GreekTrooper Posted March 13, 2012 #1 Share Posted March 13, 2012 Γεια σας! Έχω μία sony hs75P (17") και ενώ ανάβει, μετά από λίγα δεπτερόλεπτα σβήνει. Την κλείνεις, την ξανανάβεις και μετά πάλι σβήνει από μόνη της. Ξέρετε τι μπορεί να είναι; Κάτι μου λέει πάντως ότι δεν συμφέρει η επιδιόρθωση της, αλλά θα ήθελα να ακούσω και την δική σας άποψη.Τώρα για καινούργια οθόνη, θεωρώ πως η dell U2312HM (e-IPS - led) θα με υπερκαλύψει. Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο σε κοντινή τιμή;Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Posted March 13, 2012 #2 Share Posted March 13, 2012 Κάτι με το τροφοδοτικό της οθόνης πρέπει να παίζει.Γνώμη μου...χτύπα την dell που λες και θα είσαι πένα.Πρέπει να παίζει στο φόρουμ και σε μεταχειρισμένη μου φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Posted March 13, 2012 #3 Share Posted March 13, 2012 Όντως... Αυτή εδώ Dell UltraSharp U2312HM | Skroutz.gr δεν παίζεται!!! Δεν θα το μετανιώσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Posted March 13, 2012 #4 Share Posted March 13, 2012 Γεια σας! Έχω μία sony hs75P (17") και ενώ ανάβει, μετά από λίγα δεπτερόλεπτα σβήνει. Την κλείνεις, την ξανανάβεις και μετά πάλι σβήνει από μόνη της. Ξέρετε τι μπορεί να είναι; Κάτι μου λέει πάντως ότι δεν συμφέρει η επιδιόρθωση της, αλλά θα ήθελα να ακούσω και την δική σας άποψη.Inverter πιθανά. Η δώσε τη σε κάποιον έμπειρο τεχνικό τηλεοράσεων που να έχει τα εξαρτήματα για να τη δει (αρκεί να μη τεμπελιάζει, ο δικός μου βαριόταν και να την ανοίξει ).Δεν μας προσδιόρισες (για τη καινούρια), τι χρήση τη θες, πόσο είναι το budget Κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrdalakan Posted March 13, 2012 #5 Share Posted March 13, 2012 Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με μια οθονη. Αυτο που εκανα ηταν να αλλαξω μερικους πυκνωτες απο την πλακετα. Απο τοτε που τους αλλαξα δεν εχει παρουσιασει καποιο προβλημα. Εγω στη θεση σου θα την ανοιγα να την δω. Ωραια επιλογη αυτη η Dell. Ηθελα να παρω και εγω μια, ισως παρω αυτην. Ειχα στο μυαλο μου μια Samsung 24αρα led. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Posted March 14, 2012 #6 Share Posted March 14, 2012 Ευκαιρια να αλλαξεις οθονη αν εχεις τα φραγκα. Αν οχι φτιαξε την, εκτος αν θελει κανενα εξωφρενικο ποσο. Δες και στις προσφορες καταστηματων μια 19αρα με 65€ που ειχα βαλει, αν εισαι πιεσμενος. Αλλιως την dell να την ευχαριστηθεις.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Posted March 14, 2012 #7 Share Posted March 14, 2012 Μου χει τυχει συχνα να φταινε πυκνωτες που ειναι και οι πιο ευκολοι να αλλαξεις. Αν ανοιξεις βγαλε και καμια φωτο να δουμε τη πλακετα.Εστω και αν παρεις τελικα καινουργια για να δουμε τι φταιει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekTrooper Posted March 14, 2012 Author #8 Share Posted March 14, 2012 Οκ, θα την ανοίξω και θα σας στείλω φωτογραφίες.Παιδιά την οθόνη την θέλω για σερφάρισμα, ταινίες, διάβασμα (pdf κτλ) και κανένα παιχνιδάκι αραιά και που. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Posted March 14, 2012 #9 Share Posted March 14, 2012 αν μπορεις να την φτιαξεις μονος σου ή με μηδενικο κοστος, ασχολεισουΜπορει να ειναι και η λαμπα της οθονηςΔιαφορετικα, νομιζω πως ηρθε η ωρα να πας σε πιο ανθρωπινες για διαβασμα/θεαση διαστασεις :dance3:Οι 17" ειναι απελπιστικα λιγες nowdays, αν εχεις χρηματα να διαθεσεις για αγορα νεας Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekTrooper Posted March 14, 2012 Author #10 Share Posted March 14, 2012 Ναι έτσι το κόβω. Άσε που τα σύγχρονα συστήματα πνίγονται με τα 1280x1024. Ευκαιρία ήταν να πάρω καινούργια. Υπάρχει ένα ζόρι γενικά στα οικονομικά, αλλά 180€ έχω στην άκρη για να πάρω την dell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Posted March 15, 2012 #11 Share Posted March 15, 2012 εφόσον στα πλάνα δεν έχεις μέσα photoshop η κάτι προχωρημένο, και κάθεσαι ώρες να υποθέσω. Πάρε μια ποιο απλή (που έχει επίσης TCO πιστοποίηση φυσικά)Msystems.gr - Προϊόντα - Philips E-Line 227E3LSU 21.5¨ Wide LEDη αυτή:Msystems.gr - Προϊόντα - Philips E-Line 222E2SB 21.5¨ Wide (Black)(έχει και TCO 5.0)Γλυτώνεις αρκετά λεφτά έτσι, βέβαια, διάβασε πρίν αγοράσεις κάτι :mobile1: μη τρέχεις μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekTrooper Posted March 15, 2012 Author #12 Share Posted March 15, 2012 Καλή εξυπηρέτηση έχει dell πάντως. Έχει και ο αδερφός μου την u2311h και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Θέλω να πω ότι είναι και λίγο θέμα του τι θα σου κάτσει. Όσο για την φιλοσοφία σου, έχεις δίκιο. Όπως και να το κάνουμε όμως η ips είναι ips. Δεν συγκρίνεται με τις tn και δεν είναι διαφορά που φαίνεται μόνο στο photoshop αυτό. Παντού τα χρώματα είναι πιο ζωωηρά. Συν ότι έχει και pivot, συν ότι από όπου και να την κοιτάς δεν θα μαυρίζει. Αν ήταν κανένα τρελό ποσό δεν θα το συζητούσα καν. Αλλά από τα 120€ στα 190€ για 3" επιπλέον και για καλύτερο κατά πολύ πάνελ, θεωρώ πως αξίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.