Jump to content

περιεργο προβλημα

vayper

Recommended Posts

καλησπερα.

Εχω 1 προβληματακι και θα ηθελα να με βοηθησετε.

Πηρα καποια καινουργια πραγματα(mobo,cpu,μνημες).Ειχα κιολας καποια εχτρα πραγματακια και ειπα να τα δοκιμασω να δω ποια θα βαλω πανω στο μηχανημα.Βαζω πανω τα παντα και παω να το ξεκινησω.Ξεκιναει και μετα απο 3 δευτερα σβηνει τελειως λες και εκανα shutdown.Ξανα απο την αρχη.Τιποτα.Το μηχανημα ξεκιναγε και μετα απο 3 δευτερα εσβηνε μονο του.Λεω να βαλω τα παλια παλι τα ιδια και γενικως οτι συνδιασμο δοκιμασα δεν δουλευε.

Τι μπορει να φταιει?

Να τονισω οτι τωρα δουλευει χωρις να κανω τιποτα και οτι ολα τα εξαρτηματα ειναι σε καλη κατασταση.

Ευχαριστω.

Μπορεί να γειώνει και κάπου και να το κάνει αυτό, δοκίμασες να το στήσεις εκτός κουτιού;

Επίσης, το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα όταν πήγα να βάλω μια Aerocool ψύκτρα σε μια 8rda+... άνοιγε και σε δεύτερα έκλεινε. Με οποιαδήποτε άλλη ψύκτρα δε τα έκανε αυτά.

Λες να φταιει η ψυκτρα?εχω βαλει τωρα μια που δινουν μαζι με επεξεργαστη.Πριν ειχα την Volcano7.Μπορει να ειναι και αυτο.Θα το δοκιμασω να σας πω αυριο.

Τι τροφοδοτικο εχεις;Μπορει να χρειαζεσαι κατι καλυτερο..εγω ειχα αυτο το προβλημα οταν εβαλα τον 2800ΧΡ σε ενα 250Watt που ειχα παλιοτερα..

DJD το ειχα διαλυση τελειως το μηχανημα.Για να καταλαβεις εκανα εγω την γειωση και δεν υπηρχε τετοιο προβλημα.

Οσο για το τροφοδοτικο εχω το QTech 400W.Πιστευω οτι ειναι καλο.Η λετε να παω για αλλο ???

Παντως πρεπει να ειναι προβλημα ψυκτρας.Γιατι εβαλα παλι την Volcano και μου εκανε τα ιδια.Ξεκιναει και σταματαει.Το παραξενο ειναι οτι οταν την πιεζω απο πανω την ψυχτρα ναι μεν δεν σβηνει το μηχανημα αλλα ουτε συνεχιζει για να μπει στα Win.

Τι μπορει να φταιει???

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.