Jump to content

Τζώρτζης

Premium Members
  • Posts

    3.361
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Τζώρτζης

  1. Τζώρτζης

    Battlefield 4

    Εκεί που αλλάζουν οι καιρικές συνθήκες, ο ήχος και η ατμόσφαιρα τα 'σπάνε'. Να μη κράσαρε κιόλας..
  2. Τζώρτζης

    Battlefield 4

    31 Οκτωβρίου 2013 01:00.
  3. Τζώρτζης

    Battlefield 4

    Στη beta με 3570k@4.4Ghz και τους τελευταίους drivers / patch έπαιζε νερό σε win 8.1 σε low,medium, high και ultra.
  4. Τζώρτζης

    Official Battlefield 3 Thread

    Κομπλέ τελικά, επισήμως un-banned από το metabans. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ. Βέβαια το θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το τρέξιμο και η συζήτηση, εύχομαι το metabans να θεσπίσει ένα πιο γρήγορο τρόπο επαλήθευσης και εκτίμησης των καταχωρήσεων. Η ΕΑ απάντησε πως το κοιτάει και θα με ενημερώσει. edit: τι να πω χωρίς να παίξω στο server με ξαναέκανε ban. Στα ύψη η υστερία. Δεν έχει τελειώσει το θέμα εδώ πάντως.
  5. Τζώρτζης

    Official Battlefield 3 Thread

    Δεν έχει να κάνει με τον server τους. Εκείνοι πληρώνουν ας κάνουν ότι επιθυμούν. Έχει να κάνει με το δικαίωμα που έχουν να σε 'σπιλώνουν' με ότι τους κατέβει μέσω metabans άνευ ελέγχου. Δηλαδή αν πέσεις σε 3-4 τέτοιους δε θα μπορείς να παίξεις 'καθόλου online'; Πάμε καλά;; Επίσης οι συγκεκριμένοι δεν προσφέρουν τρόπο ban appeal στο metabans, πράγμα εκτός κανόνων και συζητείται η προσωρινή άρση της δυνατότητας χρήσης του. Αναμένω και απάντηση από την ΕΑ σχετικά με admin/server harassment behavior. edit: Έγινε ήδη disabled: @logi_bf_server Account disabled: No contactinfo for ban appeal (2013-10-26)
  6. Τζώρτζης

    Official Battlefield 3 Thread

    Έφτιαξα ένα video που το έστειλα σε metabans και EA. Ελπίζω να φιλοτιμηθούν και να αντιδράσουν. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=7locgXTEqS4]Battlefield 3: You are banned! Admins can abuse METABANS! - YouTube[/ame]
  7. Τζώρτζης

    Official Battlefield 3 Thread

    [MENTION=7739]MasterCommander[/MENTION] Όμως έχει ήδη αναφερθεί πως το cheatometer δεν είναι optimized για το CQ DLC οπότε οι admins επιβάλλεται να ελέγξουν πριν προβούν σε ban. "Now not every player is hacking, if someone has a high KpM with a specific weapon I go and check on what servers he is playing, if its TDM or CQ DLC then those fast kills are quite normal since cheat-o-meter is not optimized for the CQ DLC which includes much faster gameplay. But if the player is having a high KpM and a high hsKp then those kills may be quite suspicious." Στέλνω τώρα email στην EA όπως αναφέρει το ίδιο άρθρο.
  8. Τζώρτζης

    Official Battlefield 3 Thread

    Το τελευταίο καιρό παίζω bf3 με το κλειδί που πήρα από το humble humble, μόνο close quarters (κυρίως ziba tower) με 4-5 όπλα που γνωρίζω να χειρίζομαι και για να δω τι μπορώ να κάνω. Έφαγα ban επειδή το cheatometer με βγάζει 21.1% cheater. Εκτός αυτού και ο άλλος μου παίκτης (άλλο origin id και alias) έφαγε ban διότι ο νέος έχει καλά στατιστικά, διότι δεν είχα λόγο να κρύψω τη σχέση των δύο alias. Τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση; Έχω ενημερώσει τον founder του server που με banαραν, για λανθασμένη υποκειμενική εκτίμηση και προσωπική αντιπάθεια του admin και έχω ανοίξει θέμα στο metabans. Βασικά δε με νοιάζει για το server αλλά να έχεις metaban επειδή κάποιος δε σε πάει είναι μορφή κατάχρησης εξουσίας. Δε ξέρω αν άλλος έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο, αλλά θα ήθελα να διαβάσω τι προτείνετε και τη βοήθειά σας.
  9. Τζώρτζης

    Battlefield 4

    32.43€ τελική. Τράβηξαν τα χρήματα από το paypal μετά την επαλήθευση του τηλεφώνου. Αναφέρει πως θα σταλεί το κλειδί έως την 1η Νοέμβρη.
  10. Τζώρτζης

    Galaxy Note II - Η Βίβλος

    Μπορείς να επιστρέψεις στη 4.1.2 χωρίς κατάλοιπα;
  11. Πρόταση προσθήκης λίστας αποκλεισμού χρηστών (block list) των οποίων τα post δεν θα εμφανίζονται κατά τη πλοήγηση του χρήστη που τους έχει αποκλείσει (σε περίπτωση mention ή quote ισχύει η ήδη υπάρχουσα ειδοποίηση). Δε γνωρίζω αν έχει ειπωθεί/συζητηθεί/αναφερθεί προηγουμένως (ή αν υπάρχει ήδη και δεν το έχω βρει) αλλά θα ήθελα να το δω ως feature στο forum. edit: Προφίλ - Ρυθμίσεις & Επιλογές - Επεξεργασία Ignore List
  12. Τζώρτζης

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Έχουμε μία νέα κάρτα, η οποία προσφέρει +3-4% επιδόσεις από τη gtx780 με 0,1V παραπάνω, καταναλώνει 650w, δουλεύει 94°C σταθερά, έχει χαμηλότερες δυνατότητες oc και κοστίζει 50-100€ (με το bf4 ως δώρο) λιγότερα. Περίμενα κάτι καλύτερο.
  13. Τζώρτζης

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Μόνο η τιμή θα τη σώσει. Προσεγμένες επιδόσεις σε 3dmark (λόγω διαύλου προφανώς), υψηλή θερμοκρασία λειτουργίας, μέτρια επίπεδα υπερχρονισμού (βέβαια το clock efficiency δείχνει καλό), κατανάλωση αβέρτα. Με τιμή <500€ και με το bf4 δώρο θα κάνει πάταγο. Να δούμε και τα επίσημα reviews.
  14. Τζώρτζης

    Official Battlefield 3 Thread

    Μπαίνω κανονικά.
  15. Τζώρτζης

    Battlefield 4

    Από τη 1η μέρα σε στέλνουν με μία σφαίρα.
  16. Τζώρτζης

    Battlefield 4

    Ναι και σε μένα το ίδιο.
  17. Τζώρτζης

    Samsung 840 ssd

    Έχοντας 840 απλό και evo στα 120gb, ο τελευταίος δίνει παραπάνω αέρα στη καθημερινή λειτουργία, αλλά οκ οι διαφορές δεν είναι τραγικές.
  18. Τζώρτζης

    Battlefield 4

    Μια χαρά μετά το update. Επίσης ανέβασα λίγο το resolution, δείχνει πιο καθαρή η εικόνα σε high settings.
  19. Τζώρτζης

    Samsung 840 ssd

    Rapid on;
  20. Τζώρτζης

    Battlefield 4

    Win 8.1, stock gpu, cpu @ 4.4 (πάντα 100% !!) Low και ultra settings απείραχτα, driver default.
  21. Τζώρτζης

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Ενδιαφέρον θα έχει η τιμή της 290x παράλληλα με το +15-20% της 280x που λέγεται θα προσφέρει. Πηγή
  22. Τζώρτζης

    Battlefield 4

    Αυτή είναι η χρήση των cpu/gpu που βλέπω. Vsync off. Δυστυχώς δεν εμφανίζει τα fps & fpstime αλλά κυμαινόταν από 40-100 (high settings) στη ταράτσα κτιρίου δίπλα από τη D. 64άρης server, win 7. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=65XBpVOJZeU]Bf4 beta cpu/gpu usage - YouTube[/ame]
  23. Τζώρτζης

    Battlefield 4

    Γνωρίζεις πόσο gpu usage επιτυγχάνει στα win 8; Στα win7 δε ξεπερνάει το 55-60% από όσο έχω παρατηρήσει στο δικό μου σύστημα.
  24. Το ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ, περί αναβάθμισης της γραμμής, τα τελευταία 8 χρόνια (60.5db) Και τώρα είναι στα καλά της, έπειτα από αγορά ενός netgear dgn2200v3. [MENTION=5804]neuromancer[/MENTION] με τι modem/router είσαι;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.