HuLuVuZ Posted March 2, 2012 #1 Share Posted March 2, 2012 καλημέρα παιδιάψάχνω να βρω ένα τροφοδοτικό γύρω στα 600-700 watt (το παλιό ήταν 530 watt και δούλευε ικανοποιητικά μέχρι που κάηκε) ποιοτικό και αθόρυβο γιατί θέλω να το βάλω μέσα στο σαλόνιτιμή μέχρι 90 ευράευχαριστώ εκ προτέρων για την βοήθεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Posted March 2, 2012 #2 Share Posted March 2, 2012 Με ενα τετοιο εισαι καλυμενος πιστευω: Corsair Enthusiast Series TX650 V2 | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
naxiand Posted March 2, 2012 #3 Share Posted March 2, 2012 Γιατρός γραψε και το hardware ίσως χρειάζεται μικρότερο ;-) Sent from my Optimus 2X using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuLuVuZ Posted March 2, 2012 Author #4 Share Posted March 2, 2012 Sory παιδιά αλλά δεν είναι δικό μου το πισι. Το έγραψα το πρωί και το έγραψα σα να το θέλω για μέναΕντω μεταξύ εγώ Χανιά αυτός Ηράκλειο άντε να συνεννοηθείς, είναι και πιο άσχετος από μένα οπότε καταλαβαίνεται. Θα τον ρωτήσω λεπτομέρειες και θα σας πω. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχει συνδεδεμένους 5 σκληρούς. Λοιπό Hardware άγνωστων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.