Jump to content

pitogiros

Premium Members
  • Posts

    324
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by pitogiros

  1. pitogiros

    Fritz!box 7360 Modem/Router

    Πνίγεσαι στις απαντήσεις βλέπω, ε?
  2. Καλησπέρα! Να ρωτήσω, μήπως υπάρχει περισσευόμενο κανένα bolt thru kit από Thermalright Ultra/True για socket AM2, AM3 ? Ευχαριστώ.
  3. pitogiros

    Elder Scrolls V: Skyrim

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ALbQQzePzt4&feature=g-u-u&context=G2e175cbFUAAAAAAAAAA]How I Play Skyrim - YouTube[/ame]
  4. pitogiros

    Elder Scrolls V: Skyrim

    Skyrim - Midas Magic - YouTube Midas Steam Spray
  5. pitogiros

    Elder Scrolls V: Skyrim

    Ειναι Mod για την pc version Midas Magic - Spells in Skyrim at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
  6. Ναι Lifetime εγγυηση έχουν , αλλά πρώτον αυτό είναι το παλιο μοντέλο οπότε αν το πας πίσω σε κανα πλαισιο θα σου δώσουν πιστωτικό που δεν φτάνει για να παρέις το καινουργιο 8πλο που κάνει 35 αντι για 20, το ίδιο και από eshop αν πάλι το πας αντιπροσωπία σημαίνει καθυστερη να το πας να στο δουν , να το φτιάξουν και αν δε εισαι επαρχία τι κάνεις? Σαφώς η πρώτη μου κίνηση όταν το επαθα και γω ήταν να το πάω για εγγυηση αλλά όταν μου είπαν στο πλαισιο για 15ευρώ πιστωτικό τους ειπα αντε γεια και το ανοιξα και το εφτιαξα!
  7. [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] Επειδη η φωτογραφία είναι πολύ κακη και μάλλον δεν έχεις δεί ότι η βίδα είναι προς την μια φορα λειασμένα τα βουναλάκια ενω προς την άλλη πραγματικα κοντράρεις και βιδώνει πρεπει να βάλεις Καθετη δύναμη για να γραπώσει το bit στο μέταλο της βιδας , δεν χρειάζεται ροπή οπότε το Τ δεν βοηθάει [MENTION=3017]τακης[/MENTION] Ναι με καλάι θα εισαι μια χαρά απλά έλεγξε και τα υπόλοιπα εξαρτηματα στην πλακέτα μηπως κουνιέται κάτι μην το ξανανοίγεις μετα
  8. Πραγματι η ποιότητα της apc είναι στα τάρταρα. Χαλια μαυρα
  9. Ειναι πολυ ευκολες, ανοιγουν με ισιο κατσαβιδι, αρκει να ειναι αρκετα πλατυ και μυτερο μπροστα. Πατάς επάνω στο κατσαβιδι με ολη σου την δυναμη και ξελασκαρουν .. Εχω ανοιξει κανα 2 surge protectors με τετοιες βιδες. Υπάρχουν και ειδικα bits παντως που κανουν κάνα 15δολλαρο απο ebay και τις ανοιγεις μπαμ-μπαμ edit [MENTION=3017]τακης[/MENTION] επειδη έχω ανοιξει ακριβως το ίδιο πολυμπριζο με το ιδιο προβλημα,... εχεις πολυ κακες κολλησεις εσωτερικά και αυτό που παθαινουν είναι ότι σπάει η κόλληση απο μια θερμικη ασφάλεια που έχει εσωτερικά.
  10. pitogiros

    Elder Scrolls V: Skyrim

    τι λέτε για ταυτόχρονο vampirism και werewolf ??!! καλό ε? It is possible to become both a vampire and a werewolf on the PC version. After becoming a werewolf through the companions questline use the command player.removespell f5ba0 to remove the Resist Disease effect caused by lycanthropy. Afterward you can contract vampirism like normal. Talk about being cursed!!
  11. pitogiros

    Elder Scrolls V: Skyrim

    καλά μην κάνεις εσυ grind , enchanting, smithing βαλε Master και κανε το main quest και αν μπορεις να βγάλεις οχι δράκο, αλλα bandit chief το ξανασυζητάμε.
  12. pitogiros

    Elder Scrolls V: Skyrim

    έχει αναφερθει παραπάνω , αλλά η πρώτη επιλογή για mods είναι το Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community προσωπικές επιλογές A Quality World_Map - All_Roads Improved NPC Clothing Skyrim HD v1.3 FULL SkyUI 2 Dovakhin Hideout για περισσότερα fps skse_1_04_03 TESVAL
  13. pitogiros

    Elder Scrolls V: Skyrim

    στο ingame μενού του esc κάτω αριστερά
  14. pitogiros

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    BASTION και L.A.Noire
  15. pitogiros

    Γρίφοι - The Ponos Thread

    Καλά το τροφοδοτικό δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα ειδικά αν είναι και modular και στο 24αρι του το βάζεις πρώτο να μην τριγυρνάει πέρα δώθε... αλλα τα καλώδια σάτα..... στις περισσότερες περιπτώσεις , αν βάλεις την κάρτα γραφικών μέσα και δεν έχεις συνδέσει τα σατα στην μητρική θέλεις χειρουργικά ρομπότ μετά .... ή κάνα ξόρκι :magic:
  16. pitogiros

    Γρίφοι - The Ponos Thread

    O φοίνικας είχε 2 λάθη σαν γρίφος, 1ον το φοινικικο αλφάβητο ΔΕΝ εχει φωνήεντα , το Α και το Ο αντιστοιχούν σε δασίες και οξίες όπως στα αρχαία στις περισσότερες αναλύσεις 2ον ο χαρακτηρας "W" που μεταφράζεται κατά τον δημιουργό σε απλό ς ειναι κάτι σαν το 'β' στα γερμανικά είναι ένα νεκρό αλφάβητο το οποίο δεν είναι κάτι που μεταφράζεται γράμμα προς γράμμα , καθώτι το μόνο που έχουμε είναι συγκεκριμένες λέξεις γραμμένες σε αυτό και την αντιστοιχία τους σε αλλα αλφάβητα. Όσο για την πρασινομάτα, ευτυχώς βρέθηκε η αυθεντική φωτογραφία οπότε με απλό 'substraction layer' στο photoshop βρέθηκε η λύση αρκετά πιο καθαρά και πιο έυκολα. Γενικά υπήρχε μεγάλη ψαλίδα δυσκολίας μεταξύ των γρίφων, οι περισσότεροι ήταν απλή ερώτηση με άμεση απάντηση όπως η εφέυρεση, ενώ άλλοι όπως ο φοίνικας και η νύφη ήταν δύσκολοι μόνο για να είναι δύσκολοι.
  17. pitogiros

    Γρίφοι - The Ponos Thread

    Το πρόβλημα με το γρύφο της νύφης είναι η κακή χρήση της συμπίεσης εικόνας όταν κάναν το jpg.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.