Jump to content



Αγορα Μονοπόδου


Recommended Posts

Πια θα ηταν η συμβουλή σας για ένα μόνοποδο εώς 70-80€; επιλέγω αυτά τα χρήματα γιατι με τόσα αγορασα ενα ιδιαίτερα ικανοποιήτικό τρίποδο οποτε υποθέτω δε χρειάζομαι παραπάνω για μονόποδο. Εννοειται σε αυτά τα χρήματα μπαίνει και η κεφαλή (αν δεν ειναι fixed).

http://www.adorama.gr/e-shop/Details.php?PrID=4573

αυτο εδω φένεται ενδιαφέρον αλλα ιδιαίτερα κοντό. θα ηθελα να φτάνει το 1.75-1.80

Link to comment
Share on other sites

Υπαρχουν καποια benro που γινονται και μονοποδα..αλλα αυτο δεν μετραει τωρα :p

(δε νομιζω να εχουν και τοσο υψος εξαλλου σαν μονοποδα)

Στα λεφτα που δινεις ..δες το Α49F (μονοποδο απλα)....

http://www.benrousa.com/products_details_A49F

Link to comment
Share on other sites

τελικα το ύψος, λάθος το υπολόγισα, στο eye-level θέλω να φτάνει, άρα το 1.60 με 1.65 αρκεί.

Βρήκα κατι φτηνό με λιγο adjustable στη κεφαλή, και τρία μικρα ποδαράκια κάτω.

http://www.adorama.gr/e-shop/Details.php?PrID=4573

και

Fotomarket-Magrizos-Μαγρίζος-Φωτογραφικά - Τριπόδια - Μονόποδα - Κεφαλές :: Μονόποδα :: Μονόποδο Manfrotto 560B Fluid Video Monopod with Head

αυτο έχει ακριβός οτι θέλω αλλα μου φενεται πολυ ακριβο για μονόποδο.

το ένα φτάνει το 1.61, και το δεύτερο 1.66 λέτε το πρώτο να ειναι αρκετα κοντό και δε θα βολεύει;

Link to comment
Share on other sites

για video, εχω την αίσθηση οτι για ενα σταθερο πλάνο θα βοηθάνε ΠΑΡΑ πολυ. Θέλω οτι καλυτερο σε κουβάλημα και ταχυτητα στο στήσιμο δινοντας μου μια οσο καλύτερη σταθερότητα γινεται, δε με ενοχλέι το ελαφρύ κούνημα, αρκει να μην είναι αυτο το ταρακούνημα απο το τρέμουλο στο χέρι.

Τώρα που το σκέφτομαι, αν το μονόποδα φτάνει το 1.61 το ματακι της καμερας θα ειναι περιπου 5-10 πόντους πάνω, αρα το ύψος θα είναι εντάξει, νομίζω αποφάσισα για το πρώτο της manfrotto

Link to comment
Share on other sites

Θέλω οτι καλυτερο σε κουβάλημα και ταχυτητα στο στήσιμο. Nα στηνεται γρηγορα να κουβαλιέται ευκολα, να αποροφάει του κραδασμους ακομα και οταν δεν το στηρίζεις κατω.

Δεν το θέλω τοσο για φωτογράφιση, αλλα για βιντεο, το τρίποδο ειναι φοβερα δυσκίνητη οταν θες να τραβήξεις κατι το οποίο δεν ειναι στημένο.

Link to comment
Share on other sites

H καλυτερη λυση ειναι ενα τετοιο Merlin αλλα επειδη ειναι πανακριβα εγω κατεληξα σε αυτο Libeceurope.com - Product Line Up και κανω τη δουλεια που θελω αξιοπρεπεστατα και με λιγα λεφτα.Εχω φτιαξει και DIY steadycam αλλα δεν με βολεψε.Χτυπα ενα μονοποδο και θα εισαι Ο.Κ.Προσεχε μονο να εχει quickrealease γιατι θα σε φαει το βιδωσε ξεβιδωσε και αν κλωτσησει η βολτα στην καμερα την εκατσες....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.