jimyst Posted February 2, 2012 #1 Share Posted February 2, 2012 Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος το Haf 932,πως έχει συνδέσει τη θύρα esata (οκτάπινο) του haf με τη μητρική. Γιατί όποιες κι'αν έχω δει με socket am3+ δεν έχουν εσωτερική esata για να συνδεθεί το haf. Εκτός κι'αν υπάρχει κάνα καλώδιο προσαρμογής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Posted February 2, 2012 #2 Share Posted February 2, 2012 Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος το Haf 932,πως έχει συνδέσει τη θύρα esata (οκτάπινο) του haf με τη μητρική. Γιατί όποιες κι'αν έχω δει με socket am3+ δεν έχουν εσωτερική esata για να συνδεθεί το haf. Εκτός κι'αν υπάρχει κάνα καλώδιο προσαρμογής.To δικο μου haf παντως στην esata ειχε ενα κανονικο καλωδιο sata που το βαζεις στη μητρικη δεν ειχε κατι αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Posted February 3, 2012 #3 Share Posted February 3, 2012 To δικο μου haf παντως στην esata ειχε ενα κανονικο καλωδιο sata που το βαζεις στη μητρικη δεν ειχε κατι αλλοακριβως αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Posted February 3, 2012 #4 Share Posted February 3, 2012 Μηπως το μπερδευεις με κανα Usb/firewire ? Οσα κουτια εχω δει με τετοια καλωδιoση, εχουν το κλασικο sata καλωδιο για να κουμπωνει κατευθειαν στις sata ports της μητρικης η σε controllers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimyst Posted February 3, 2012 Author #5 Share Posted February 3, 2012 Έχετε δίκιο είναι sata. Λάθος δικό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.