Jump to content



ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΙΜΗΣ


Aris0602

Recommended Posts

Καλησπέρες σε όλους

Μία απλή ερώτηση: Πώς είναι δυνατόν ένα laptop να πωλείται στο επίσημο site της εταιρείας πχ. 499 ευρώ, τη στιγμή που σε 3 άλλα καταστήματα η τιμή είναι κάτω απο 400 ευρώ????? :...: (μιλάμε για το ΙΔΙΟ μοντέλο)

Link to comment
Share on other sites

Συνηθως η κατασκευαστριες εταιρίες δεν πουλάνε απευθειας τους φορητούς ,αλλα σε προωθούν σε συγκεκριμένους αντιπροσώπους. Οι τιμές που έχουν συνήθως αναφέρονται ώς

manufacturer's suggested retail price (MSRP),

ή ώς recommended retail price (RRP) και ορίζουν την κλίμακα τιμών.

Απο κει και περα κάθε κατάστημα έχει δικαιώμα να πουλήσει όσο μπορεί και όσο θέλει (εντός λογικών ορίων φυσικά)

Αν πχ το μοντέλο πρόκειται να καταργηθεί και να αντικατασταθέι απο κάποιο άλλο , τα τελευταία κομμάτια βγαίνουν με διαφορετικές τιμές. Επίσης οι τιμές που αναφέρονται στο Site μπορεί να μην λαμβάνουν υπόψη μια χρονικά περιορισμένη προσφορά που μπορεί να κάνει η εταιρία για κάποιες χώρες.

Γενικά παίζουν πολλά, εφόσον η τιμή είναι απλά συνιστόμενη, και κάθε κατάστημα είναι ανεξάρτητο να πουλήσει με όσο κέρδος θέλει.

edit

Υπαρχει και η πιθανότητα η τιμή του σαιτ της εταιρίας να ειναι καινούργια, και να μην έχει ανανεωθεί ακόμα στα υπόλοιπα.

Οπότε μπορεί αν πας να το κλείσεις το αγοράσεις να σου πουν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο, αλλά θα έρθει σε 1 βδομάδα, αλλά με την καινούργια τιμή φυσικά

Μαγαζιά όπως το πλαίσιο το κάνουν πολύ τακτικά αυτό το παιχνιδάκι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.