Jump to content

TP-LINK TL-WR841N Wireless Router N συνδέεται ασύρματα μόνο χωρίς κρυπτογράφηση

komaster

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Σήμερα έκανα εγκατάσταση το Wireless Router N TP-LINK TL-WR841N όλα καλά και πολύ εύκολη η εγκατάσταση του με το συνοδευτικό CD βήμα βήμα σύνδεσα το Wireless Router με ένα modem router Baudtec της ΟΤΕ. Το πρόβλημα όμως που αντιμετωπίζω είναι πως όταν προσπαθώ να συνδεδώ απο το PC ασύρματα στον Wireless Router τότε με δέχετε μόνο όταν έχω βγάλει την κρυπτογράφηση. Δοκίμασα να βάλω WPA-PSK/WPA2-PSK και όταν συνδέομαι στο ασύρματο δίκτυο κάνει πως πάει να πάρει ip και αποσυνδέεται. Το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιώ είναι windows xp.

Υποπτεύεται κανείς τι μπορεί να είναι ;

Δοκιμασες WEP ? Μου εχει ξανατυχει παρομοιο προβλημα τσεκαρε τις ρυθμισεις κρυπτογραφησης εκει παιζει το προβλημα σιγουρα .

Προβλήματα στο wpa/wpa2 πρέπει να είναι.

Αν έχεις επιλογή σε router βάλε WPA2 μόνο encryption και ρύθμισε με μη αυτόματο τρόπο την ασύρματη σύνδεση. Δώστου SSID, τύπο encryption και το κλειδί. Πολλά προβλήματα όταν προσπαθούν τα win να ανιχνέυσουν αυτόματα αν είναι wpa ή wpa2. Κάτι τέτοια κουλά μου έκανε και ένα level one που πήρα αλλά ρυθμίζοντας τα πάντα με μη αυτόματο τρόπο πλέον δουλέυει μια χαρά.

WEP δεν δέχεται δίοτι μου λέει ότι έχει ασυμβατότητα με Router που χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο 802.n.

WPA σκέτο μου λέει ότι πρέπει να βάλω και ένα άλλο πεδίο το radius server.

Τώρα για το WPA2/PSK τι εννοείς να τα βάλω με μη αυτόματα τρόπο ;

Στο modem έχω απενεργοποιήσει το ασύρματο interface. Συνδέω το modem με το Router Wireless και μέσα στο Router βάζω τα στοιχεία. Μπορείς να μου πεις με λεπτομέριες τι ακριγώς εννοείς ;

Αυτή ακριβώς είναι η καρτέλα μου στον Router:

Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης

WEP δεν δέχεται δίοτι μου λέει ότι έχει ασυμβατότητα με Router που χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο 802.n.

WPA σκέτο μου λέει ότι πρέπει να βάλω και ένα άλλο πεδίο το radius server.

Τώρα για το WPA2/PSK τι εννοείς να τα βάλω με μη αυτόματα τρόπο ;

Στο modem έχω απενεργοποιήσει το ασύρματο interface. Συνδέω το modem με το Router Wireless και μέσα στο Router βάζω τα στοιχεία. Μπορείς να μου πεις με λεπτομέριες τι ακριγώς εννοείς ;

Αυτή ακριβώς είναι η καρτέλα μου στον Router:

Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης

Στο wpa2-psk σου έχει 2 επιλογές, η μια γράφει version και η άλλη encryption. Λογικά θα έχει να επιλέξεις μεταξύ TKIP και AES. Διάλεξε το δεύτερο. Στην άλλη επιλογή τι σου δίνει;

Στο wpa2-psk σου έχει 2 επιλογές, η μια γράφει version και η άλλη encryption. Λογικά θα έχει να επιλέξεις μεταξύ TKIP και AES. Διάλεξε το δεύτερο. Στην άλλη επιλογή τι σου δίνει;

Διάλεξα AES και στην άλλη επιλογή διάλεξα wpa-psk και έπαιξε τις προάλλες λόγω θόλωσης του μυαλού το άφησα στο wpa2-psk και δεν σκέφτηκα πως η κάρτα μήπως δεν υποστηρίζει αυτό το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.