Jump to content



Πρόβλημα με WD 1tb green


pontium

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Έχω τον συγκεκριμένο δίσκο εδώ και 1 χρόνο στο συρτάρι διότι δεν μπορώ να βγάλω άκρη.Σε προγράμματα διάγνωσης μου δίνει ότι έχει κατεστραμένο mbr,και όταν κάνω ανάκτηση,δεν με αφήνει να το αποθηκεύσω.Σε άλλο παρόμοιο πρόγραμμα,μου δίνει τον μισό δίσκο με bad sectors.Σε περιβάλλον windows δεν το βλέπω,αλλά το bios τον αναγνωρίζει κανονικά.Επίσης το εργαλείο της wd για low level format δεν τον βλέπει καν.Δεν ξέρω κατα πόσο έχει πάρει firmware,αλλά δεν βρίσκω και άκρη για να το ξαναπεράσω.Απότι ξέρω η wd δεν δίνει firmware updates

Καμία πρόταση?

Link to comment
Share on other sites

RMA δεν παίζει δυστηχώς,έχασα την απόδειξη όταν μετακόμησα.

δεν γνωρίζω από που το πήρες..αλλά μια φορά στο e-shop είχα ρωτήσει τί γίνεται με την απόδειξη και την εγγύηση και μου είχαν πει ότι δεν χρειάζεται. Γιατί κρατάνε το serial number του προιόντος οπότε τσεκάρουν γρήγορα αν το έχεις πάρει από αυτούς.. Ίσως μπορείς να κάνεις κάτι αντίστοιχο από το μαγαζί που το πήρες..Επίσης από το site της wd ίσως μπορείς απο εκεί να κάνεις κάτι εφόσον είναι σε εγγύηση..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.