Kanaris Posted March 2, 2012 #1 Share Posted March 2, 2012 Θα έρθει ένας φίλος απο Αμερική και σκεύτομαι πολύ σοβαρά να πάρω αυτή την κάρτα,σε αυτήν την τιμή. Δεν έχει θέμα που είναι απο Αμερική έτσι? Επίσης,δεν ξέρω πολλά για την κατασκευαστρια εταιρία (XFX). Aκούω γνώμες..XFX - Radeon HD 7970 Graphic Card - 1000 MHz Core - 3 GB GDDR5 SDRAM - PCI-Express 3.0 x16 - FX797ATNBC σε ευρώ είναι 427 για να μην ψάχνετε μετατροπέα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Posted March 2, 2012 #2 Share Posted March 2, 2012 H XFX εχει θεμα με τις εγγυησεις της.Προτιμησε καποια αλλη.Επισης πως σκοπευεις να τη φερεις απο US? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Posted March 2, 2012 #3 Share Posted March 2, 2012 Θα έρθει ένας φίλος απο Αμερική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanaris Posted March 2, 2012 Author #4 Share Posted March 2, 2012 H XFX εχει θεμα με τις εγγυησεις της.Προτιμησε καποια αλλη.Επισης πως σκοπευεις να τη φερεις απο US?To έψαχνα η αλήθεια είναι αλλα δεν έχει άλλες. Πήγαινα για msi,pny,asus αλλα δεν την έχει.Σε 7970 είναι η μόνη.. Ξέρεις κάποιο άλλο μαγαζί για αγορές απ'εκεί? Αυτό που κοίταγα είναι το πιο γνωστό (best buy) και είναι κάτι σαν το e-shop το δικό μας πριν 3 χρόνια (όταν ακόμα ζούσε). Και εγγύηση να έχει όμως,θα μπορώ να την χρησιμοποιήσω απο Ελλάδα αν γίνει κάτι? Θα πρέπει να είμαι εκεί νομίζω.. Απλά η τιμή συγκριτικά με εδώ είναι πολυ καλή πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Posted March 2, 2012 #5 Share Posted March 2, 2012 Κοίτα στο www.compusa.com. Έχω αγοράσει αρκετές φορές από εκεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanaris Posted March 2, 2012 Author #6 Share Posted March 2, 2012 Κοίτα στο www.compusa.com.Έχω αγοράσει αρκετές φορές από εκεί! Aυτή CompUSA.com | GV-R797OC-3GD | GIGABYTE Radeon HD 7970 3GB GDDR5 OC PCIe 3.0 ή αυτή CompUSA.com | 21197-00-40G | Sapphire Radeon HD 7970 3GB GDDR5 PCIe 3.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanaris Posted March 2, 2012 Author #7 Share Posted March 2, 2012 Συγνώμη ρε παιδία αλλα δείτε διαφορά..Ελλάδα XFX AMD Radeon HD 7970 BLACK EDITION | Skroutz.grUS CompUSA.com | FX797ATDBC | XFX Radeon HD 7970 Black Ed. 3GB GDDR5 PCIe 3.0Ίδια εταιρία,ίδια έκδοση... 225 ευρώ διαφορά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Posted March 2, 2012 #8 Share Posted March 2, 2012 Συγνώμη ρε παιδία αλλα δείτε διαφορά..Ελλάδα XFX AMD Radeon HD 7970 BLACK EDITION | Skroutz.grUS CompUSA.com | FX797ATDBC | XFX Radeon HD 7970 Black Ed. 3GB GDDR5 PCIe 3.0Ίδια εταιρία,ίδια έκδοση... 225 ευρώ διαφορά!!Καλά τώρα τι ψάχνεις να βρεις? Σε όλες τις τριτοκοσμικές χώρες, έτσι είναι οι τιμές στα προϊόντα πολυτελείας. Εγώ θα πρότεινα να την τσιμπήσεις αφού είναι σε πολύ καλή τιμή, τουλάχιστον για τα σημερινά δεδομένα. Η XFX πάντως δεν είναι τυχαία εταιρεία. Από την άλλη, σε οποιαδήποτε υλοποίηση και να πήγαινες νομίζω θα είχες θέμα στην εγγύηση, εφόσον είναι αγορασμένη στην Αμερική (μιλάω πάντα για την απόσταση τα μεταφορικά και την καθυστέρηση). Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Posted March 2, 2012 #9 Share Posted March 2, 2012 Aυτή CompUSA.com | GV-R797OC-3GD | GIGABYTE Radeon HD 7970 3GB GDDR5 OC PCIe 3.0ή αυτή CompUSA.com | 21197-00-40G | Sapphire Radeon HD 7970 3GB GDDR5 PCIe 3.0θεωρητικα η GB ειναι καλυτερη γιατι ειναι OC και εχει aftermarket cooler, που θεωρητικα ψυχει καλυτερα!! συν τα 3 χρονια εγγυηση εναντι 2 της sapphire! απο την αλλη η Sapphire ειναι φθηνοτερη κατα τι..., αλλα εγω δεν θα την λαμβανα υποψη μου την διαφορα, γιατι τη θεωρω μικρη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Posted March 2, 2012 #10 Share Posted March 2, 2012 +1 για την Gigabyte λογω θερμοκρασιων, του εργοστασιακου overclock και εγγυησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Posted March 2, 2012 #11 Share Posted March 2, 2012 Για μενα εαν θες την καρτα μην το σκεφτεσαι ειναι σουπερ η τιμη της και εφοσον εχεις καποιον να στην φερει και να γλιτωσεις τελωνεια τζετ εισαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Posted March 2, 2012 #12 Share Posted March 2, 2012 ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ XFX .XFX Discontinues Double Lifetime Warranty with New Radeon Graphics Cards | techPowerUpΤελωνειο για να μην τον "πιασει" απλα πρεπει να την "ανοιξει" να φαινεται "used" απλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanaris Posted March 2, 2012 Author #13 Share Posted March 2, 2012 ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ XFX .XFX Discontinues Double Lifetime Warranty with New Radeon Graphics Cards | techPowerUpΤελωνειο για να μην τον "πιασει" απλα πρεπει να την "ανοιξει" να φαινεται "used" απλα?Θέλω να πιστεύω πως ναι,αν την ανοίξει και μου φυλάξει μόνο την απόδειξη,adaptors και drivers είναι κομπλε. Το θέμα είναι πως θα μεταφερθεί χωρίς φθορές... Το φοβάμαι. Ανάμεσα σε ρούχα(όχι κρυμένο),ανάμεσα σε πετσέτες,πως..? Όσο για το λινκ Νεφ,δεν διαβάζω κάτι το αρνητικό. Απ'ότι κατάλαβα είχαν lifetime και το έκαναν 2 χρόνια? Γιατί στην Ελλάδα πόσο έχουν? 2,3 επίσης. Εξήγησε μου αν έχασα κάτι απο το άρθρο. Τα σχόλια δεν τα διαβάσα,λέει εκεί κάτι? ty όλους για τις γνώμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Posted March 2, 2012 #14 Share Posted March 2, 2012 Θέλω να πιστεύω πως ναι,αν την ανοίξει και μου φυλάξει μόνο την απόδειξη,adaptors και drivers είναι κομπλε. Το θέμα είναι πως θα μεταφερθεί χωρίς φθορές... Το φοβάμαι. Ανάμεσα σε ρούχα(όχι κρυμένο),ανάμεσα σε πετσέτες,πως..? Όσο για το λινκ Νεφ,δεν διαβάζω κάτι το αρνητικό. Απ'ότι κατάλαβα είχαν lifetime και το έκαναν 2 χρόνια? Γιατί στην Ελλάδα πόσο έχουν? 2,3 επίσης. Εξήγησε μου αν έχασα κάτι απο το άρθρο. Τα σχόλια δεν τα διαβάσα,λέει εκεί κάτι? ty όλους για τις γνώμεςThere's no more transferable warranty with the XFX cards for the 79xx seriesΑρα η καρτα αφου θα ειναι στο ονομα του φιλου σου εκεινος αναλαμβανει το RMA αν χρειαστει.Θα βρω περισσοτερα στοιχεια περι "εγγυησης" γιατι δεν δωσαμε την απαιτουμενη σημασια σαν community.Στο εξωτερικο εγινε χαμος επ αυτου.(και γιαυτο οι τεραστιες διαφορες στην τιμη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Posted March 2, 2012 #15 Share Posted March 2, 2012 Found (οχι που δεν θα το βρισκα) Ιn a surprising move XFX is now stating that they do not provide ANY direct warranty to the consumer. According to their warranty information page they state “XFX does not sell its Product directly to the consumer therefore the warranty for XFX Products remains the responsibility of your reseller where you purchased the Product”. I am not sure about you, but this sounds like they are dodging responsibility…Taking a deeper look into XFX’s warranty policy we find a couple of other changes to the global idea of a warranty. Again taking XFX’s own written word you get the following; “This warranty offered by XFX to its Resellers is limited to the repair and/or replacement, at XFXs discretion, of defective or nonconforming Product, and XFX shall not be responsible for the failure of the Product to perform specified functions, or any other non- conformance caused by or attributable to: (a) any misapplication, modification or misuse of the Product; ( failure of Customer to adhere to any of XFXs specifications or instructions; © neglect of, abuse of, or accident to, the Product; or (d) any associated or complementary equipment or software not furnished by XFX.” Now point “a” is very understandable; if you overclock the GPU, hit it with a hammer, pour chocolate sauce on it, or anything crazy like that then they do not have to cover it under warranty. Where things get a little questionable is parts “b” and “c” As these two considerations are under the judgment of XFX they could claim this for any warranty that they just do not want to deal with. This could make it very concerning when buying any product from XFX, but then again we would urge anyone buying ANY computer component to check out the warranty policy and also to contact the manufacturer just to see how their support works. For now, well we would recommend to have extra caution when buying XFX products. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Posted March 3, 2012 #16 Share Posted March 3, 2012 Η εγγύηση μου φαίνεται ισχύει μόνο για την Αμερική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Posted March 5, 2012 #17 Share Posted March 5, 2012 Στο σαιτ που αναφέρθηκε www.compusa.com είδα και μια άλλη εταιρεία την visiontek η οποία λέει ότι δίνει lifetime εγγύηση αρκεί να κάνει register το προιόν μέσα σε 30 μέρες από την ημερομηνία αγοράς... Ποιος λοιπόν έχει εμπειρία από αγορά από το site και να του έχουν φέρει το προιόν μέσα σε 29 μέρες?????Επίσης την ξέρετε την visiontek? Γιατί δεν έρχεται Griechenland??? Έχει κανείς εμπειρία από RMA???EDIT: http://www.visiontek.com/support/warranty/limited-lifetime.htmlξέχασα το site για να κάνετε ένα review Και τους όρους. Αν εγώ κατάλαβα καλά ισχύει παντού..Αν κάνω λάθος ας με διορθώσετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.