Jump to content

Σβηνω αρχεια εγκατασταεων που γινονται extract?

Recommended Posts

Βασικα ηθελα καποτε να το ρωτησω και αυτο για να φυγει απο το κεφαλι μου. Βασικες εγκαταστασεις οπως Direct-X, Forceware, Ati Catalyst Control Center κατα κυριο λογο, πριν εγκατασταθουν, αποσυμπιεζουν τα αρχεια και αφηνουν φακελους με καταλοιπα. Αυτα τα διαγραφω αφοβα, ή καλο ειναι για καποιο λογο να παραμενουν καπου?

Μπορεις να τα σβησεις με ασφαλεια,

Ο μονος λογος να τα χρειαστεις ειναι τα κανεις επανεγκατασταση πηδωντας το σταδιο του extract.

Οκ, και μιας και μιλησα για Direct-x , θελω επισης να πω οτι δεν μου ξεκινησε αυτοματα η εγκατασταση οταν αποσυμπιεστηκαν τα αρχεια καθως και επισης η εκδοση dxdiag μου λεει πως ειναι η 6.1.κατι και ανυσηχω μηπως δεν εγινε σωστα η εγκατασταση. Πως μπορω να δω οτι οντως τρεχω την τελευταια εκδοση redistributable?

Ναι το ξερω η εκδοση του Dxdiag ειναι, αλλα που λεει ποιο redist εχεις εγκατεστημενο? Το 11 μου λεει οτι εχω, και το ιδιο ελεγε και πριν περασω το June 2010, αλλα θα ηθελα καπου να δω πχ να λεει συγκεκριμενα οτι εχεις την 9.29.1974.

Σιγουρα ειναι το τελευταιο Update, αλλα επισης βλεπω οτι συνδεει την εκδοση του DxDiag με το εγκατεστημενο DX πραγμα που βοηθαει. Οποτε η 6.01.7600 ειναι οντως η τελευταια. Αυτην ειχε ομως και πριν, οποτε ερχοταν προεγκατεστημενο με την τελευταια εκδοση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.