Jump to content



Αναζήτηση ηλεκτρολόγου


Wizard!

Recommended Posts

Ψάχνω για καλό ηλεκτρολόγο που να μπορεί να μου κάνει σωστή εγκατάσταση καλωδίων δικτύου σε σπίτι.

Έχω έναν φίλο, που του έχω εμπιστοσύνη, που δε θα με γδάρει, που έχει μεγάλη εμπειρία, που γνωρίζει καλά από δίκτυα, αλλά...

Τον έχω πάρει 3 τηλέφωνα και όλο θα με πάρει εκείνος... Δεν έχω την πολυτέλεια να με κοροϊδεύουν, ούτε να τους κυνηγάω. Για αυτό λοιπόν, ψάχνω άλλον για να μου κάνει την εγκατάσταση.

Το σπίτι βρίσκεται στη Μάνδρα Αττικής, έχει περασμένα ηλεκτρολογικά, αλλά είναι από το 1985. Θέλω κάποιον να κάνει ενδεχομένως αλλαγές και φυσικά προσθήκη του ότι χρειαστεί για LAN.

Όποιος γνωρίζει κάποιον με τον οποίον δε θα φάμε τα μουστάκια μας, με ενημερώνει :)

Link to comment
Share on other sites

αν δε βρεις άκρη με τους αποπάνω στείλε μου μήνυμα Γιώργη. σου χω φίλο μου πιτσιρικά, άψογο στη δουλειά του και πάνω από όλα, τίμιο παλικάρι. θα σου προτείνει το ιδανικότερο και όχι το ευκολότερο για να ξεμπερδεύει. του χρωστάω και χάρη και θα ήθελα να του στείλω καμιά δουλίτσα :)

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=596]greekfragma[/MENTION]

Το παληκαρι το κατεχει το αθλημα ή θα καψουμε κανα video? :hehe:

Το να ειναι τιμιος/καλος ειναι ενα συν ....αλλα εχει θεωρητικες γνωσεις ή τα εχει μαθει στην δουλεια πανω? (το λεω γιατι εγω ειμαι πανασχετος οποτε οτι μου πει ευαγγελιο)

Καποια στιγμη στο μελλον θελω να αλλαξω πινακα γιατι ειναι προπολεμικος στο σπιτι και απο οτι εχω καταλαβει αυτος που το ειχε βαλει εχει κανει π@π@ριες.

Στειλε ενα pm με το τηλ του να το εχω καβατζα αν δεν σου κανει κοπο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.