Jump to content

alexandertm8

Premium Members
  • Posts

    206
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About alexandertm8

  • Γενέθλια 11/05/1988

alexandertm8's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Το κλασικό κομμάτι της Dolly Parton, "Jolene": [ame=http://www.youtube.com/watch?v=qGEubdH8m0s]Dolly Parton - Jolene (High Quality) sound - YouTube[/ame] και πως ακούγετε στις 33 στροφές: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=doz1QJ7LwjA]Jolene at 33 rpm - YouTube[/ame]
  2. alexandertm8

    Game of Thrones - Spoilers μέχρι τρέχον επεισόδιο

    O Μπέιλις ξέρει πως παίζετε το παιχνίδι (και σερβίρεται με τριμμένο πάγο).
  3. alexandertm8

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Τώρα είναι μικρά, κανονικά όταν πρέπει να γίνουν 20+cm δεν θα είναι καλά. Επιπλέον τα χρυσόψαρα εξαιτίας της τροφής που προτιμούν "λερώνουν" αρκετά το νερό. Θέλεις δυνατό φίλτρο και πολλά λίτρα όχι μόνο για να κολυμπάνε άνετα αλλά και για να μπορείς να αντιμετωπίσεις εύκολα αλλαγές στις συνθήκες του νερού σου που σε μικρό ενυδρείο απλά θα χάνεις όλα σου τα ζωντανά. Αν το φίλτρο σου είναι απλό σφουγγάρι θα έχεις σύντομα πρόβλημα. Θέλεις βιολογικό υλικό που πρέπει να το στρώσεις πριν βάλεις τα ψάρια στο νερό. Είναι δύσκολο χόμπι το ενυδρείο, το forum που έχεις στο link έχει αναλυτικά άρθρα: Πρώτα βήματα Ψάρια για 60 λίτρα Φίλτρα Στρώσιμο φίλτρου Βιολογία φίλτρου
  4. alexandertm8

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Έχεις μικρό ενυδρείο. Το ότι τα άλλα ζουν δεν σημαίνει οτι δεν έγινε κάτι και ένας ξαφνικός θάνατος ψαριού είναι καμπανάκι. Αν δεν μπορείς να πάρεις μεγαλύτερο ενυδρείο καλό θα είναι να χαρίσεις αυτά που έχεις και να πας σε guppy, molly κ.λπ. Επειδή έχεις κοπέλα κοίτα για moscow guppy (blue π.χ.), θα ξετρελαθεί. Πάντως προσπάθησε να τα δώσεις σύντομα γιατί θα πάθουν νανισμό και θα ξεκινήσεις να τα χάνεις το ένα μετά το άλλο.
  5. alexandertm8

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο σου;
  6. alexandertm8

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Πήγα στους γονείς κουτάβι και ειδικά ο πατέρας μου είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά. Ήθελε πάντα Γερμανικό Ποιμενικό και μετά από πόσα χρόνια το απέκτησε, η μητέρα μου είχε ουδέτερη στάση γιατί είχε δεθεί σε υπερβολικό βαθμό με το προηγούμενο (Βερνάρδου) και λέει ότι δεν θέλει να περάσει πάλι τα ίδια όταν το χάσουν. Το κουταβάκι έχει και τους 2 γονείς σκυλιά της Ομάδας Αστυνομικών Σκύλων και είναι εργασιακών γραμμών, αρκετά μαύρος και αξιαγάπητος.
  7. alexandertm8

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Πάντως αυτό που έλεγε η ταινία για τον συνδυασμό συκώτι + κουκιά + κρασί κιάντι μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον και έψαξα συνταγή και την έκανα. Μπορώ να πω ότι έχει εξαιρετικό γούστο ο Dr. Υ.Γ. ...το συκώτι που έκανα ήταν αρνίσιο.
  8. alexandertm8

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    Θέλω να δώσω ένα ποδήλατο downhill και δεν έχω ιδέα τι τιμή θα ήταν καλή, υπάρχει κάποιο άτομο να με συμβουλέψει μέσω pm;
  9. alexandertm8

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    Στη σελίδα Gazzetta.gr υπάρχει Live σχολιασμός του Τσέλσι - Ατλέτικο και επιτρέπεται η συμμετοχή αναγνωστών. Μερικά από τα nicknames που έχουν επιλέξει: "pull-man" "συνοδηγος τρολει" "Λεωφορειο ο Ποθος" "μηχανοδηγος" "ελεγκτης λεωφορειου" "Επισκευες Λεωφορειων Ο Σεραφειμ" "σταυρος νεα ιωνια" "Και Buss Και δεν Buss τελικό" ...
  10. alexandertm8

    Game of Thrones - Spoilers μέχρι τρέχον επεισόδιο

    Η θεωρία για το κολιέ ήταν απλά εικασίες στις συζητήσεις που γίνονταν πάνω στα βιβλία σε διάφορα forums και επιβεβαιώθηκε από τη σειρά. Τα βιβλία δεν λένε τι είναι οι Whitewalkers και πως πολλαπλασιάζονται, τώρα η σειρά έδειξε το τελευταίο.
  11. alexandertm8

    Ξαφνικά 500kb/s upload;

    Annex B είμαι (2 τηλεφωνικές γραμμές). Θα ανεβάσω και ένα speedtest την επόμενη φορά που θα το πετύχω. Μάλλον κάτι διαβάζω λάθος.
  12. alexandertm8

    Ξαφνικά 500kb/s upload;

    Συμβαίνουν και τα δυο.
  13. alexandertm8

    Ξαφνικά 500kb/s upload;

    Tο όριο του ADSL+ στο upload είναι περίπου 3.5Mbit/s ~ 450kb/s. Για αυτό και μου κάνει εντύπωση. Και μετά το speedtest κάνει και αυτό λάθος την συγκεκριμένη χρονική στιγμή; (Ξέχασα να γράψω ότι τo router το έχω σε ρύθμιση Annex M)
  14. Τις τελευταίες 2 μέρες ανά τακτά διαστήματα παρατηρώ στα torrent μου ένα upload 450~500kb/s για ένα λεπτό και μετά πάλι πτώση σε φυσιολογικά επίπεδα. Τα speedtest το επιβεβαιώνουν ενώ αν κάνω refresh στο router για να δω που έχω "κλειδώσει" χάνω αυτή την παραπάνω ταχύτητα. Πάροχος είναι η Wind και η γραμμή μου είναι 24/1. Συμβαίνει σε κάποιον άλλο;
  15. alexandertm8

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Έμενα πριν 15 χρόνια στην Πεντέλης. Ακόμα πάω σε Τζούλη όμως, και Chicken's House (τη σάλτσα τους την τρώω και σκέτη). Όποτε μπορείς να πας από Τύμβο Μαραθωνομάχων και να φας απο τον φούρνο που έχει απέναντι τυρόψωμο από ξυλόφουρνο, πριν τις 11 όμως γιατί φεύγουν αμέσως. Για εξαιρετικό γιαουρτλού στο Αλφαβητάρι, παραλία Νέας Μάκρης.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.