Jump to content



Προβλημα με UT2004


tefra

Recommended Posts

Λοιπον εχω το εξης προβλημα οταν παιζω ut2004 lagαρει σχεδον συνεχεια , και που που πεταει το ακολουθο μηνυμα

UT2004 Build UT2004_Patch_[2004-06-11_16.51]

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2308 MHz with 511MB RAM

Video: RADEON 9800 PRO (Omega 2.5.51) (6451)

General protection fault!

History: RenderLevel <- CTF-AbsoluteZero.myLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- Level Absolute Zero <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 676F4C57 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

. Τι συμβαινει ? γιατι το βγαζει αυτο ? να πω οτι ειδα σε αλλα forums ξενα οτι κατηγορουν το overclock Ομως σε αυτην την κατασταση ο υπολογιστης εχει βγαλει πολους μηνες fah , divx encode Και πολλα πολλα games , οποτε δεν τιθεται θεμα σταθεροτητας δοκιμασα το Patch του ut2004 τιποτα . Εχω δοκιμασει πολλα πραγματα για αυτο πειτε τιποτα παω να τρελαθω εδω πριν λιγο καιρο επαιζα ευχαριστα farcry που ειναι το πιο βαρυ παιχνιδι πολυ ανετα τι εχει γινει τωρα . Να πω οτι οι θερμοκρασιες μου ειναι αρκετα καλες 41 c Idle και ut2004 - 44c οποτε νομιζω οτι το θεμα Hardware το εξαντλησαμε , το παιχνιδι το εχω τρεξει σε ολες τις αναλυσεις και παντου εχει το Lag τι μου διαφευγει ?

συστημα και οδηγοι εχουν αναφερθει

Link to comment
Share on other sites

To UT2004 για μένα είναι το απόλυτο τεστ για σταθερότητα και μένα τα είχε βγάλει όλα τα folding κλπ αλλα στο UT κόλλαγε το χαμήλωσα λίγο και όλα οκ.Μπορεί να είναι και θέμα overclock της κάρτας!

Link to comment
Share on other sites

Θέμα overclock είναι. Κι εμένα το PC είναι σταθερότατο σε ότι κάνω αλλά μερικές φορές βγάζει error στο UT2004 μετά από κάποιες ώρες gaming. Πολύ πιθανό να είναι θέμα υπερχρονισμού της RAM ή/και κάρτας γραφικών.

Έχεις τσιτάρει πολύ τη μνήμη? Χαμήλωσε τα timmings.

Τι overclock έχεις στην κάρτα γραφικών? Υπ'οψιν οτι αν η κάρτα είναι καλή, δε έχει και πολύ ανάγκη από υερχρονισμό. Σε έναν φίλο μου έδωσα μια Hercules GeForce3 Ti500 και σε συνδυασμό με 1GB RAM και Barton2800+ παίζει άνετα το UT2004 σε 1024χ768 full detail χωρίς overclocking.

Link to comment
Share on other sites

αααα να πω οτι οταν ειχα πρωτοπαιζει το παιχνιδι δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα τοτε ειχα τους 4.5 οδηγους δεν ειχα βαλει το Patch και το pagefile δεν το ειχα μεταφερει σε αλλο Partition . Φυσικα τα γυρισα ολα πισω αλλα τα ιδια

τελος παντων τωρα που τα εχω γυρισει ολα πισω το crash δεν εχει ξαναεμφανιστει τωρα για το lag τι γινεται ? ειναι σπαστικο το παιχνιδι να κολαει

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.