Jump to content

music

Premium Members
  • Posts

    358
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

2 Followers

About music

  • Γενέθλια 16/11/1984

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Malkovich mind
  • Ενδιαφέροντα
    Δεν υπάρχουν
  • Επάγγελμα
    Ιδιωτικός σκλάβος

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

music's Achievements

  1. music

    amazon.co.uk και ΑΦΜ

    Καλημέρα, μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος που έκανε πρόσφατα αγορές. Σε περίπτωση αγοράς ενός προϊόντος από amazon και έπειτα επιστροφής του τι προκύπτει με το τιμολόγιο που εκδίδεται ? Θα πρέπει να κατατεθεί η αγορά στην εφορία και έπειτα θα πάρω κάποιο άλλο έγγραφο από το amazon για να καταθέσω την ακύρωση της αγοράς ή επειδή επιστρέφεται εντός του μήνα και ακυρώνεται δεν χρειάζεται να δηλωθεί ?
  2. music

    Νέο MasterCase H500P από την Cooler Master

    Plasticmaster
  3. music

    Η Cooler Master ανακοίνωσε το COSMOS C700P

    Έχοντας περάσει από τα χέρια μου Silvestone, Lian Li, In Win (αυτή την στιγμή) και άλλα πολλά cases εκφράζω την γνώμη μου. Το case δεν αξίζει με τίποτα τα χρήματα του, εκτός αν κάποιος είναι κολλημένος με την σειρά cosmos (απόλυτα δεκτό), τα υλικά κατασκευής του δεν με πείθουν, αυτή είναι η δική μου άποψη, ευχαριστώ.
  4. music

    Η Cooler Master ανακοίνωσε το COSMOS C700P

    Δεν εννοώ το πλαινό παράθυρο να είναι αλουμίνιο, εννοώ το body που βλέπεις στην περιγραφή που παραθέτεις, και στην εξωτερική εμφάνιση μόνο τα χερούλια είναι από αλουμίνιο, όλο το υπόλοιπο είναι πλαστικό.
  5. music

    Η Cooler Master ανακοίνωσε το COSMOS C700P

    Πολύ πλαστικούρα η Coolermaster, σε αυτό το target price έπρεπε το κουτί να είναι full αλουμίνιο. Επίσης πολύ κακή επιλογή το φιμέ τζάμι.
  6. music

    Sapphire RX 480 Nitro+ Review

    Σας ευχαριστώ πολύ! Το ήξερα ότι είστε οι πιο απαιτητικοί για αυτό ήθελα οπωσδήποτε λεπτομέρειες από εσάς. @yanni πολύ σωστός για το API μου διέφυγε, σημαντική λεπτομέρεια. @kpetros Πέτρο σεβαστή η άποψη για τα effects, προσπαθώ να βρω ένα στυλ ακόμη που θα κουμπώσει. Το δυσκολότερο κομμάτι μου είναι η ομιλία, αν δεις προηγούμενα video μου είμαι πολύ χειρότερος! @tommybertsen Σίγουρα όλοι παίρνουν ερεθίσματα από άλλους, πρωτοτυπία πλέον δύσκολο να γίνει, ειδικά αν χρειάζεται να τα κάνει όλα ένα άτομο. Σίγουρα στα επόμενα video θα είμαι μπροστά από την κάμερα σε κάποια σημαντικά σημεία, έχω μετακομίσει πρόσφατα και διαμορφώνω τον χώρο μου ακόμη, με κάποιες προσθήκες εξοπλισμού που χρειάζομαι θα προσωποποιήσω περισσότερο τις απόψεις/παρατηρήσεις μου.
  7. Καλησπέρα Λαμπήτες! Μια προσπάθεια παρουσιάσεων ξεκινώ κολυμπώντας στα βαθιά νερά του Youtube. Δεν ακολούθησα την υπερανάλυση λεπτομερειών για να κρατήσω το ενδιαφέρον παρακολούθησης. Συμβουλές/παρατηρήσεις φυσικά θα με βελτιώσουν. Enjoy !!!
  8. music

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Χρόνια πολλά σε όλους του Λαμπήτες!
  9. music

    Δείξτε το κουτί σας...

    Το κουτάκι μου σε video
  10. music

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr - Εβδομάδα 4η

    Και εμένα αρκετά ενδιαφέρουσα κατηγορία στο forum είναι το
  11. music

    Boot με igpu ?

    Τελικά ήταν το no.2, η μητρική μπλοκάρει μόλις βάλω κάποιο καλώδιο είτε στην hdmi είτε στη DVI θύρα, πήγε για αντικατάσταση,
  12. music

    Boot με igpu ?

    Με default bios χωρίς πειράγματα, έχω δοκιμάσει enable την igpu σαν μόνιμα ενεργή για auto detect αλλά και σαν primary. Το κουφό είναι ότι δεν έχω καμία επιλογή μέσα στο bios για να δω ότι είναι ενεργή και να πειράξω οτιδήποτε άλλο, πχ. χρονισμό κτλ. Όταν την ενεργοποιώ και έχω primary την 960 πάλι μου χτυπάει στο Post και συνεχίζει τα reboots. Καταλήγω σε τρεις επιλογές που θα ελέγξω αύριο και θα ενημερώσω: 1. Ή υπάρχει θέμα με το bios της μητρικής και θέλει update (έχω το εργοστασιακό ακόμη). 2. Ή η μητρική έχει κάποιο εργοστασιακό πρόβλημα και κάτι μπλοκάρει οπότε και με bios update δεν θα δω διαφορά. 3. Ή ο CPU έχει πρόβλημα στην igpu.
  13. music

    Boot με igpu ?

    Με hdmi απευθείας στη μητρική συνδέω την οθόνη, το θέμα είναι πως όταν έχω εκτός την κάρτα γραφικών δεν περνάει με τίποτα το post, σβήνει και ανάβει μόνη της για λίγο και μετά πάλι το ίδιο μέχρι να την σβήσω εγώ με force. Είμαι σίγουρος ότι κάτι πρέπει να γίνεται με κάποια ρύθμιση στο bios της MSI. Τόσα χρόνια πάντως δεν μου έχει ξανατύχει να μην κάνει auto detect η μητρική την ενσωματωμένη gpu, από sandy bridge μέχρι haswell έχω αλλάξει τουλάχιστον 5 μητρικές.
  14. music

    Boot με igpu ?

    Καλημέρα, έχω την MSI krait gaming z170 με τον 6700Κ και την GTX 960. Όταν έχω συνδεδεμένη την κάρτα γραφικών κάνει boot κανονικά το PC, όταν βγάζω την κάρτα για να κάνω boot με την ενσωματωμένη δεν μπαίνω ούτε στο bios, φαίνεται πως δεν περνά το post, σβήνει και ανάβει ξανά. Έχει μια επιλογή γραφικών στο bios αλλά δεν βοήθησε, έχει κάποιος την μητρική ή κάποια αντίστοιχη MSI να μου πει αν έχω παραλήψει κάποια επιλογή ?
  15. music

    Επιλογή Cube Case mAtx

    Όλη η περιγραφή σου χωρίς την ανάλυση των επιλογών με καθοδήγησε απευθείας στο Node 804, είναι η καλύτερη επιλογή κατά τη γνώμη μου για micro atx σε κύβο, αλλιώς σκέψου σοβαρά το εξαιρετικό Phanteks Enthoo Evolv
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.