Jump to content




mchls

Recommended Posts

H Kim Swift, (συν)δημιουργός του Portal, ξαναχτυπά με το Quantum Conundrum.

Όπως το Portal, έτσι και το Quantum Conundrum είναι puzzle-platformer πρώτου προσώπου.

Στο παίγνιον αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός παιδιού που βρίσκεται μόνο του στο τεράστιο εργαστήριο [δεν εννοεί τον Λάμπη] του αγνοούμενου θείου του. Στόχος σας είναι να λύσετε τους διάφορους γρίφους που συναντάτε και να βρείτε τον θείο.

Το κεντρικό του concept είναι λίγο πιο πολύπλοκο από το συνηθισμένο «Κινείται; Πυροβόλα!» και «Στέλλα κρατάω uzi!»

Ο βασικός άξονας του gameplay είναι η δυνατότητα που έχετε να αλλάζετε διαστάσεις, διαφοροποιώντας έτσι την ύλη αντικειμένων και περιβαλλόντων ώστε να ξεπεράσετε τα εμπόδια. [Τι μου θυμίζει άραγε ; ; ;]

Όπως θα διαπιστώσετε, το παιχνίδι προκαλεί την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας φαιάς ουσίας [ε, καλά μην κωλώνετε εσείς], αφού ο παίκτης μπορεί να αλλάξει την μοριακή δομή των υλικών προς όφελός του.

Για παράδειγμα, για να σπάσετε ένα τζάμι, μπορείτε να μετατράψετε μία βαριά καρέκλα σε ελαφριά, να την πετάξετε και ενώ είναι στον αέρα να την κάνετε πάλι βαριά, ώστε να σπάσει το τζάμι. [ΟυΑοΥ]

Το Quantum Conundrum [ή αλλιώς Κβαντικό Αίνιγμα] φαίνεται πανέξυπνο, και αναμένεται στις αρχές του 2012 για XBLA, PSN και PC.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=o9oZGs7UycE]Quantum Conundrum With Kim Swift Gameplay Demo (PC, PS3, Xbox 360) - YouTube[/ame]

Quantum-Conundrum-Screenshot-3.jpg

Quantum-Conundrum-Screenshot-5.jpg

Quantum-Conundrum-Screenshot-7.jpg

Quantum-Conundrum-Screenshot-6.jpg

Quantum-Conundrum-Screenshot-2.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Λένε πως το καλό πράγμα αργεί να γίνει, γι αυτό και δεν μας πειράζει ιδιαίτερα η καθυστέρηση του Quantum Conundrum. Σύμφωνα με τη Square Enix, το παιχνίδι πλέον αναμένεται το καλοκαίρι σε XBLA, PSN και PC, ενώ αρχικά προοριζόταν για αρχές της χρονιάς. Το Quantum Conundrum θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτελεί τον πνευματικό διάδοχο του Portal. Πρόκειται το νέο χαριτωμένο puzzle-platformer της (συν)δημιουργού του Portal, Kim Swift, στο οποίο λύνετε γρίφους αλλάζοντας διαστάσεις και διαφοροποιώντας έτσι την ύλη αντικειμένων και περιβαλλόντων, ώστε να ξεπερνάτε εμπόδια. Απολαύστε παρακάτω χορταστικό gameplay από το Quantum Conundrum και πείτε μας γνώμη!

Tο Quantum Conundrum "επιλύεται" το καλοκαίρι | Game 2.0

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.