Jump to content

drizztgr

Premium Members
  • Posts

    164
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by drizztgr

  1. drizztgr

    gtx 970 vs r9 290 για 1080p gaming

    Για μένα και οι 2 βγάζουν απίστευτα χρωματα , απλά σε default settings η nvidia θέλει ενα tweak στο gamma correction και ειναι τζετ, αλλιως δεν βλέπεις τπτ ( starcraft II πχ) ! Εν ολίγης δεν έχουν διαφορά στα χρώματα κατ'εμε αλλα στο brightness !
  2. drizztgr

    Δεν μπορώ να κάνω format

    Οπως νομιζεις αδερφε! Καλή συνέχεια
  3. drizztgr

    Δεν μπορώ να κάνω format

    άλλο/αλλα drive.???? HDD??? Logo των xp, κάνει μετά από λίγο επανεκκίνηση και μετα Bootarei Κανονικά..... με αλλο σκληρό το κάνει αυτο? κατάφερες περασες σε άλλο σκληρό windows απ'το μηχάνημά σου??? Partition απ'το σκληρό που σου έγραψα έσβησες?
  4. Καλημέρα και καλορίζικο και απο μένα! Απλά σαν αναφορά και μόνο ,το ζητημά μου ειναι η ομοιότητα πλέον με διπλανά forums ( πολύ μπέρδεμα ρε παιδί μου ) ,απο κεί και πέρα η αλλαγή ειναι καλοδεχούμενη και πανέμορφη!Very nice...graz ppl!
  5. @p_under FTW... περίπου ένα κ@βλέρι παραπάνω...... κλαίω.....χαχαχαχαχ.....
  6. drizztgr

    "αεροστεγες" PC (προστασια απο σκονη)

    Με ενα tabletακι αδερφε εισαι κομπλέ...ουτε σκονη ,ουτε τπτ και τρεχει αυτα που θες αερα!
  7. drizztgr

    Είναι το antivirus απαραίτητο σε Windows, ή όχι;

    Για home use εχεις δεν έχεις κατεμέ δεν αφορά κανέναν! Πρέπει ομως να αναφέρω οτι σε περίπτωση που μεταφέρεις αρχεία πχ απ'το δύκτιο που έχεις στη δουλεία σου η κατι τέτοιο καλό ειναι ενα τυπικό AV (οχι οτι θα σε καλύψει πάντα αλλα λέμε τώρα) ! Σημείωση με ενα format δεν εισαι κατάναγκη καλημένος, ουτε κατ'αναγκη μ'ενα backup! Ενας boot virus, ενας HPA virus (ποιο παλιά και bios virus) , malware ,adaware κτλ μπορεί απλά με το που καρφώσεις τη συσκευή να περάσει! Απο κει και πέρα αν θα σου κανει ζημιά η θα σου σπασει απλά τον έρωτα αυτο ειναι αλλη υπόθεση! Εν ολήγης ειναι προσωπικό θέμα του καθενός τι γουστάρει! Οσο χαζό και να είναι για κάποιους να σπαταλούν καποια resources για να εχουν καλύτερη ανταπόκρηση στο pc τους ή με το σκεπτικό ξέρω που μπαίνω και ειμαι καλά , άλλο τόσο χαζό θεωρείται απο κάποιους να μην έχεις AV ! Κανείς ομως δεν μπορει να πεί οτι δεν υπάρχουν κακόβουλα προγράματα που κάνουν τη ζωή δύσκολη έστω και σε τυχαίες περιπτώσεις και αν δεν υπάρχει χρόνος να ασχοληθεί κάποιος καλό θα ήταν να έχει κάτι να ασχολήτε αντι αυτού! Οσοι κατεβάζουν κανα torrentακι κτλ καταλαβαίνουν απόλυτα οι υπόλοιποι καλά κάνουν και δεν έχουν τπτ , δεν απασχολεί κανέναν, ειναι θεμα προσωπικό και το ορίζει όπως γουστάρει! Οσο για τα exploits αδερφε πάλι με malware γίνετε (Black Hat USA 2012https://www.blackhat.com/html/bh-us-12/bh-us-12-archives.html#Brossard γνωστότατο θέμα τότε με keylogging μέχρι και σε IOS) τις περισσότερες φορές οπότε αν ειναι να περάσει απλά θα περάσει ! Κανα AV με κάνα update που και που πές οτι μπορεί να πιάσει και κανένα !
  8. drizztgr

    Βοήθεια για χτίσιμο νέου Η/Υ

    Οχι ρε ψηλέ αυτό ακούγετε χρόνια τώρα αλλα ειναι βασικά μύθος! Το πρόβλημα που έχουν οι περισσότεροι απ'εδω μέσα ειναι οτι σε μερικά καταστήματα οι υπάλληλοι λογο φόβου προς την εταιρεία , λογο βλακείας πάρτο οπως θές πολλές φορές σου κανουν τη ζωή δύσκολη με την εγγύηση! Προσωπικά δεν ειχα ποτέ πρόβλημα για καλο και για κακό όμως 1 ) Μην τους αφήσεις να στο συναρμολογήσουν, καντο μόνο σου και να ξέρεις τι εχεις κάνει. 2 ) Κράτα όλες τις κολοσυσκευασίες όπως τις πήρες για να μη σου λένε @@ριες μετά! Οι τιμές τους συνήθως ειναι αρκετά ικανοποιητικές (ποιο παλια βασικά δεν ειχαν διαφορές απο πλαίσιο ...αν ψαχτείς βέβαια ντάξ θα βρείς και ποιο σοβαρά καταστήματα/οχι όμως αλυσίδες :/ .. με πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση και τιμές). Απο κεί και πέρα για μένα αν έχεις κοντά σου μαγαζί και βαριέσαι να ψάχνεσε η να τρέχεις σε κάπου αλλού, μια χαρούλα ειναι το e-shop!
  9. drizztgr

    Δεν μπορώ να κάνω format

    Αφου βλέπει κανονικά το δισκο στο bios ορμας στην επιλογή β ! Απο τα admin tools σβήνεις partitions και ξαναφτιάχνεις active partition, ναι αυτο γίνετε σαν δευτερος δίσκος!
  10. drizztgr

    Δεν μπορώ να κάνω format

    Παμε παλι απ'την αρχη! Στο bios βλέπει το σκληρό?
  11. drizztgr

    Δεν μπορώ να κάνω format

    2 επιλογές εν γνώση μου (μ'αυτες βασικά ασχολήθηκα) α) bootαρεις σε MS dos .... ενα φλασακι υπόθεση και αυτο Rufus - Create bootable USB drives the easy way (εκτος αν διαθέτεις floppy και δισκέτα startup win98) διαγραφεις τα partitions ( και κατασυνέπεια οτι ειχες μέσα) και δημιουργείς active partition ξανα (fdisk η αλλιώς F&*&*k disk)! βγαζεις stickακι reboot και κανονικά τη διαδικασία που έκανες!Αν δεν γνωρίζεις στοιχειώδη DOS προσπέρασε! β) βγαζεις το σκληρό σου (HDD για να μην παρεξηγηθούμε) τον περνάς σε άλλο μηχάνημα που λειτουργεί (σε αλλο PC μην μπερδεβεσαι...) ! Διορθώνεις το σκληρό μεσω admin tools παλι με active partition. Τον βγάζεις ( τον HDD ) και τον τοποθετέις στο μηχανάκι σου και ακολουθείς τις κλασικές διαδικασίες! Εν ολήγης η boot του σκληρού σου τα πεξε και διαβάζει @@ριες , μυστήριο που δε σου βγαλε BSOD! Κλασικό φαινόμενο στα XP και ειδικά σε SP2
  12. drizztgr

    μια ανάβει μια σβήνει η οθόνη?

    Δυστηχός ο μόνος τρόπος για να δοκιμάσεις την οθόνη σου ειναι να βρεις ενα άλλο ίδιο λάπτοπι ( για να εχεις την ίδια τροφοδοσία) και να την δοκιμάσεις! Οι λάμπες ειναι μέσα στην LCD (2 τον αριθμό) και ειναι υπέυθηνες για το αν ανάβει η όχι!
  13. drizztgr

    Υπολογιστης για 3d studio max&unreal engine

    Ρε γομαρε δεν ξέρω για unreal engine αλλα για 3ds max αδερφε καρτουλα θα χρειαστεί και μάλιστα άσχημα (μονο maps και υλικά να περάσει δεν θέλει άλλο)! Μαζί σου για τον ι7 , για αρχή δεν το συζητάμε και γω τον ι7 θα χτυπαγα πρώτα! Λεβέντη βάλε την κοπελιά να κάνει ενα account εδω και να ρωτήσει οτι γουστάρει! Oλο και κάποιο παλιλκαράκι θα την εξυπηρετήσει , εν ανάγκη θα την στείλουμε στην Karmen για μεταπτυχιακό
  14. drizztgr

    Υπολογιστης για 3d studio max&unreal engine

    Αδερφε δεν ξέρω πως το σκέφτεσε αλλα αλήθεια σου λέω με αυτά που γράψαν όλα τα παληκάρια εδω μέσα μια χαρα μηχανηματάρα βγάζει ! Επανέρχομαι και επαναλαμβάνω μια μτχ GTX580 (απαραίτητα , εξήγησα οτι για rendering ειναι must ) , 8G μνήμη (απαραίτητα) και κατεμέ για πολλούς και διαφόρους λόγους εναν ι7 2600Κ , θα κάνει παπάδες! Τωρα αν τα θέλει brand new εκει αναγκαστικά ανεβαίνει αλλα για μένα δεν εχει νόημα!
  15. drizztgr

    Υπολογιστης για 3d studio max&unreal engine

    Να παρει μια 580 μεταχειρο να βρει την υγεια της (δεν ειναι τιταν αλλα σε rendering ειναι καλύτερη απο 680 ) ! Κατ'εμε 2600Κ , μια Ζ68,Ζ77, 8G (τουλάχιστο) και τα υπολοιπα που ειπε το παλικάρι και ειναι super!
  16. drizztgr

    3DMark 11

    Τελικά out of the box 970 η R9 290? Με τα διαστιμηκά bios και τέτοια δεν τα πάω καλά!
  17. Να ευχαριστήσω τον γείτονα @Aris137 για τον εκτυπωτή !
  18. drizztgr

    Πρόβλημα-Κολλάει το PC

    Ναι οκ το καταλάβαμε ! Απλά ρώτησα τι chipset φοράει! Ποιο ειναι το μοντέλο?
  19. drizztgr

    Πρόβλημα-Κολλάει το PC

    Να υποτηθεσω nvidia chipset AM2?
  20. drizztgr

    Πρόβλημα-Κολλάει το PC

    Οπ ψηλε θέμα! Αν βαλεις την καρτα γραφικών πάνω, εκει ειναι που παθαίνει κοκομπλόκο? Αν ναι 2 περιπτώσεις μία να τα παιξε η καρτα γραφικών, 2ρι και επιφοβη πλέον να τα παιξε η μητρική! Αν μετα την αφαίρεση των προαναφερθέντων ολα λειτουργούν σωστά εκεί θα πρέπει να επικεντρωθείς κατ' εμε!
  21. drizztgr

    Πρώτο Desktop pc!

    Προτάσεις σε κουτι κατ'εμε .... α) BITFENIX COMRADE MIDI-TOWER BLACK WINDOW - β) RAIJINTEK ARCADIA MIDI-TOWER BLACK - γ) BITFENIX NEOS MIDI TOWER BLACK/BLACK - αν και δε με χαλάει κι'αυτο που έβαλες θα προτημούσα το comrade σ'αυτα τα λεφτά πάντος! PS. Δεν εχω κάτι με το χαζομάγαζο απλά τα εχει μαζεμενα
  22. drizztgr

    Πρώτο Desktop pc!

    8G Καλα το πάς, ενσταση στο τροφοδοτικο, οχι στα watt 600 ειναι μια χαρουλα,ποιάς εταιρείας αδερφε?
  23. drizztgr

    Πρόβλημα-Κολλάει το PC

    ουτε τσικ?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.