ian1972 Posted February 6, 2012 #1 Share Posted February 6, 2012 Πηρα έναν SSD τον οποιο θέλω να έχω βασικό δισκο και τον παλιο μου μηχανικό θέλω να τον έχω για αποθηκευτικό, φωτογραφίες, τραγουδια κλπΛογικά πρέπει να τον κάνω format ε; Στα win7 όμως που είναι περασμένα στον μηχανικό δίσκο δεν με αφήνει να κάνω format τουλάχιστον από τις ιδιότητες του δίσκου που πήγα να το κάνω μου γραφει ένα μήνυμα ότι επειδή είναι το λειτουργικό πάνω δεν μπορώ να κάνω format. μήπως ξέρετε τον τρόπο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Posted February 6, 2012 #2 Share Posted February 6, 2012 θα βάλεις τον ssd μόνο του πάνω στο μηχάνημα...θα στήσεις το λειτουργικό πάνω του και ΜΕΤΑ θα κουμπώσεις τον μηχανικό και θα του κάνεις format μέσα από την εγκατάσταση του ssd Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Posted February 6, 2012 #3 Share Posted February 6, 2012 μπορείς προηγουμενος να μεταφέρεις το λειτουργικό σου στον SSD για να γλιτώσεις την εγκατάσταση απο τη αρχή http://www.thelab.gr/skliroi-diskoi-elegktes-kai-optikes-syskeyes/how-to-disk-cloning-89540.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ian1972 Posted February 6, 2012 Author #4 Share Posted February 6, 2012 θα βάλεις τον ssd μόνο του πάνω στο μηχάνημα...θα στήσεις το λειτουργικό πάνω του και ΜΕΤΑ θα κουμπώσεις τον μηχανικό και θα του κάνεις format μέσα από την εγκατάσταση του ssd Το έκανα, αλλά όταν κούμπωσα και τον μηχανικό πάνω και άνοιξα το pc δεν μπούταρε και έλεγε ότι έχουν πρόβλημα τα windows, σκέφτηκα ότι αυτό γίνεται διότι το pc πήγε να μπουτάρει με δύο λειτουργικά (ένα στον κάθε δίσκο)και αυτό δεν είναι εφικτό (σωστό είναι αυτό η λάθος? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Posted February 6, 2012 #5 Share Posted February 6, 2012 Δεν εχει σημασια. Δοκιμασε την ωρα που ξεκιναει το bios να πατησεις F11 νομιζω στην MSI (boot mennu) και να επιλεξεις τον SSD για boot devise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.