαθήείσταται ο 17 RST σε premium mode Που λογικά θα παίρνει drivers και για nvme controller. Φορματ δεν παίζει τώρα να κάνω. Εσας σε RST premium βάζει driver και για NVME, κάνει διαφορά στις επιδόσεις; ουσιαστικά είναι ο πρώτος NVME Που έχω. Δεν μπορώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο να μπουτάρω από usb stick. προσπαθούσα 3 μέρες να τρέξω memtest γιατι πρόσθεσα και άλλο ένα στικάκι 8 γιγα μνήμη δεν το έβλεπε με τίποτα το usb για να μπουτάρει από αυτό . τελικά έβαλα το τεστ των windows μνήμης
  5. οντως εχει δευτερο κανονικό σκληρό. Δεν ήταν εγκατεστημένο το rst. μπερδεύτηκα γιατί κοίταξα στις συσκευές και είδα τους sata/achi controller εγκατεστημενο. Το 18 rst δεν υποστηρίζεται. Το 17 εκανε επανεκκίνιση σε safe mode αλλά δε εγκαθιστά τίποτα ούτε το σημαντικότερο drivers για ελεγκτές NVME. ΄τωρα έχει ένα default του 2006 της Microsoft. Παλαιότεροι rst εγκαθίστανται αλλά δεν βάζουν drivers για NVME.
  6. 1TB. Eίναι ο ΗP ex950 1Tb. Δεν απασχολεί κάτι άλλο το δίσκο και CPU από επιδόσεις στην διαχείριση εργασιών είναι στο 0-1-2% η χρήση. στο τέστ πιάνει 100% ο δισκος. Χρειάζεται κάποιο software/driver για τις εκδόσεις NVME; αυτός λεει ειναι NVME 1.3 . Το SMART λέει 100% health. ΠΡαγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί δεν παει καλύτερα.
  7. Γεια σας. Αλλαξα τον δισκο NVME του λαπτοπ σε HP ex950 1TB. κλωνοποίησα το λειτουργικό χωρίς φορμάτ, ίσως κάνω το καλοκαίρι. ετρεξα ενα τεστ και μου βγάζει κάπου 1600ΜΒ/s κάτω τo read από τις επιδοσεις που δινει ο κατασκευαστής. Το write λίγο κάτω αλλά παραδόξως μεγαλύτερο από το read. Η μητρική είναι Intel HM370 drivers oλα ενταξει, το uefi ρυθμισμένο σε ACHI. Είναι φυσιολογικές οι επιδόσεις; είναι κάποια ρύθμιση ή driver πχ του nvme που δεν ΄'εχω υπόψη. Ευχαριστώ.
  8. Dorian

    Τοποθετήστε έναν M.2 SSD σε μια PCIe x16 υποδοχή με το ECM23 της SilverStone

    Πως το τσεκάρουμε αυτό; Το σαιτ λέει:
  9. Dorian

    Τοποθετήστε έναν M.2 SSD σε μια PCIe x16 υποδοχή με το ECM23 της SilverStone

    αν βάλεις κάτι τέτοιο στη μία pcie 16X πέφτει η ταχύτητα στα 8Χ και στις δύο, δηλαδή και στην κα΄ρτα γραφικών;
  10. Dorian

    Επεξηγηση συνδεσμολογιας Speedport Entry 2i

    Να ρωτήσω και γω γιατί δεν τα καταλαβα πλήρως. Σε σπίτι με μία πρίζα PSTN χωρίς εσωτερική καλωδίωση τηλεφωνικών γραμμών, ποια είναι η βέλτιστη σύνδεση; Λογικά υπέθεσα και έκανα την εξής αν και αλλά γράφει στο μανουαλ: 1) μπρίζα χωρίς φίλτρο ή σπλίτερ απευθείας στην dsl του router. 2) απευθειας σύνδεση μέσω των phone 1 και phone 2 se δύο τηλεφωνικές συσκευες, χωρίς φίλτρο. Το voip τρώει από την ταχύτητα του ιντερνετ πόσο περίπου;
  11. Dorian

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr - Εβδομάδα 4η

    To AMD OC με ποσταρίσματα σχολιασμούς και συμβουλές, σε ηρωικές oc εποχές thoroughberd,. barton, mobile και Athlon 64 μέχρι που βγήκαν οι conroe. https://www.thelab.gr/forums/topic/6704-amd-oc-database/?page=1 Ακόμα ένα νήμα με ανταλλαγές κομματιών hardware ήταν μοναδικό, και αυτό με τις ευκαιρίες.
  12. Dorian

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr - Εβδομάδα 3η

    Πάρε ΑΤΙ. δεν θυμάμαι που είχε πρωτοεπιπωθεί.
  13. Dorian

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr - Εβδομάδα 2η

    arial
  14. Dorian

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια πολλά
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.