Jump to content

pettakos

Premium Members
  • Posts

    99
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by pettakos

  1. pettakos

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Καλημερα, ποιες πριονολαμες να παρω για την σεγα του Lidl για να κοψω λεπτο plexiglass 3mm. Δεν με ενδιαφερει η ακριβεια. Εχω λαμες ξυλου και μεταλλου.
  2. Ευχαριστω το ειδα, οταν ρωτησα στην Αγια Παρασκευη δεν ηξεραν, τα πηρα τελικα στο Γερακα. Ειναι λίγο πιο κοντα αλλα την δουλεια την κανουν.
  3. Καλησπερα, γνωρίζετε που μπορω να βρω κλιπς στήριξης φωτιστικού φθορισμού παγκου σαν αυτο
  4. pettakos

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Κανεις που να εχει παρει καποια προεκταση?
  5. pettakos

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Για το πλυστικο Parkside προκειμενου να αγορασω μια προεκταση σωληνα υψηλης πιεσης νερου υπαρχει καποια αξιοπιστη προταση? Το θηλυκο σπειρωμα στην ακρη ειναι για ολες το ιδιο?
  6. pettakos

    Add on SATA controller για file server / NAS

    Ο συγκεκριμενος controller ειναι αψογος, δουλευουν 3 στον server μου εδω και 6 χρονια 24/7, κατα πασα πιθανοτητα δεν ειναι lsi η οποια εχει αγοραστει απο τη broadcom, ειναι IBM M1015 ο οποιος ειναι rebranded LSI, αν παρατηρησετε θα δειτε οτι γραφει συμβατοτητα με δυο 3 μοντελα LSI, εχει φλασαριστει σε IT Mode firmware P20, εχει ομως chip LSI, η αληθεια ειναι οτι ζεσταινονται λιγο. Οι controllers της LSI εβγαζαν τις δυο 2 θυρες sas με τα forward breakout cables κοιτωντας προς τα πισω και οχι προς τα πανω οπως της IBM. Σε καμμια περιπτωση δεν θελω να σας επηρεασω για την κατα τα αλλα σωστη αγορα, καθοτι οικονομικοτεροι κατα πολυ των αντιστοιχων της LSI. Ειναι συνηθως βγαλμενες καρτες απο μεγαλους servers, οχι απαραιτητα μεταχειρισμενες. Θα πρεπει να ξερετε οτι πρωτιστως ειναι raid controllers και μονο αν φλασαριστουν δουλευουν σαν JBOD.
  7. Επειδη υπαρχει μια συγχυση, τουλαχιστον σε μενα, οσον αφορα την ονοματολογια, τα ειδη, τις διαστασεις, υπαρχει καπου συγκεντρωτικα καποιος πινακας με τις γυαλινες ασφαλειες. Για παράδειγμα αλλου αναφερονται καποιες σαν 5.25 χ20 και αλλου 5χ20, εκτος και αν δεν προκειται για το ιδιο πραγμα.
  8. pettakos

    Αγορα ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας

    Προφανως οι περιγραφες αφορουν marketing εταιρειων. Οπως δεν υπαρχει ουλουθεραπευτικη οδοντοκρεμα, ετσι και τη δουλεια την κανει το χερι.
  9. Ευχαριστω πολυ. Μα δεν το θελω για πολλα, ζητημα να δουλεψει μια-δυο φορες στη θητεια του.
  10. Καλημερα, ενδιαφερομαι για γωνιακο τσοκ για περιστασιακη χρηση για βιδωμα. Να παρω κατι αξιοπιστο και ποιο, η θα κανω τη δουλεια μου και με κινεζικο οπως επι παραδειγματι https://www.banggood.com/14-Inch-Hex-Shank-Drill-Bit-Angle-Driver-105-Degree-Adjustable-Angle-Driver-Screwdriver-p-1069384.html?rmmds=detail-top-buytogether-auto&cur_warehouse=CN
  11. Ο ογκος των εκτυπώσεων μου είναι περίπου 400-500 το μήνα. Σε μια πρόχειρη αναζήτηση διαπίστωσα ότι από τους πιο αξιόλογους είναι οι Brother, Oki. Ποια είναι τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα όσον αφορά τους led vs. laser. Προτείνετε μου και πιθανά μοντέλα, με το κόστος των αναλωσίμων τους να αποτελεί σημαντικό παράγοντα. Βρήκα αυτά OKI C332dn Brother HL-3150CDW Xerox Phaser 6510V/DN
  12. pettakos

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Οσον αφορα την προσφορα του Σαββατου για την σεγα ποια η διαφορα της ταλαντωσης με τις κοινες? Η δεν υπαρχει καμμια?
  13. pettakos

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Το σκαπτικο δρασπανο http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=69005 το εχει δοκιμασει κανεις και σε ποιες συνθηκες? Αξιζει η αγορα του?
  14. Ωραια, ευχαριστω για τις συμβουλες, Ψαχνω επισης και εξωλκεις χαλασμενων βιδων. Καμμια ιδεα?
  15. καστανια σκετη 1/2" και δευτερον μικρη λαβη κατασαβιδιου σαν αυτη που εχασα, συνεπως δυο κομματια
  16. Εχω μικρες καστανιες, και μια και το εφερε η κουβεντα, επιδη εχω πεταξει αρκετα φθηνα κλειδια καστανιας 1/2" συστηστε μου ενα καλο.
  17. Εχει καποια/ος χρησιμοποιησει αυτο https://www.leroymerlin.gr/gr/ergaleia/exoplismos-ergastiriou-mihanimata/aerosubiestes/aerosumpiestis-stanley-230v-me-doheio-horitikotitas-5l-62006231/το κομπρεσσερ χειρος και αν ναι, ποια τα πλεονεκτηματα η μειονεκτηματα του?
  18. Το εχω χρονια και ειναι εξαιρετικο, τωρα τελευταια καπου εχασα την λαβη, συστηστε μου να παρω μια αλλη χωρις το σετ το οποιο και εχω.
  19. Μηπως γνωριζετε που μπορω να βρω ατην Ελλαδα rj45 keystone jack μεμονωμενα που να αναρτωνται σε ραγα ηλεκτρολογικου πινακα?
  20. καλησπερα, πιθανον να εχει ξανασυζητηθει το θεμα. Προτιθεμαι να αγορασω αυτο http://www.banggood.com/Upgraded-Version-Multifunctional-Automatic-Cable-Wire-Stripper-Plier-Self-Adjusting-Crimper-p-1059859.html?rmmds=detail-left-hotproducts. Ποια ειναι η γνωμη σας, η εαν υπαρχει παρελθουσα εμπειρια συγκριτικα με αυτο http://www.banggood.com/Multifunctional-Automatic-Wire-Stripper-Crimping-Pliers-Terminal-Tool-p-973779.html
  21. pettakos

    Στεγανό κουτι για AP

    http://www.kafkas.gr/proionta/ilektrologiko-yliko/plastika-spiral-koutia-chalyvdina/vareos-typou/koutia-vareos-typou-betou/koutia-vareos-typou/obo-bettermann-kouti-epitoicho-114mmx114mm-ip66-gkri-185401_185401/ και σε μεγαλυτερες διαστασεις, και βεβαια πολλα αλλα
  22. pettakos

    Κουτι m-atx με Sd card reader

    Το προτιμώ, διότι θα αντικαταστησει silencio 650 pure, που θα πάει εξοχή, ύψος ποσού δεν είναι δεσμευτικό, η φορητοτητα με ενδιαφέρει, μου κάνει και κύβος και mini tower αρκεί να χωράει middle-atx mainboard
  23. Ψάχνω κουτί να χωράει m-atx μητρική και να έχει ενσωματωμένο sdhc η sdxc card reader. Αν έχει και τροφοδοτικό μικρο ακόμα καλύτερα. Θα τοποθετηθεί μητρική με επεξεργαστή, μαμά ψήκτρα, και ένας ssd. Υπάρχει τροφοδοτικό atx αλλά δεν είναι δεσμευτικό. Κάποια πρόταση.
  24. Ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες. Αξιζει τον κοπο να ανεβω κατηγορια και να παω σε αυτον http://ergalia.gr/organa-metrisis/4736-pmd-10.html, η το αυξημενο κοστος δεν ανταποκρινεται στις δυνατοτητες του.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.