Jump to content

jimyst

Members
  • Posts

    27
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About jimyst

  • Γενέθλια 08/01/1974

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Chaidari

jimyst's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Έχω δύο παραγγελίες η μία έμεινε στο τελωνείο (ατμιστικά), η άλλη ένα ρολόι, έφυγαν την ίδια μέρα, αυτή αγνοήτε. Έχουν περάσει τρεις μήνες το τρακινκ δείχνει ότι είναι στο αεροπλάνο και πετάει ακόμα, προσπαθώ να κάνω dispute στο paypal και δεν μπορώ. Κάνω όλα τα βήματα σωστά, επιλέγω την αγορά στην καρτέλα dispute a transaction πατάω συνέχεια και με πάει σε μια καρτέλα που δεν έχει τίποτα για να επιλέξω. Κάποια βοήθεια γιατί το κάνω πρώτη φορά και έχω χάσει τη μπάλα. Αν είμαι σε λάθος τοπικ ζητάω συγνώμη αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό.
  2. jimyst

    Android Apps

    Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω φωνητική κλήση με Bluetooth χωρίς χρήση internet (s Voice), πάντως στις επαφές μπορείς να βάλεις φωνητικό όνομα. Το κινητό μου είναι samsoung core i8260. Γνωρίζετε κάποια άλλη εφαρμογή;
  3. Τι διαφορά έχει το dremel 300 με το 3000 τα βλέπω κοντά στη τιμή και ποιο κάνει για μόντες σε pc. Το 3000 το βλέπω ποιο δυνατό.
  4. jimyst

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Καλησπέρα αυτοί δεν είναι του atiman ; Αυτό νόμιζα αν μπορεί κάποιος ας στείλει π.μ που μπορώ να τους βρω.
  5. jimyst

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Σε παρακαλώ atiman όταν μπορέσεις θα μου πεις τα βήματα για τη σωστή λειτουργία του προγράμματος ή θα ήταν καλύτερα να υπάρχει ένας οδηγός Ευχαριστώ εκ το προτέρων
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.