Jump to content

tefra

Premium Members
  • Posts

    65
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by tefra

  1. tefra

    Windows 8 Thread

    Δεξιά έχει επιλογές για αναζήτηση σε apps/settings/files, default είναι οι εφαρμογές, επιλέξτε settings. Edit Μετά την ενεργοποιήση η επιλογή για "Add Features" δεν ξαναβγαίνει, όντως
  2. tefra

    Windows 8 Thread

    Κατέβασε την desktop εκδοση του skype
  3. tefra

    Official Battlefield 3 Thread

    ενεργοποίηση/απενεργοποιήση aero από cmd net stop uxsms net start uxsms
  4. Δοκιμασε τα εξης να πατησεις το Fn + F7 σε περιπτωση που καταλαθως κλειδωσες το touchpad/keyboard ή δοκιμασε να βγαλεις τη μπαταρια, αν δουλεψει το δευτερο τοτε η μπαταρια σου θελει αλλαγη. ειχα αναλογη εμπειρια με ενα acer aspire 5600.
  5. tefra

    Intel SSD

    να και οι δικοι μου 2xraid0, με win7 x64 rtm και full progs drivers κτλ και 70gb γραμμενα. αμεσως μετα το setup των win τα νουμερα μου ηταν ιδια με εσενα stelara παρα την μικρη πτωση μετα το ολοκληρωμενο στησημο το συστημα πεταει, μακραν η καλυτερη αναβαθμιση που εχω κανει εδω και χρονια. το μονο που χρειαστηκε να απενεργοποιησω ηταν το indexing. hibernation, defrag ειχαν ηδη κανονιστει απο τα win7.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.