Τζώρτζης Posted February 24, 2012 #1 Share Posted February 24, 2012 Έχω το chipάκι στα χέρια μου ψάχνω τρόπο να αντιγράψω τα δεδομένα του (eeprom, immo code & vin αριθμό από το αμάξι μου) λόγω αλλαγής εγκεφάλου.Έχει κάποιος universal programmer να κάνουμε αυτή την ανάγνωση;θα έχω και την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και το πλαίσιο (VIN number) μου μαζί με τη ταυτότητά μου προς αποφυγή παρεξηγήσεων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Posted March 2, 2012 Author #2 Share Posted March 2, 2012 Βάζω το soic8 clip για ανάγνωση του chip πάνω στη board αλλά μου λείπει ο universal programmer που να υποστηρίζει M95040 μνήμες. Αν έχει κάποιος το hw και τη διάθεση με χαρά περιμένω απάντησή του Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Posted March 3, 2012 #3 Share Posted March 3, 2012 Μπορώ να στο κάνω ανάγνωση με τον δικό μου που το υποστηρίζει.Απο που είσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Posted March 4, 2012 Author #4 Share Posted March 4, 2012 Έχεις π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Posted March 28, 2012 Author #5 Share Posted March 28, 2012 Ισχύει η αναζήτηση κύριοι όποιος έχει και μπορεί ας με ενημερώσει.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.