batraxos Posted January 27, 2012 #1 Share Posted January 27, 2012 Τωρα δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι εχει προβλημα η οθονη αλλα αφου δεν δειχνει τιποτα...το βαζω το νημα εδω.Παταω το power button να παρει μπρος το pc,κανει 1 μπιπ,φορτωνει ο σκληρος μπαινει στα Windows7 (υποθετω) αλλα η οθονη ειναι μαυρη.Περνει ρευμα κανονικα αλλα σκετο μαυρο η οθονη.Το led της οθονης αλλαζει χρωμα οταν ανοιγοκλεινω την οθονη.Το πληκτρολογιο δουλευει (αναβοσβηνουν τα λαμπακια) το mouse ειναι οκ (εχει ρευμα) αλλα μαυρη η οθονη.Τωρα το κανω reset,παλι τα ιδια.1 μπιπ,φορτωνει ο σκληρος αλλα μαυρη οθονη.Μετα απο 2-4 reset's συνεχομενα (δεν ειναι standard ποσα reset's θα παρει) περνει μπρος,δινει σημα,λεει το κλασσικο "Windows did not shut down correct...start safe mode η normal".Παταω Normal και μπαινει στα windows μια χαρα.Ο υπολογιστης ειναι ι5-2500K,Z68X-UD3P-B3,8GB ram (2x4),Radeon 6950 2gb ram,η οθονη Viewsonic 2235wm,320gb Seagate,Etasis 750W τροφοδοτικο.Τιποτα δεν ειναι κλοκαρισμενο,ολα ειναι με stock/default ρυθμισεις.Τα windows 7 με τα updates τους ολα.Πριν 2 εβδομαδες τα αγορασα.Υποψη,οτι ακριβως το ιδιο πραμα μου το εκανε και με τον παλιο υπολογιστη που ειχα(P5K Asus motherboard,C2D 6750,4gb ram,320gb hdd seagate,8800GT Nvidia).Δεν εχει ουτε μηνα που το αλλαξα (cpu/mobo/ram/vga)Το εχω κανει απειρα format/install τα Windows...αλλα τιποτα.Games (BF3/Swtor etc) και οτι αλλο τρεχουν μια χαρα μετα,δεν κανει τιποτε αλλα κουφα.Επισης μετα το πρωτο "ζορικο" ξεκινιμα,και να το κλεισω το pc(shut down),περνει μπρος κανονικα.Μονο στην αρχη το κανει αυτο.Αλλαξα slots τις μνημες,με μια μνημη να μπουταρει,δοκιμασα αλλα καλωδια απο το τροφοδοτικο στιν καρτα γραφικων (περνει 2 τετραπυνα) αλλα τζιφος.Το ιδιο τροφοδοτικο Etasis 750w ειχα και με την 8800GT(παλιο pc) και με την 6950 (νεο pc).Το εχω δοκιμασει και στης 2 dvi εξοδους που εχει η 6950,το ιδιο κανει.Οι ανεμιστηρες σε cpu και καρτα γραφικων αλλα και του κουτιου λειτουργουν κανονικα απο την πρωτη φορα που το ανοιγω και εχω την μαυρη οθονη.Καμια ιδεα τι μπορει να φταει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Posted January 27, 2012 #2 Share Posted January 27, 2012 Πανε την οθονη σου σε ενα φιλο σου και δες την συμπεριφορα της ή αντίστοιχα δανισου μια οθονη απο εναν φιλο σου και δες την συμπεριφορα του PC σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Posted February 1, 2012 #3 Share Posted February 1, 2012 Αν δεν εχεις βρει την λυση δοκιμασε να κανεις το εξης:Με ανοιχτα pc και οθονη συνδεσε και DVI και D-Sub καλωδια.Κλεισε το pc και αποσυνδεσε το D-Sub.Βγαλε την οθονη απο το ρευμα για 5-10",βαλτει ξανα και κλεισε το pc.Ειχα και εγω μια Viewsonic καποτε και δεν μου αναγνωριζε το σημα απο DVI,ισως να εχεις το ιδιο προβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Posted February 1, 2012 #4 Share Posted February 1, 2012 Edit τωρα διάβασα όλο το πόστ τσεκάρει την οθόνη όπως λένε και απο πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Posted February 1, 2012 #5 Share Posted February 1, 2012 εχεις κανει φορματ , εχεις αλλαξει δυο πισι , εχεις αλλαξει καλωδια , δε νομιζω να μπορεις να κανεις κατι αλλο.δοκιμασε αυτο που λεει ο πανεαςερωτησις:οταν ανοιξει την πρωτη φορα και "μπαινει" windows αν βγαλεις την οθονη τοτε και την ξαναβαλεις (σε ενα η κ στα 2 dvi ) παιρνει σημα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Posted February 1, 2012 #6 Share Posted February 1, 2012 Επειδη ειχα παθει και εγω αντιστοιχο προβλημα,αφου σιγουρευτεις οτι δεν ειναι η οθονη,τσεκαρε μιτρικη,εγω αλλαξα μιτρικη και ολα μια χαρα,με την διαφορα εμενα οτι δεν επερνε με τιποτα οσες φορες και να τον ανοιγοκλεινες!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Posted February 1, 2012 #7 Share Posted February 1, 2012 Η οθόνη σου είναι επιρεπης σαν μοντελο σε αυτή την ζημιά.Οι πυκνωτές εσωτερικά θέλουν άλλαγμαViewSonic VX2235wm... - Badcaps Forums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.