Jump to content

Format σε μηχανικο δίσκο

Recommended Posts

Πηρα έναν SSD τον οποιο θέλω να έχω βασικό δισκο και τον παλιο μου μηχανικό θέλω να τον έχω για αποθηκευτικό, φωτογραφίες, τραγουδια κλπ

Λογικά πρέπει να τον κάνω format ε;

Στα win7 όμως που είναι περασμένα στον μηχανικό δίσκο δεν με αφήνει να κάνω format τουλάχιστον από τις ιδιότητες του δίσκου που πήγα να το κάνω μου γραφει ένα μήνυμα ότι επειδή είναι το λειτουργικό πάνω δεν μπορώ να κάνω format. μήπως ξέρετε τον τρόπο;

θα βάλεις τον ssd μόνο του πάνω στο μηχάνημα...θα στήσεις το λειτουργικό πάνω του και ΜΕΤΑ θα κουμπώσεις τον μηχανικό και θα του κάνεις format μέσα από την εγκατάσταση του ssd :)

θα βάλεις τον ssd μόνο του πάνω στο μηχάνημα...θα στήσεις το λειτουργικό πάνω του και ΜΕΤΑ θα κουμπώσεις τον μηχανικό και θα του κάνεις format μέσα από την εγκατάσταση του ssd :)

Το έκανα, αλλά όταν κούμπωσα και τον μηχανικό πάνω και άνοιξα το pc δεν μπούταρε και έλεγε ότι έχουν πρόβλημα τα windows, σκέφτηκα ότι αυτό γίνεται διότι το pc πήγε να μπουτάρει με δύο λειτουργικά (ένα στον κάθε δίσκο)και αυτό δεν είναι εφικτό (σωστό είναι αυτό η λάθος? )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.