Jump to content

Γιώργος 1

Premium Members
  • Posts

    601
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Καλαμάτα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Γιώργος 1's Achievements

  1. Να και ένα πολύ καλό συγκριτικό τεστ δραπανοκατσάβιδων: https://youtube.com/shorts/g9cFvfTQk3k?feature=share9
  2. Το απόλυτο μπουφάν της Μακίτα για εργασίες κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο. https://youtu.be/f0KRk7yL6uI?t=309
  3. Αγόρασα 45 ευρώ ένα κρικοπάλαγκο. Καλή κατασκευή φαίνεται, όλα τα εξαρτήματα είναι χρωμιωμένα. Το βάρος του είναι 3,7 κιλά. Υπάρχουν αντίστοιχα ανώνυμα με τα μισά λεφτά, αλλά δεν το διακινδυνεύω για 20 ευρώ. Θα το έχω μαζί με τα ανάλογα σχοινιά στο αυτοκίνητο όταν πηγαίνω σε βουνά. Το ωφέλιμο μήκος που δουλεύει είναι 1,5 μέτρο, δηλαδή αν έχεις ελευθερώσει όλο το συρματόσχοινο και το μαζέψεις, ο γάντζος του θα κινηθεί 1,5 μέτρο. Τα περισσότερα κρικοπάλαγκα έχουν μικρότερο ωφέλιμο μήκος λειτουργίας. Λίγο προσοχή γιατί σε κάποια κρικοπάλαγκα αντί να δίνουν το ωφέλιμο μήκος, δίνουν το μήκος συρματόσχοινου. Το ωφέλημα μήκος που δουλεύει είναι λιγότερο από το μισό του μήκους του συρματόσχοινου. Αυτό εδώ έχει μήκος συρματόσχοινου 3,60 μ. Όταν έχω χρόνο θα πάω μια βολτούλα στο ύπαιθρο να δω πόσο εύκολα τραβάει το αυτοκίνητο.
  4. Γιώργος 1

    Sofirn Q8 Pro

    Κάποιους που να παίρνουν μακριές μπαταρίες ας έχουν μικρότερη ισχύ. Να είναι μαζεμένοι και να είναι και power bank;
  5. Γιώργος 1

    Sofirn Q8 Pro

    Μήπως μπορείς να μου προτείνεις αντίστοιχο σε διαστάσεις, ένταση και τιμή φακούς που να παίρνουν 3-4 18650 μήκους τουλάχιστον 71 χιλιοστών, ή 3-4 21700 μήκους τουλάχιστον 76 χιλιοστών;
  6. Γιώργος 1

    Sofirn Q8 Pro

    Μπορείτε να μου πείτε το μέγιστο μήκος μπαταρίας 18650 που χωράει στον φακό; Κανονικά οι 18650 έχουν μήκος 65 χιλιοστά, αλλά εγώ έχω μπαταρίες 18650 που έχουν μήκος μέχρι και 71 χιλιοστά. Πιθανόν να υπάρχουν και μακρύτερες. Επίσης άμα κάποιος ξέρει και το μέγιστο μήκος μπαταρίας 21700 που χωράει στον Sofirn Q8 Plus.
  7. Πήρα από την Κίνα μιά κάμερα που συνδέεται με WiFi με το κινητό για να βλέπεις και να ελέγχεις τα δόντια σου. Αλλά δεν την πήρα για τα δόντια μόνο, μπορείς να βλέπεις με μεγέθυνση σε δύσκολα σημεία και άλλα πράγματα . Την έχω κανά μήνα και είμαι ευχαριστημένος. Την πήρα από άλλον έμπορο φτηνότερα, αλλά τώρα δεν την πουλάει και βάζω αυτό το λινκ ενδεικτικά. 1080p 2mp High Definition Wireless Wifi Intraoral Camera 8 Led Waterproof Oral Endoscope Wireless Microscope Magnifier - Borescopes - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Στις φώτο, αριστερά το δείγμα με την κάμερα, δεξιά η εικόνα στο τάμπλετ
  8. Αεροματσάκονο εννοεί αυτό με τις βελόνες; Κάνει δουλειά σε σκουριασμένα παραδοσιακά κάγκελα με πολλά σχέδια; Για να δουλεύει συνεχώς, τι μέγεθος αεροσυμπιεστή νομίζεις ότι χρειάζεται;
  9. Γρύλος hi lift 48" STIX από amazon.de. Μήκος 122 εκατοστά, βάρος 12 κιλά. Ο Κινέζος λέει ότι σηκώνει 3 τόνους. Αν σηκώνει 1 τόνο θα είμαι ευχαριστημένος. Τον χρησιμοποιούν περισσότερο όσοι έχουν 4Χ4 αλλά κάνει και για άλλες δουλειές. Για να χωρέσει όμορφα στο πορτμπαγκάζ τον κόντυνα 10 εκατοστά. Του άνοιξα μιά νέα τρύπα στην πάνω άκρη για να στερεώνεται το εξάρτημα που έχει και τον έκοψα 10 εκατοστά στην πριονοκορδέλα μετάλλων που έχω πάρει από τα Λίντλ.
  10. Μπορούσε να κόψει μερικές εκατοντάδες και μετά να βάλει αγγελία στο car.gr για όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα. Να βγάλει και κανά φράγκο από την τεχνογνωσία που απέκτησε.
  11. Κάτι σχετικό με τα πάρα πάνω. Χάλασε σε έναν όροφο το κουμπί που καλείς το ασανσέρ. Η εγκατάσταση είναι του 1979. Ο συντηρητής του ασανσέρ λέει ότι δεν υπάρχει ανταλλακτικό, τα νέα <κουμπιά> δεν ταιριάζουν στο κουτί που υπάρχει και θα πρέπει να αλλάξει και το κουτί που είναι ενσωματωμένο στον τοίχο.
  12. Στην Καλαμάτα υπάρχει. Εκεί πήγα και βρήκα ανταλλακτικό για τα κουδούνια τις πολυκατοικίας κατασκευής 1979 που μένω. Μαγαζί με ηλεκτρολογικά υλικά από τα οποία αγοράζουν υλικά οι ηλεκτρολόγοι, σαν του Καυκά που έχει ανοίξει και στην Καλαμάτα, όχι μαγαζιά που πουλάνε φωτιστικά σαν το Πράκτικερ. Στην Αθήνα θα υπάρχουν σίγουρα παλιά καταστήματα.
  13. Πήγαινε σε μαγαζί που πουλάει ηλεκτρολογικό υλικό που να λειτουργεί από παλιά, δηλαδή να λειτουργεί από το 70. Αυτοί έχουν ανταλλακτικά για παλιές εγκαταστάσεις ή ξέρουν να σου πουν αν υπάρχουν.
  14. Πάρε ένα όργανο ειδικά για μπαταρίες που σου δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.