Jump to content

vagsk

Premium Members
  • Posts

    2.592
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About vagsk

  • Γενέθλια 31/05/1979

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Αθήνα - Ταύρος
  • Ενδιαφέροντα
    Υπολογιστές
  • Επάγγελμα
    Ιδιωτικός Υπάλληλος

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vagsk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ψάχνω για νέο headset στο PC. Χρησιμοποιούσα αρκετά χρόνια ένα razer Carcharias και δεν είχα παράπονο. Για τις λίγες ώρες που χαλάρωνα με online gaming ήταν βολικά, δεν με κούραζαν πολύ, είχαν ρύθμιση έντασης ήχου και mute για το mic και από ήχο δεν τα πήγαιναν άσχημα. Με κάποιες αλλαγές σε δερμάτινα ear pads με είχαν καλύψει για αρκετά χρόνια. Ακόμα δουλέυουν όμως μετά από τόσο καιρό και αρκετά ατυχήματα το καλώδιο παρέδωσε πνεύμα και κάνει επαφή το mic με το δεξί κανάλι. Είμαι ακόμα σε αναζήτηση ανταλλακτικού καλωδίου αν και δεν ξέρω που να ψάξω. Ιδανικά θα ήθελα να βρω braided όπως είχε αλλά ακόμα και κάποιας καλής ποιότητας καλώδιο δεν θα με πείραζε. Έχει καλώδιο με 2x 3.5mm υποδοχή. Αν κάποιος έχει κάποια παραπάνω πληροφορία που θα μπορούσα να ψαξω θα βοηθούσε. Στο κύριο θέμα τώρα. Το budget είναι σχετικά χαλαρό. Μπορώ να διαθέσω ένα ποσό 70-80€ χωρίς αυτό να είναι απόλυτο αν βρεθεί κάτι πολύ καλό μπορεί να ανέβει και πάνω απο 100€. Επίσης, υπάρχει ένα πιστωτικό σε eshop αν και από ότι είδα οι επιλογές σε ακουστικά εκεί είναι το λιγότερο φτωχές. Με ενδιαφέρει σχετικά καλή ποιότητα κατασκευής, άνεση και ποιότητα ήχου τουλάχιστον αντίστοιχή των προηγούμενων ακουστικών. Θέλω να πάω σε αναλογική σύνδεση και αν υπάρχει in line volume control και mute για το mic ακόμα καλύτερα. Προσωρινά είμαι με κάτι creative sigma 360. Παρόλο που σαν ακουστικά είναι τίμια (τουλάχιστον για την τιμή που τα αγόρασα, αν και ο ήχος στα μπάσα και στις πολύ υψηλές ακούγεται κούφιος) σαν headset είναι άθλια. Το μικρόφωνο πιάνει τριξίματα από κατακόρυφο άξονα στους οδηγούς που σαν σκοπό είχε να τα κάνει πιο άνετα με αποτέλεσμα να πιάνουν σκόνη σε κάποιο δωμάτιο. Οπότε .... ακούω προτάσεις ....
  2. vagsk

    Η Creative ανακοίνωσε την νέα Sound BlasterX AE-5 με RGB controller

    δεν ειναι άσχημα τα leds ... παρόλα αυτα για όσους χρησιμοποιούν on board κάρτες ήχου δεν δόθηκε κάποιος ουσιαστικός λόγος γιατί αυτή η κάρτα ήχουν είναι καλύτερη απο τις ενσωματωμένες. Τα specs με μια πρώτη ματιά μοιάζουν με εκείνα των SB Z αν εξαιρεσεις το DAC.
  3. Το avast το περίμενα λίγο πιο ψηλά για να πω την αλήθεια. Επίσης γιατι συγκρίνεται το avira η pro έκδοση με το avast free και όχι σύγκριση και στα 2 pro ή και στα 2 free;
  4. vagsk

    Η Cooler Master αποκάλυψε το νέο MasterBox Lite 5

    Περιποιημένο. Και η τιμούλα είναι καλή.
  5. vagsk

    Η Microsoft κατοχυρώνει την ονομασία Direct Physics

    εδώ σωστούς drivers παιδεύεται ακόμα να βγάλει η amd για την προηγούμενη γενιά καρτών γραφικών και θες και λειτουργικό;!!!
  6. ακριβώς την Cyta έχουν όλοι στο μυαλό τους και δεν θέλει κανείς να μεταβεί σε voip. Τα προβλήματα που είχε τα πρώτα χρόνια ήταν απίστευτα.
  7. vagsk

    Η MSI αποκάλυψε τους νέους ανεμιστήρες κουτιού, TORX

    συμπαθητικό αλλά ότιδήποτε πάνω απο 22 dBA είναι no go για μένα ειδικά όταν μιλάμε για case fan.
  8. vagsk

    H CORSAIR ανακοίνωσε τη νέα σειρά M.2 NVMe PCIe SSD Force MP500

    η σύγκριση είναι σε sequential read/write. Σε random read/write που κάνει το λειτουργικο η ψαλίδα πρέπει να κλείνει αρκετά.
  9. vagsk

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια Πολλά Labη Πως περνάει ο καιρός;!!! Προτιμώ τα reviews να ειναι χωρίς video. Κείμενο με πολλές φωτό plz
  10. Υπάρχει ένα παλιό ACER το οποίο μου έκανε νερά. Το παίδεψα λίγο και μάλλον η ήδη ταλαιπωρημένη καλωδιοταινία μας άφησε χρόνους. Χρειάζομαι μια μικρού μήκους καλωδιοταινία που εξυπηρετεί το touchpad. Αν θυμάμαι καλά έχει 5 ή 6 επαφές. Αν χρειαστεί θα ανεβάσω εικόνα. Γνωρίζουμε από που μπορούμε να προμηθετούμε τέτοιες σε λογικές τιμές;
  11. vagsk

    Αγορά κάρτας γραφικών

    Με κίνδυνο να φάω κάνα ban προτιμώ να δώσω 50-60€ παραπάνω και να αγοράσω Ελλάδα παρά να τα σκάσω στους κΑλογερμαναράδες. Ήδη μίλησα με msystems και ψάχνω να δω διαθεσιμότητα και για άλλα αξιόπιστα ελληνικά μαγαζιά. Προσανατολίζομαι σε ASUS ή MSI για την ώρα. Θεωρώ λίγο πιο καλή την MSI αλλά το theme που διάλεξαν είναι too much για το μάυρο/μπλε theme του PC μου.
  12. vagsk

    Αγορά κάρτας γραφικών

    Καθαρίστηκαν. Στείλε και πάλι. @Frostbyte Υ.Γ.1 @sakinor 8GB για 1080p φαίνεται overkill. Εκτός αυτού από ελληνικό κατάστημα δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις r9 390 σε 400€ και ειδικά αξιόπιστο σε περίπτωση που χρειαστείς service ή έχεις coil whine. Και μιας και αναφέρθηκε επειδή γενικά όλο το σύστημα είναι με fans κάτω απο 17-18db το coil whine είναι extra ανεπιθύμητο. Προτιμό να παραμείνω με την 560 Ti μέχρι να σοβαρευτούν οι κοκκίνη και η πράσινη και να βγάλουν καμιά σωστή κάρτα και ας είναι στην επόμενη γενιά καρτών από το να έχω θέμα με coil whine. Έχω 35-60 fps που δεν είναι καλά αυτή τη στιγμή με medium graphics αλλά θα ζήσω. Με coil whine δεν θα ζήσω.
  13. Ήρθε η ώρα για αναβάθμιση καθώς η 560 Ti τα κατάφερε καλά στο παρελθόν αλλά έχει αρχίσει και ζορίζεται στα νέα games. Το σύστημα είναι αυτό της υπογραφής. budget είναι κοντά στα 300-400€. Θα μου άρεσε κάτι σε nvidia λόγω physx που το χρησιμοποιώ μια στις τόσες αλλά και οι AMD εμφανίζονται αρκετα ανταγωνιστικές. Μνήμη σαφώς πρέπει να είναι μαγαλύτερη των 2GB. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι κάρτες γραφικών να είναι αθόρυβες όπως και το υπόλοιπο σύστημα και να μην υπάρχει coil whine. Επίσης αν υπάρχει κάτι σε μάυρο theme θα προτιμηθεί. Υπάρχει μικρή προτίμηση σε XFX, EVGA, MSI αλλά είμαι ανοιχτός σε άλλες προτάσεις. Ακόμη δώστε και προτάσεις για αξιόπιστα μαγαζιά για αγορά απο Αθήνα. Από msystems που έριξα μια ματιά δεν έχει και πολύ μεγάλη ποικιλία σε κάρτες γραγικών. Ανάλυση είναι Full HD και δεν νομίζω να αλλάξει η ανάλυση για τα επόμενα 1-2 χρόνια.
  14. vagsk

    Αναβάθμιση από gtx 560 ti

    Ποια gtx 560 Ti έχεις; Αν είναι από MSI μπορείς να βρεις σε ebay καινούριο ανταλακτικό fan που ταιριάζει 1 προς 1 με το παλιό. Λύσιμο, καθάρισμα σκόνης και πέρασμα των καινούριων fan και θα είναι σαν νέα η GPU. Κόστος νομίζω όταν το είχα κάνει εγώ κοντά στα 15€. Νομίζω υπάρχει κάπου στο πατάρι και το παλιό μου fan. Και μένα ένα από τα 2 αργοπέθαινε και το άλλαξα αλλά μπορείς να κάνεις salvage το δεύτερο και να το κοτσάρεις πάνω στο δικό σου.
  15. vagsk

    κυρίως hbm vs gddr5 (390x vs 980ti)

    Τα παιχνίδια και ο υπολογιστής δεν βλέπει gddr ή hbm. Βλέπει μνήμη. Ότι και να πάρεις λοιπόν θα το βλέπει ο υπολογιστής. Τι χρήση κάνουν τα παιχνίδια και τι χρήση θα κάνουν μελλοντικά είναι άλλο θέμα. Η μνήμη θα είναι "ορατή" από τα παιχνίδια αλλά το αν την χρειάζονται ή μπορούν να την αξιοποιήσουν είναι άλλο θέμα και εξαρτάται από τον κώδικα του παιχνιδιού. Όσο πιο παλιό το game τόσο λιγότερα πράγματα εκμεταλλεύεται. Πάντως μην εστιάζεις στο θέμα μνήμης. Η καλή μνήμη είναι θεμιτή αλλά πάντα σε συναρτηση με δυνατό πυρήνα. Από τη στιγμή που η ποσότητα μνήμης είναι ικανοποιητική καλύτερο είναι να βλέπεις το συνδυασμό μνήμης/πυρήνα σε πραγματική απόδοση και εδώ κάπου κολλάνε και τα benchmarks εκτός και αν η χρήση είναι πολύ εξεζητημένη και δεν προορίζεται για gaming.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.