Jump to content

αγορα backup σκληρου

Recommended Posts

σκεφτομαι να αγορασω σκληρο >1ΤΒ για backup

θελω wd λογω ποιοτητας

προτεινετε green ή blue ??

ο green ειναι για τετοιες δουλειες αλλα ενα που ειχα τα παιξε σχετικα γρηγορα και επιφυλάσσομαι να ξαναπαρω !

εχετε να προτεινετε κατι αλλο ??

επισης με τις τιμες ναι ειναι στα υψη αλλα με πτωτικες τασεις, αξιζει να περιμενω ή θα καθυστερισουν να φτασουν στα φυσιολιγκα επιπεδα ?υπαρχει καποια ενημερωση απο πλευρα εταιριας?

+1 στον Blue.

1TB green είχα και εγώ για backup και στο χρόνο ψόφησε.....έχω εναν blue 500αρι γύρω στα 4 χρόνια σε os και είναι μια χαρα.Πρόβλημα με τους green έχω διαβάσει ειχαν πολλοι (δεν ξέρω αν ήταν συγκεκριμένη παρτίδα ).

thanks τακη !

καμια αλλη γνωμη !! ?? να περιμενω κανα δυο βδομαδες ?? θα δω διαφορα στις τιμες?? καποιο μεντιουμ ξερει ?? :dance3:

Κοιτα μεντιουμ δε με λες !

Αλλα μεσα στους 4 μηνες που επικρατουν οι τρελες τιμες, εχει γινει μια μειωση της ταξεως των 10-20 ευρω!

Οποτε καταλαβαινεις !

Προσωπικα πιστευω πως το 2013 θα πλησιασουμε στα επιπεδα καλοκαιριου 2011 !

Αλλα ουτε τοτε θα τα ισοφαρισουμε !

Κοιτα μεντιουμ δε με λες !

Αλλα μεσα στους 4 μηνες που επικρατουν οι τρελες τιμες, εχει γινει μια μειωση της ταξεως των 10-20 ευρω!

Οποτε καταλαβαινεις !

Προσωπικα πιστευω πως το 2013 θα πλησιασουμε στα επιπεδα καλοκαιριου 2011 !

Αλλα ουτε τοτε θα τα ισοφαρισουμε !

ok.. παρολο που δεν εισαι μεντιουμ χρησιμη απαντηση:clap: δεν εχει νοημα αναμονη λιγων βδομαδων ! :wall:

Για backup οι πιο αξιοπιστοι ειναι οι wd black.Οσον αφορα την αξιοπιστια των green εχω 14 (10 2TB και 4 1TB) στον server μου, δουλευουν 3 χρονια 24/7 και φυσικα κανενα προβλημα. Απλως για λειτουργικο ειναι αργοι.

+1 για τον Black Caviar! Εχω στο NAS μου 5 απο δ'αυτους εδω και 8 μηνες σε RAID 5 και ειναι σκυλοι !

ΜΑλιστα εγω θα σου προτεινα να παρεις δυο (η εναν τωρα και εναν αργοτερα) και να εχεις 2 backup. Mε ενα ΠΟΤΕ δεν εισαι 100% σιγουρος !!!

+1 για τον Black Caviar! Εχω στο NAS μου 5 απο δ'αυτους εδω και 8 μηνες σε RAID 5 και ειναι σκυλοι !

ΜΑλιστα εγω θα σου προτεινα να παρεις δυο (η εναν τωρα και εναν αργοτερα) και να εχεις 2 backup. Mε ενα ΠΟΤΕ δεν εισαι 100% σιγουρος !!!

εχω ηδη ενα black(640gb) ενα blue(1tb) και ενα ssd για το λογισμικο..

το να παρω black ξεφευγει τo budjet ! ενω με τον blue 1tb ειναι πιο προσιτες οι τιμες

και για backup δεν ξερω κατα ποσο θα χρειαστω τις επιδοσεις του black

και για να μην ανοίγω νέο νήμα ρε παιδιά μια ερώτηση......είχα τον wd6402aaex sata3 σε σατα2 μητρική και ήταν αθόρυβος.....τον έβαλα σε μία άλλη μητρική με σατα3 σύνδεση και ακουγεταί πιο πολυ κι απο 2 raptores 36αρηδες σε raid0 που είχα....φταιει το σατα3?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.