Indiko_Xoiridio Posted January 20, 2012 #1 Share Posted January 20, 2012 Έπεσε στα χέρια μου ένας Seagate 2,5", αλλά ότι και να δοκίμασα δεν κατάφερα να τον κάνω να δουλέψει. Η παλιά του θήκη είχε χαλάσει και τον έβαλα πρόχειρα σε μια δικιά μου. Ενώ παίρνει ρεύμα κομπλέ και φαίνεται να λειτουργεί κανονικά (ούτε περίεργους ήχους, ούτε τίποτα) δεν εμφανίζεται στα Windows. Στο Device Manager δείχνει ότι δουλεύει κανονικά. Όταν έτρεξα το Acronis μου έβγαλε το εξής: Λέει ότι ο σκληρός είναι offline! Δοκίμασα το "Change status to online", αλλά δεν άλλαξε κάτι.. Καμιά ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Posted January 20, 2012 #2 Share Posted January 20, 2012 Δοκίμασε και μέσω των εργαλείων διαχείρισης των windows (administrative tools-->computer managment--->disk managment)Από ότι βλέπω ο δίσκος απλά έχασε τα διαμερίσματα που έχει .Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι αν μπορείς να το συνδέσεις εσωτερικά στον υπολογιστή σου με σάτα καλώδιο και μετα να κάνεις είτε με το acronis είτε με το Disk managment των Windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.