Jump to content

Αγορά TV για PC

music

Recommended Posts

καλησπέρα ,

Πούλησα την 24 samsung που ήταν Monitor/tv και θέλω να αγοράσω μια μεγαλύτερη, θέλω να είναι πάλι Monitor/tv επειδή θα την έχω στην κρεβατοκάμαρα, οι ips στις 27 " είναι πολύ ακριβές σαν σκέτα monitor, οπότε έχω καταλήξει οτι μάλλον θα πάρω μια tv 32" με 100 HZ, οι 27" έχουν περίπου ίδιες τιμές αλλά δεν είναι 100HZ.

Μου άρεσε πάρα πολύ η Samsung UE32D6100 γιατί την είδα απο κοντά και ήταν πολύ καλύτερη απο όλες τις άλλες με 520€.

Αν εχει κανείς 32" σε PC θέλω να μου πει την άποψη του και ειδικά το συγκεκριμένο μοντέλο, θα έχω βέβαια μια απόσταση περίπου στο 1.5 μέτρο.

100Hz δεν παίζει να πετύχεις! σίγουρα πράματα, όλες είναι 60. Αν θες πολλά Hz πας σε 3D TV (δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος αλλα ξέρω ότι πάνε 120 οι 3D).

καλού κακού ας είναι και 4:4:4 για να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα.

Η Samsung UE37B6000 και 7000 series είναι 4:4:4 και αποδίδει εκπληκτικά σαν 1920χ1080 PC gaming Monitor! Αν βρεις καμμία μεταχειρισμένη σε καλή τιμή χτύπα την χωρίς δεύτερη σκέψη...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.