Jump to content



Οι τρελές περιπέτειες ενός Samsung Spinpoint.


Hellboy

Recommended Posts

Πριν τα Χριστούγεννα, ο Seagate 7200.11 1ΤΒ που είχα, τριων ετών περίπου άρχισε να ψοφάει, έφτασε στο 20% στο Hard Disk Sentinel. Έτσι κι εγώ αποφάσισα να πάρω έναν νέο δίσκο και αυτός ήταν ο Samsung Spinpoint HD204UI 2TB επειδή το pixmania τον πουλούσε φτηνά, 113 ευρώ μαζί με τα ταχυδρομικά. Κάπου εδώ να πω πως το pixmania πρέπει κανείς να το αποφεύγει όσον αφορά τους δίσκους. Τους συσκευάζει με απαράδεκτο τρόπο. Και ίσως αυτή να ήταν η κύρια αιτία που μετά από δυο περίπου βδομάδες, συγχωρήστε με αν δεν θυμάμαι καλά, ο δίσκος έπιασε ένα 6% στο Hard Disk Sentinel, σφύριζε και μούγκριζε.

Το ότι κάπου έπρεπε να κάνω backup πρώτα ό,τι είχα γράψει σε αυτόν ήταν που με καθυστέρησε να τον στείλω αμέσως πίσω και με έκανε τελικά να αποφασίσω να τον κάνω RMA στην Seagate. Παίρνω κωδικό μέσω του Seatools, κάνω την αίτηση, βρίσκω κουτάκι, τον στέλνω. 10+ μέρες μετά λαμβάνω email πως το serial no. που τους έγραψα δεν αντιστοιχεί σε αυτό που είχε ο δίσκος που είχα στείλει. Ναι, αγαπητοί αναγνώστες, είχα κάνει τυπογραφικό λάθος. Απαντώ πως έκανα λάθος. Μου στέλνουν email στο οποίο λαμβάνουν υπόψιν το λάθος αυτό. Εντάξει λέω, μια χαρά.

Κι εκεί συμβαίνει το εξής. Λαμβάνω email το οποίο δείχνει πως εκτός από το δίσκο που είχα στείλει φαίνεται σαν να έχω στείλει άλλον έναν, 500gb, ο οποίος όμως δεν ήταν δικός μου. Τους το λέω. Δυο φορές. Απάντηση δεν παίρνω και το επόμενο email που βλέπω στο inbox μου είναι αυτό που με ενημέρωνε πως αποστάλθηκαν δυο δίσκοι!

Σήμερα λοιπόν, μέσω κούριερ, πήρα στα χέρια μου έναν ολοκαίνουριο Samsung HD204UI 2TB και "δωράκι" έναν HD501LJ 500GB.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.