Jump to content

5970 texture tearing/artifacts

Recommended Posts

hai lab, αντιμετωπιζω ενα αλλοκοτο προβλημα με το display μου.

windows: πραγματικα οποτε θυμαται μου βγαζει πρασινα/κοκκινα/μπλε τετραγωνακια σε random σημεια που αναβοσβηνουν. με ενα περασμα του παραθυρου απο κει χανονται. το msn μου μια φορα τη βδομαδα αλλαζει χρωματα σαν gifακι επιληψιας. και γενικα οταν εχει τις πολυ καλες του, μου το κανει και στο chrome και σερφαρω καπως ετσι.

games: παλι οποτε θυμαται, μου κανει το εξης:

0wosJ.jpg

XqTVF.jpg

αυτα φυσικα μεταβαλλονται/αναβοσβηνουν/lsd γενικοτερα. και το παραξενο ειναι οτι θα στρωσει η με 1 alttab, η με 10, η δε θα στρωσει ποτε(restart).

εκανα atiman uninstall/reinstall και επιμενει, οποτε μαλλον ουτε drivers ειναι.

η συχνοτητα του προβληματος ειναι αοριστη. μπορει για 3 μερες να μη μου βγαλει τιποτα, μπορει σημερα να με ταραζει ολη μερα που με ταραζει και δε μπορω να παιξω ME3.

wat do

τρέξε κάνα 3DMark 11 κ.α... να είσαι σίγουρος !! και λίγο να χειροτερέψει να γίνει ποιο συχνό το πρόβλημα, να φύγει για rma.

θερμοκρασιες?εχεις κανει overclock?επιλεον σιγουρεψου οτι φταει η καρτα και τιποτα αλλο δοκιμαζοντας την σε αλλο μηχανημα, αν εισαι κοντα ρεντη ελα να τη βαλουμε πανω στο δικο μου..

Φιλε τετοια κολπα που σου κανει στα games,εμενα λυθηκαν με αλλαγη καρτας.

Συγκεκριμενα η 9800gtx το εκανε,οταν ανεβαζε υψηλες θερμοκρασιες..

• 4 months later...

Μετα απο πολυ-πολυ ψαξιμο στο ιντερνετ ενα comment στο tom's hardware εκανε τη δουλεια:

decrease memory clock. οι μνημες υπερζεσταινονται- το πηγα στα 800 και δε μου το ξανακανε ποτε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.