greekfragma Posted January 30, 2012 #1 Share Posted January 30, 2012 Καλημέρες.Έχω την MSI H57M-ED65 με έναν i3 530.Έκανα φρέσκια εγκατάσταση Windows7. Από drivers όλα κομπλέ (chipset και intel internal vga driver)Δε θέλει με τίποτα το μηχάνημα να δώσει εικόνα μέσω dvi-d.....μόνο μέσω d-sub παίρνω.....η οθόνη είναι η NEC 20WGX2 και την αναγνωρίζει κανονικά και με το νόμο.στο bios επιλογή σχετικά με vga έχει μόνο Internal/Pci-e.....πουθενά επιλογή για d-sub/dvid-d/hdmiΤο καλώδιο δουλεύει κανονικά καθώς πριν το setup έπαιζε με αυτόνομη VGA ATI5770 μέσω dvi-d στην ΙΔΙΑ οθόνη.αντάπτορες να δοκιμάσω δεν έχω εύκαιρους.....για πείτε καμιά ιδέα γιατί δε θέλω να το σπάσω το μηχανάκι.:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Posted January 30, 2012 Author #2 Share Posted January 30, 2012 ok......εκεί που είχα στερέψει από ιδέες λέω δε σβήνω την οθόνη μια και να ξανακουμπώσω τα καλώδια στο back panel I/O ? ντιν νταν από τα ηχεία.....νέα συσκευή DIGITAL NEC 20WGX2 μηχανήματα του διαβόλου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.