LeoNaXe Posted February 10, 2012 #1 Share Posted February 10, 2012 Καλισπέρα μάγκες. Είμαι σε φάση να κάνω μια αλλαγή που ήθελα πολύ καιρό απλά έχω μπεί σε δίλημμα (να το κάνω η όχι)τώρα έχω μια 6970 reference μαζί με το τροφοδοτικό OCZ StealthXtreme2 600W και θέλω να πάω σε 6870 Crossfire μιας και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ 2 κάρτες γραφικών.ποια είναι η γνώμη σας; το τροφοδοτικό απότι έψαξα άνετα τα σηκώνεινα αναφέρω πως τον υπολογιστή μου τον έχω ανοιχτό 24/7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Posted February 10, 2012 #2 Share Posted February 10, 2012 Καλισπέρα μάγκες. Είμαι σε φάση να κάνω μια αλλαγή που ήθελα πολύ καιρό απλά έχω μπεί σε δίλημμα (να το κάνω η όχι) τώρα έχω μια 6970 reference μαζί με το τροφοδοτικό OCZ StealthXtreme2 600W και θέλω να πάω σε 6870 Crossfire μιας και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ 2 κάρτες γραφικών. ποια είναι η γνώμη σας; το τροφοδοτικό απότι έψαξα άνετα τα σηκώνει να αναφέρω πως τον υπολογιστή μου τον έχω ανοιχτό 24/7 Σε καμια περεριπτωση δεν σου συνιστω να κανεις crossfire με αυτο το τροφοδοτικο θα σου προτεινα το λιγοτερο 750 watt τροφοδοτικο για 2χ 6870 600 ειναι λιγα ειδικα που εχεις και overclock συστημα Οποτε πουλας το τροφοδοτικο που εχεις και μπορεις να παρεις ενα CoolerMaster GX 750W | Skroutz.gr εγω εχω κανει crossfire με 5870 και ηταν μια χαρα Αλλα δεν σε καλυπτει η 6970? και θες 2χ 6870?? το σιγουρο ειναι παντως πως με 2χ6870 θα εχεις επιδωσεις εως μια 7970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Posted February 10, 2012 Author #3 Share Posted February 10, 2012 μια χαρα σηκώνει το τροφοδοτικό της 2 6870. δεν έχω τίποτα παραπάνω στον υπολογιστή μου απο τα βασικά. αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα έχω προβλήματα με τα drivers και με τα παιχνίδια μιας και θα είναι CF Link to comment Share on other sites More sharing options...
drizztgr Posted February 10, 2012 #4 Share Posted February 10, 2012 Leo μείνε με τη μια καρτουλα να εχεις ηρεμο το κεφαλάκι σου αδερφε! Η καρτούλα σου είναι μια χαρά , ασε που αυτό που ενδέχεται να δείς σε CF "μπορεί " να μήν ειναι τοσο smooth όσο βλέπεις με μία κάρτα! Τώρα άν εισαι τόσο αποφασισμένος, τι να σου πώ όρμα αλλα όντως θα χρειαστείς τροφοδοτικό! ( καλό ειναι να πάρεις ενα σοβαρό τροφοδοτικό, επένδηση σοβάρή και με μέλλον κάποιο corsair TX κατ' εμε! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Posted February 10, 2012 #5 Share Posted February 10, 2012 Συμφωνω με τον φιλο απο πανω.Η 6970 ειναι μια χαρα μιας και cf/sli ποιο πολυ μπελας εχουν αποδειχθει(στο θεμα θορυβου και θερμοκρασιων μεσα στο κουτι, ορισμενα παιχνιδια δεν υποστηριζουν cf/sli setups) και στο θεμα αποδοσης θα σαι κοντα στην 7970.Πιστευω αν αλλαξεις ψυξη στην 6970 (πχ accelero xtreme plus II) και την κανεις overclock τοτε θα εχεις τα ιδια αποτελεσματα με λιγοτερα λεφτα και λιγοτερη φασαρια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Posted February 11, 2012 Author #6 Share Posted February 11, 2012 το θέμα τώρα είναι πως δεν θα δώσω τίποτα, απλά θα γίνει μια τράμπα. η κάρτα είναι αυτή εδώ και για αυτό δεν πιστεύω να έχω και πολύ θόρυβο. επίσης το κουτί το έχω ανοιχτό απο το πλάι ( ξέρω πως μαζεύει σκόνη απλά το καθαρίζω) τώρα για θέματα υποστήριξης παιχνιδιών πιστεύω πως έχουν βελτιωθεί αυτά θα προβλήματα και για το τροφοδοτικό το έχω ψάξει αρκετά και παντού είδα πως της σηκώνει άνετα της 2, έχω δεί άτομο με το ίδιο τροφοδοτικό και ίδιες κάρτες γραφικών Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Posted February 11, 2012 #7 Share Posted February 11, 2012 ε τοτε καντο εγω στο I7 που ετοιμαζω το lga 2011 θα κανω cf εγω με 2 6870 Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Posted February 11, 2012 #8 Share Posted February 11, 2012 το θέμα τώρα είναι πως δεν θα δώσω τίποτα, απλά θα γίνει μια τράμπα.η κάρτα είναι αυτή εδώ και για αυτό δεν πιστεύω να έχω και πολύ θόρυβο. επίσης το κουτί το έχω ανοιχτό απο το πλάι ( ξέρω πως μαζεύει σκόνη απλά το καθαρίζω) τώρα για θέματα υποστήριξης παιχνιδιών πιστεύω πως έχουν βελτιωθεί αυτά θα προβλήματα και για το τροφοδοτικό το έχω ψάξει αρκετά και παντού είδα πως της σηκώνει άνετα της 2, έχω δεί άτομο με το ίδιο τροφοδοτικό και ίδιες κάρτες γραφικών κοιτα τα πιο πολλα παιχνδια υποστηριζουν το cf ειδικα τα συνχρωνα το θεμα ειναι το τροφοδοτικο και να τα σηκωνει αυτα οτι θα παιζεις battlefield και δουλευουν οι καρτες full τοτε ειναι δυσκολα τα πραγματα και θα ρισκαρεις καθε φορα να το καψεις η απλα θα σβηνει ο υπολογιστης επειδη δεν θα αντεχει μπορεις πολυ απλα να πουλησεις το τροφοδοτικο και με λιγα ακομα ευρω να παρεις ενα καλο 750αρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Posted February 11, 2012 Author #9 Share Posted February 11, 2012 δεν ξέρω ρε παιδιά, το ξέρω οτι μπορεί να είναι ήσα ήσα αλλά για τώρα δεν μπορώ να δώσω λεφτά, στο μέλλον σίγουρα θα πάρω καλύτερο PSU. υτό το τροφοδοτικό που έχω αποδίδει efficiency 80%+ για αυτό νομίζω πως θα αντέξει. στο βιντεάκη παρακάτω ο τυπάς έχει το ίδιο τροφοδοτικό με της ήδιες κάρτες γραφικών και αναφέρει πως περνάει όλες της δοκιμασίες ακόμα και OCdAMD Radeon HD 6870 Crossfire [Gigabyte + Sapphire] [3DMark Vantage High !] - YouTube Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Posted February 11, 2012 #10 Share Posted February 11, 2012 δεν ξέρω ρε παιδιά, το ξέρω οτι μπορεί να είναι ήσα ήσα αλλά για τώρα δεν μπορώ να δώσω λεφτά, στο μέλλον σίγουρα θα πάρω καλύτερο PSU. υτό το τροφοδοτικό που έχω αποδίδει efficiency 80%+ για αυτό νομίζω πως θα αντέξει. στο βιντεάκη παρακάτω ο τυπάς έχει το ίδιο τροφοδοτικό με της ήδιες κάρτες γραφικών και αναφέρει πως περνάει όλες της δοκιμασίες ακόμα και OCdAMD Radeon HD 6870 Crossfire [Gigabyte + Sapphire] [3DMark Vantage High !] - YouTubeoπως σε ειπα και πριν φιλε μου μπορει να αντεξει αλλα θα ζοριζεται πολυ το τροφοδοτικοαπο κει και περαη επιλογη δικη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Posted February 11, 2012 #11 Share Posted February 11, 2012 Θα την βγαλει το τροφοδοτικο εστω και με το ζορι.το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει λογος να πας απο 6970 σε 2Χ6870.το μονο που θα δεις ειναι μια αυξηση καρε,αλλα μπορει να εχεις προβληματα,βαλε καταναλωση,βαλε θορυβο κτλ.δεν λεει ακομα και αν γινει τραμπα οπως λες.για να στις δινει ο αλλος τις 6870 για την 6970 τσαμπα κατι θα ξερει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Posted February 11, 2012 #12 Share Posted February 11, 2012 Θα την βγαλει το τροφοδοτικο εστω και με το ζορι.το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει λογος να πας απο 6970 σε 2Χ6870.το μονο που θα δεις ειναι μια αυξηση καρε,αλλα μπορει να εχεις προβληματα,βαλε καταναλωση,βαλε θορυβο κτλ.δεν λεει ακομα και αν γινει τραμπα οπως λες.για να στις δινει ο αλλος τις 6870 για την 6970 τσαμπα κατι θα ξερει...μην το λες φιλε μουειχα κανει παλια τραμπα την 6970 με 2 χ 5870 και δεν με χαλασεαπλα ειδα πως τελικα πως και μια καρτα με καλυπτε μονο benchmarks εκανα τις εδωσα και μετα βρεθηκα με 6870παντως και γω θα κανω crossfire αλλα στο μελλον οταν δεν θα με καλυπτειπρος το παρων μια με καλυπτει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Posted February 11, 2012 #13 Share Posted February 11, 2012 η 6870 ειναι ελαχιστα χειροτερη ομως σε σχεση με την 5870.εγω προσωπικα δεν θα το εκανα για να δω μονο απο 50-->53 fps και να χασω σε ολα τα αλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Posted February 11, 2012 #14 Share Posted February 11, 2012 η 6870 ειναι ελαχιστα χειροτερη ομως σε σχεση με την 5870.εγω προσωπικα δεν θα το εκανα για να δω μονο απο 50-->53 fps και να χασω σε ολα τα αλλα.εγω το κανα επειδη ηξερα πως δεν κρατησω για πολυ τις 5870 χ2 επειδη και μια 5870 θα με ικανοποιουσε και η 6970 δεν με τρελανε σε σχεση με μια 5870 για αυτο το εκανατωρα πως βρεθηκα με 6870 αστο καλυτερα ειναι αλλη μεγαλυστη ιστορια που λεγεται πλαισιο rma Συμφωνω απολυτα πως ητε 50 ητε 100 ητε 1000 fps το ιδιο ειναι στην πραξηαλλα το σιγουρο ειναι πως θα εχει πιο δυνατο συτημα ισαξιο με μια 7970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Posted February 11, 2012 #15 Share Posted February 11, 2012 Συμφωνω απολυτα πως ητε 50 ητε 100 ητε 1000 fps το ιδιο ειναι στην πραξηΔεν ισχύει αυτό, ειδικά σε Multiplayer καταστάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Posted February 27, 2012 #16 Share Posted February 27, 2012 τελικα επιδη θα μου εβγενε ποιο πολλα τα λεφτα στο lga 2011 πηγα στο 1366 εγω εχω το 700w θα μου σηκωσει την 6870 που εχω στο κουτι της γιατι φοβαμαι να την βαλω επανω και για να κανω cf τι τροφοδοτικο θα χρειαστω στο συστημα της υπογραφης μου ευχαριστω και συγνωμη για το off-τοpic περιμενω Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Posted February 27, 2012 #17 Share Posted February 27, 2012 700W σηκωνει και 6870 CF ανετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Posted February 27, 2012 #18 Share Posted February 27, 2012 Real Power M700 - Cooler Master - Leading Provider of Computer Case | Cooler | Power Supply στο μηχανιμα της υπογραφης με ενα dvd-rw ενα card rider και με ολα τα ανεμιστηρακια στο κουτι μου 5 ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisuresuitlarry Posted February 27, 2012 #19 Share Posted February 27, 2012 650W Corsair με 54Α σηκωνει 2*6970CF @ 900/1400, με min 12V->11.90 και 600W καταναλωση μετρημενα στη μπριζα στο Crysis2.δεν χρειαζονται υπερβολες Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Posted February 27, 2012 #20 Share Posted February 27, 2012 για να συνδεσω την καρτα βαζω και τα 2 pci-e καλωδια στην καρτα ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.