Jump to content

Τζώρτζης

Premium Members
 • Posts

  3,361
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Τζώρτζης

 1. Εκεί που αλλάζουν οι καιρικές συνθήκες, ο ήχος και η ατμόσφαιρα τα 'σπάνε'. Να μη κράσαρε κιόλας..
 2. 31 Οκτωβρίου 2013 01:00.
 3. [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] η ac xtreme3 βοηθάει τη gtx760 στο να αγγίξει τα 33,1cm!
 4. Ωραίο review karmen και ενδιαφέρον tower case σε καλή τιμή. Ο χώρος για τη κάρτα γραφικών είναι 33εκ. ακριβώς ή έχει κάποιο περιθώριο;
 5. Στη beta με [email protected] και τους τελευταίους drivers / patch έπαιζε νερό σε win 8.1 σε low,medium, high και ultra.
 6. Κομπλέ τελικά, επισήμως un-banned από το metabans. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ. Βέβαια το θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το τρέξιμο και η συζήτηση, εύχομαι το metabans να θεσπίσει ένα πιο γρήγορο τρόπο επαλήθευσης και εκτίμησης των καταχωρήσεων. Η ΕΑ απάντησε πως το κοιτάει και θα με ενημερώσει. edit: τι να πω χωρίς να παίξω στο server με ξαναέκανε ban. Στα ύψη η υστερία. Δεν έχει τελειώσει το θέμα εδώ πάντως.
 7. Δεν έχει να κάνει με τον server τους. Εκείνοι πληρώνουν ας κάνουν ότι επιθυμούν. Έχει να κάνει με το δικαίωμα που έχουν να σε 'σπιλώνουν' με ότι τους κατέβει μέσω metabans άνευ ελέγχου. Δηλαδή αν πέσεις σε 3-4 τέτοιους δε θα μπορείς να παίξεις 'καθόλου online'; Πάμε καλά;; Επίσης οι συγκεκριμένοι δεν προσφέρουν τρόπο ban appeal στο metabans, πράγμα εκτός κανόνων και συζητείται η προσωρινή άρση της δυνατότητας χρήσης του. Αναμένω και απάντηση από την ΕΑ σχετικά με admin/server harassment behavior. edit: Έγινε ήδη disabled: @logi_bf_server Account disabled: No contactinfo for ban appeal (2013-10-26)
 8. Έφτιαξα ένα video που το έστειλα σε metabans και EA. Ελπίζω να φιλοτιμηθούν και να αντιδράσουν. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=7locgXTEqS4]Battlefield 3: You are banned! Admins can abuse METABANS! - YouTube[/ame]
 9. [MENTION=7739]MasterCommander[/MENTION] Όμως έχει ήδη αναφερθεί πως το cheatometer δεν είναι optimized για το CQ DLC οπότε οι admins επιβάλλεται να ελέγξουν πριν προβούν σε ban. "Now not every player is hacking, if someone has a high KpM with a specific weapon I go and check on what servers he is playing, if its TDM or CQ DLC then those fast kills are quite normal since cheat-o-meter is not optimized for the CQ DLC which includes much faster gameplay. But if the player is having a high KpM and a high hsKp then those kills may be quite suspicious." Στέλνω τώρα email στην EA όπως αναφέρει το ίδιο άρθρο.
 10. Το τελευταίο καιρό παίζω bf3 με το κλειδί που πήρα από το humble humble, μόνο close quarters (κυρίως ziba tower) με 4-5 όπλα που γνωρίζω να χειρίζομαι και για να δω τι μπορώ να κάνω. Έφαγα ban επειδή το cheatometer με βγάζει 21.1% cheater. Εκτός αυτού και ο άλλος μου παίκτης (άλλο origin id και alias) έφαγε ban διότι ο νέος έχει καλά στατιστικά, διότι δεν είχα λόγο να κρύψω τη σχέση των δύο alias. Τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση; Έχω ενημερώσει τον founder του server που με banαραν, για λανθασμένη υποκειμενική εκτίμηση και προσωπική αντιπάθεια του admin και έχω ανοίξει θέμα στο metabans. Βασικά δε με νοιάζει για το server αλλά να έχεις metaban επειδή κάποιος δε σε πάει είναι μορφή κατάχρησης εξουσίας. Δε ξέρω αν άλλος έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο, αλλά θα ήθελα να διαβάσω τι προτείνετε και τη βοήθειά σας.
 11. Πάντως ούτε το premium έχει το office, για διευκρίνηση.
 12. Windows 8.1 performance index. Αν το ψάχνετε δε θα το βρείτε εύκολα. Στο φάκελο C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore ανοίγετε το ".....Formal.Assessment.......xml" και ιδού . Αν δεν υπάρχει εκεί το ".....Formal.Assessment.......xml" ανοίγετε cmd prompt και πληκτρολογείτε winsat formal Περιμένετε λίγο και σε λίγη ώρα θα δημιουργηθεί το αρχείο.
 13. 32.43€ τελική. Τράβηξαν τα χρήματα από το paypal μετά την επαλήθευση του τηλεφώνου. Αναφέρει πως θα σταλεί το κλειδί έως την 1η Νοέμβρη.
 14. H HIS Radeon R9 280X IceQ X2 επιτρέπει τη ρύθμισή της έως ~1.34V. H sapphire toxic πάει επίσης 1.3V.
 15. Πάντως σε gtx760 οι μνήμες κλοκάρουν ανάλογα με το bios. Π.χ. αν βάλεις σε msi gtx760 gaming το bios της hawk -200Mhz κάτω. Το ίδιο και σε evga (εικάζεται λόγω πιο σφιχτών χρονισμών). Οπότε μήπως εδώ συμβαίνει το αντίθετο, δηλ το εργοστασιακό bios έχει πιο σφιχτά timings για καλύτερες out of the box επιδόσεις και η χρήση άλλου bios βοηθήσει σε υψηλότερους χρονισμούς των μνημών;
 16. Μπορείς να επιστρέψεις στη 4.1.2 χωρίς κατάλοιπα;
 17. Πρόταση προσθήκης λίστας αποκλεισμού χρηστών (block list) των οποίων τα post δεν θα εμφανίζονται κατά τη πλοήγηση του χρήστη που τους έχει αποκλείσει (σε περίπτωση mention ή quote ισχύει η ήδη υπάρχουσα ειδοποίηση). Δε γνωρίζω αν έχει ειπωθεί/συζητηθεί/αναφερθεί προηγουμένως (ή αν υπάρχει ήδη και δεν το έχω βρει) αλλά θα ήθελα να το δω ως feature στο forum. edit: Προφίλ - Ρυθμίσεις & Επιλογές - Επεξεργασία Ignore List
 18. Ε ναι αποτυχία το reference cooler. Προφανώς δεν τους νοιάζει μιας και πατάει τους αντιπάλους σε απόλυτες επιδόσεις. Θα βγουν και custom υλοποιήσεις που θα παίζουν σε πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες και εκεί θα δείξει τα δόντια της, διότι με το παρόν throttleάρει μετά από λίγη ώρα (έως και 30% κάτω).
 19. Έχουμε μία νέα κάρτα, η οποία προσφέρει +3-4% επιδόσεις από τη gtx780 με 0,1V παραπάνω, καταναλώνει 650w, δουλεύει 94°C σταθερά, έχει χαμηλότερες δυνατότητες oc και κοστίζει 50-100€ (με το bf4 ως δώρο) λιγότερα. Περίμενα κάτι καλύτερο.
 20. Μόνο η τιμή θα τη σώσει. Προσεγμένες επιδόσεις σε 3dmark (λόγω διαύλου προφανώς), υψηλή θερμοκρασία λειτουργίας, μέτρια επίπεδα υπερχρονισμού (βέβαια το clock efficiency δείχνει καλό), κατανάλωση αβέρτα. Με τιμή <500€ και με το bf4 δώρο θα κάνει πάταγο. Να δούμε και τα επίσημα reviews.
 21. Δεν πάνε όλες οι gtx760 1.2125V πάντως, μερικές δουλεύουν ακόμα και με 1.1875V. Δοκίμασε με το msi ab και μετά να φλασάρεις το sc bios μήπως και..
 22. Δοκίμασε μόνο με τον ssd από τους σκληρούς συνδεδεμένο και όλες τις usb συσκευές εκτός. ))) from my mobile (((
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.